{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
633 visninger | Oprettet:

Happy dog - nytår på hotel {{forumTopicSubject}}

Vi er herhjemme begyndt at snakke om, hvad vi skal gøre herhjemme til nytår. Jeg gider ikke det store fest, nu hvor vi har de to moppedeller og en baby - og corona-bekymringer oveni.

Jeg faldt over Happy Dog-tilbuddet på Clarion Hotel ved lufthavnen, som skulle være meget hundevenligt, da der ikke er fyrværkeri i lufthavnen, og der er godt isolerede vinduer. https://www.nordicchoicehotels.dk/hoteller/danmark/kastrup-lufthavn/clarion-hotel-copenhagen-airport/tilbud/happy-dog/

Hundene er ikke deciderede angst for fyrværkeri, men Berta kan godt gø af det, når det brager mest, men kan distraheres med et kødben.Tanken om at checke ind på hotel og få room-service og hygge tiltaler os meget pt.

Der er dog et aber dabei, som jeg lige ser det: Hvis nu der er meget hundegøen fra de andre værelser (plus Elvis er lidt usikker omkring andre hunde, så der skal vi være obs, når vi checker ind og ud).

Er der nogen af jer, der har prøvet det? Eller mon kender til lignende tilbud?


Kommentarer på:  Happy dog - nytår på hotel
 • #1   15. okt Jeg har en veninde, der netop tog opholdet for to år siden, og hun gør det aldrig igen. Fint nok, at hotellet er lydisoleret mm., men at tage en hund, der er bange for fyrværkeri med et ukendt sted midt i en by, hvor der fyres af uafbrudt, det er et helvede - der skal jo stadig luftes og gåes tissetur, så for hende blev det et mareridt.

  Så hellere en tur i sommerhus eller i hytte på en campingplads et roligt sted. Det gør vi, og er meget glade for det.


 • #2   15. okt Tak for inputtet, Kirsten. Hundene har igennem årene været vant til at blive luftet i områder, hvor der er blevet fyret meget af, og de er ikke som sådan bange for det, men derfor vil vi gerne begrænse oplevelserne med fyrværkeri alligevel, så det vil vi lige tage med i overvejelserne

 • #3   15. okt Er hundene vandt til at blive passet fremmede steder?

  Ellers ville et nyt sted stresse en del smiley


 • #4   15. okt Frk Jensen, hvorfor - de er jo på hotellet sammen med hundene...?
  Og så er det jo heller ikke sådan at alle hunde stresser over at være/blive passet nye steder.


 • #5   15. okt Reagerer jeres hunde på gøen fra andre hunde? Siden du nævner det med evt. gøen fra de andre værelser. Hvis det er tilfældet, så ville jeg ikke benytte mig af det - så får I sikkert også selv en halvstressende aften med at være på forkant, tænker jeg smiley men ellers så ser jeg ikke nogle problemer i at benytte sig af sådan en mulighed - så længe jeres hunde er vant til at blive luftet i byen hvor der ér fyrværkeri. Så er det jo ikke anderledes end derhjemme.

 • #6   15. okt Så kunne det jo umiddelbart være fint, men ja, der er en del hunde - et alternativ er evt. at finde et ophold på et andet hotel, hvor de tillader hunde, men hvor de ikke reklamerer specielt med det. Så er der næppe overrendt med hunde, og i kan vel stadig få serveret en lækker menu på værelset.

 • #7   15. okt Nicole - Lad nu TS selv svare.

 • #8   15. okt Min gamle underbo har gjort det hvert år siden hun prøvede det første gang for efterhånden nogen år siden.

  Hun er super glad for det. Den dag står i hundenes tegn, alle er velkomme og alle tager hensyn.

  Værelserne er lydisoleret så man hører ikke andre hunde, så vidt jeg ved.
  Og alle har snor på selvfølgelig når de er ude af værelset.


 • #9   15. okt Der er flere af corgifolkene der gjorde det sidste år, og nogle var vilde med det, andre ikke. Som Kirsten skriver, skal man jo have hundene tisset af, og hvis ens hund reagerer på fyrværkeri i det fjerne, er det lidt presset. Men der er ikke noget fyrværkeri tæt på hotellet, hvis det er dét der driller mest.

  Frk Jensen, ingen normal hund stresser over at være et fremmed sted, hvis bare ejer er med.


 • #10   15. okt A - jeg venter på TS selv svare

 • #11   15. okt Tusind tak for jeres indlæg. Og beklager mine lidt sene svar.

  Hundene er vant til at være ude fremmede steder, det tager de temmeligt cool, og de ville i princippet også kunne være alene på værelset, men det bliver ikke tilfældet her smiley

  Hundene kan godt finde på at reagere på vedvarende hundegøen, det er også derfor jeg er nysgerrig på, hvor lydisolerede de værelser mon var.
  Fjernere brag og lysglimt reagerer de ikke på, og de er også til at lufte uden de store reaktioner, hvis fyrværkeriet er lidt længere væk.


 • #12   15. okt Ida - tak for svar smiley

 • #13   16. okt Umiddelbart ville en tur i sommerhus i rolige omgivelser tiltale mig mere - de kan man lufte i fred mm

 • #14   16. okt Sommerhuse er lidt risikabel, rigtig mange lejer faktisk sommerhus for at holde store nytårsfester med fyrværkeri

 • #15   16. okt Vi har faktisk også mulighed for at tage i sommerhus, men som Bodil skriver, kunne jeg godt være nervøs for, om der var mange, der tog derud i området for at holde fest.

 • #16   16. okt Bodil - det afhænger jo af, hvor man lejer sommerhus, der findes faktisk nogen, der netop ikke ligger i tætpakkede ferieområder smiley

 • #17   16. okt Der findes også sommerhusområder hvor man ikke må affyre smiley

 • #18   16. okt Min mor har et skønt sommerhus, som vi også har snakket om at tage ud til. Der er normalt meget stille og roligt. Ved dog ikke, hvor mange der vil være derude til den tid, og om det i så fald vil være nogen, der holder fester og fyrer af. Men tror ikke, at der bliver fyret mere af end herhjemme. Så er det bare larm fra andre fester, der kan være et issue, men folk sidder selvfølgelig ikke så meget ude til nytår som om sommeren.
 • #19   16. okt Vi var i sommerhus i Klitmøller til nytår med babyer og hund. Det var så hyggeligt og fredeligt! Det gad jeg godt gøre igen i år.

 • #20   16. okt Vi var i Arrild i et sommerhus for et par år siden, det var der så også en del tyskere, der var, så der blev fyret godt af - heldigvis begrænsede de sig til et relativt fornuftigt tidsrum, sådan fra ved 22 til 01 tiden. Det var til at klare, da vores hunde var ret ligeglade.....

 • #21   16. okt Jeg har sommerhus i et helårsområde, hvor mange af husene på gaden har stråtag. Det er ret praktisk i forhold til fyrværkeri smiley

  Jeg kan godt prøve at undersøge om nogle af sommerhusene i området er til udlejning, hvis nogen er interesseret i nytår på det sydligste Als (6470).


Kommentér på:
Happy dog - nytår på hotel

x