{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.115 visninger | Oprettet:

Christine  M
Christine M
Tilmeldt:
2. dec 2020
Emner: 1 Svar: 5

Hundeforsikring hos IF {{forumTopicSubject}}

Hej allesammen

Vi skal have hvalp (Japansk spids) lige om lidt, og i den forbindelse har jeg undersøgt en masse forskellige forsikringer. Vi ønsker udover den lovpligtige også en syge- og ulykkesforsikring. Vi har bl.a. kigget på IF forsikring, som her i sommers har vundet bedst i test, som er lavet af forbrugerrådet tænk, hvor de har sammenlignet flere forskellige hundeforsikringer.
Jeg har allerede søgt herinde på forskellige tidligere oprettede diskussionsemner om forsikringer, men jeg har ikke kunne finde nogen som nævner lige præcis IF forsikring.

Så mit spørgsmål er:
Er der nogen herinde som har erfaring med hundeforsikring hos IF forsikring? Om der er nogen der har haft bøvl med dem eller kun har haft gode oplevelser?

Tak på forhånd smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundeforsikring hos IF
  • #1   2. dec 2020 Har du også alle dine andre forsikringer hos IF ?
    Som regel får man lidt bedre forsikringsvilkår, hvis man har alle sine forsikringer samlet et sted.


  • Christine  M
    Christine M Tilmeldt:
    dec 2020

    Emner: 1 Svar: 5
    #2   2. dec 2020 Nej det har jeg ikke.


  • #3   2. dec 2020 Man får langt den bedste dækning hos de specialiserede forsikringsselskaber, altså Agria og Dyrekassen.

    De øvrige har altid vilkår, hvor forsikringen bortfalder, når hunden når en vis alder (typisk 8 eller 10 år), eller hvor selvrisikoen stiger vanvittig meget, enten ved alder, eller ved flere skader. En tidligere bruger herinde, fik hævet sin selvrisiko til 6.000-7.000 kr pr skade i en årrække, fordi hun havde været ved dyrlæge med 3 forskellige ting over en periode på et par måneder.

    Der er mange som brokker sig over både Agria og Dyrekassen, og typisk er det fordi folk ikke helt forstår teknikken bag forsikringer. Men jeg ville lige læse op på dem, og så prøve deres beregningseksempler.


  • #4   2. dec 2020 Det kan også være ret stor forskel på, hvad de enkelte selskaber dækker på hvilke racer, så læs det med småt, der kan være en masse undtagelser, så man i sidste ende ikke får meget ud af forsikringen.



  • Christine  M
    Christine M Tilmeldt:
    dec 2020

    Emner: 1 Svar: 5
    #5   2. dec 2020 Jeg har allerede læst meget grundigt op på flere af dem - Bl.a. dyrekassen og Agria. Jeg har endag lavet et sammenligningsskema i excell som også inkludere meget af det med småt.
    Vi synes dog at agria og dyrekassen bliver for dyre og ja, jeg har bl.a. læst mange dårlige ting om agria - At de fx lige pludselig hæver prisen med 25 %.


  • #6   2. dec 2020 Jeg har Agria og er yderst tilfreds med dem.
    Fra december og frem til sidst i februar har de dækket små 30 tusind på grund af halthed af min hund.
    Der var ingen problemer, forsikringen er ikke blevet dyrere og pengene var ret hurtig på min konto.

    Jeg tror ikke, at det kan betale sig at forsikre hos blandt andet IF, eller andre, hvis ikke du samler alle dine forsikringer der.

    Det er som A skriver i #3, at man i længden nok er bedst dækket hos specialisterne som Agria og Dyrekassen


  • #7   2. dec 2020 Jeg har både negativt og positivt at sige om Agria.
    Jeg er en af dem som sidste år fik en voldsom stigning i pris uden anden grund end "det er dyrt at have et forsikringsselskab".. MEN, da jeg for et par uger siden smed en regning ind til dem var der intet at sætte en finger på - på 4 dage havde de udbetalt pengene.

    Jeg kunne måske finde på at prøve dyrekassen til en næste hund i fremtiden, men jeg tror altid jeg vil ende ved et af de 2 firmaer, netop fordi de er specialister i hund/dyr.


  • #8   2. dec 2020 Udover prisen er det også vigtig at vide om de dækker medicin, tænder, genoptræning mv. samt om hunden stadig er dækker når den bliver ældre.

  • Christine  M
    Christine M Tilmeldt:
    dec 2020

    Emner: 1 Svar: 5
    #9   2. dec 2020 Tak for svar smiley
    Men disse ting har jeg allerede undersøgt for de forskellige forsikringer. Jeg vil bare gerne høre om der er nogen som har erfaring med IF? smiley


  • #10   2. dec 2020 Vi har begge hunde sygeforsikret i If og har aldrig haft problemer med at få dækket sygdom.. Heller ikke selvom den ene hund har været meget syg det første år vi havde hende. Vi har været afsted adskillige gange udenfor normal åbningstid og har haft en en operations regning på samlet set 15000 kr.. Der var heller ikke problemer med den.

  • Christine  M
    Christine M Tilmeldt:
    dec 2020

    Emner: 1 Svar: 5
    #11   2. dec 2020 Tak for svar randi I smiley


Kommentér på:
Hundeforsikring hos IF

Annonce