{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
843 visninger | Oprettet:

Motivation til gåtur. {{forumTopicSubject}}

Hejsa alle sammen.

jeg ved ikke hvordan jeg skal starte det emne her. men jeg mangler motivation til at gå med kali.. for det meste bliver hun bare lukket ud i haven i stedet for at komme ud og gå en tur. jeg indrømmer jeg er et doven fed svin. det er bare så let bare lige at smide hende ud i haven ved godt der kommer til at ligge lort derude og det er klamt men det kan jo fjernes. og når jeg så går tur med kali så er det bare lige rundt om blokken.. jeg mangler virkelig motivation til at gå med hende i stedet for at smide hende ud i haven. jeg er ikke træt af hende overhoved men det er baaaare så let baare liige smide hende ud i den forbandede have. jeg har prøvet at sige til mig selv "Hun skal ikke ud i haven" hun skal ud og gå men det overholder jeg aldrig...

nogen der har en god måde til at få motivation til at gå tur med sin hund på? og ikke kun lige rundt om blokken smiley

og nej jeg er ikke dyrplager eller noget. jeg manger simpelthen bare den SKIDe motivation.

håber der er en der kan hjælpe mig.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Motivation til gåtur.
  • #1   4. aug 2007 Du kan træne med din hund når du er ude at gå.... Gå en tur i gågaden, grønne områder osv.

  • #3   4. aug 2007 Når hun ik er ældre synes jeg nu ik det gør så meget at det kun er rundt om blokken.....
    Men måske ville det være en ide at finde nogen at gå med, tage i skoven eller andet spændende.


  • #4   4. aug 2007 Ja det er nemlig det samme igen og igen herude. føler ikke der er nogen steder der er værd at gå hende herude det er bare beton byggeri hele lortet


  • #5   4. aug 2007 kender du ikke nogen der har hund så i kan gå tur sammen? så kan i jo aftale gå-turs tidspunkt.. det er lidt nemmere ikke bare at lukke dem ud i haven hvis man har en aftale med et andet menneske smiley

  • #6   4. aug 2007 Der må da være nogle dejlige grønne områder?

  • #7   4. aug 2007 problemet er bare jeg gerne vil gå de ture. men man sidder så godt inden for når man ser tv hehe

  • #8   4. aug 2007 Ja Dennis i mine øjne burde hunde i sig selv være motivation nok til at få dig ud med hende...

    Du har jo selv valgt at få hende og så må du simpelthen tage dig sammen og kom ud og vis din hund lidt af verden, ellers ender du med en hund der hurtigt bliver nervøs.


  • #9   4. aug 2007 Træner du bus- og togtur med hende ? Det er nemlig en god ting. Når hun blir gammel nok ka du jo snuppe cyklen med hende...det kræver så stille og rolig træning i starten ca. fra 1-1½ års alderen ;O)

  • #10   4. aug 2007 jeg træner ikke bus tog med hende men starter til træning med hende her d.9 August. hvor vi skal træne sosualisering eller hvad det hedder

  • #11   4. aug 2007 Jeg går ind for Kirstens idè, men det hjælper nok desværre ikke...det er sgu synd for hunden :o(

  • #12   4. aug 2007 Ud i naturen! På nogle gode spændende og oplevelesrige ture. Aldrig samme tur to dage efter hinanden. Og gå gerne med de små, nye stier, og får du lyst til at gå til højre, selv om det ikke var planen - så gå til højre smiley
    Det bedste jeg ved ved en god gåtur er de nyeoplevelser man får, sammen med hunden smiley


  • #13   4. aug 2007 Ellers har jeg haft meget glæde af at tage et kort over den nærmeste omegn, og med lukkede øjne sætte et kryds med en blyant - det er hvor vores gåtur går hen dan dag så smiley (med mindre vi finder et super spændende alternativer på vejen...)
    Men klart der skal vovsen lige have en vis størrelse inden...


  • #14   4. aug 2007 *SUS* : Det jo ikke HVERGANG hun er ude i haven men for det meste er hun.. og du skal ikke sidde og sige hvad der er synt for hunden og hvad der ikke er du ved ikke hvordan hun lever og trives her hjemme så luk.

    Jeg bad ikke om skide baller men om råd.


  • #15   4. aug 2007 Du fik osse råd Dennis ss

  • #17   4. aug 2007 da du er forpligtet til at gå tur når du får hund så må du jo bare gøre det ;O)) så nemt er det....

  • #18   4. aug 2007 ja det rigtig nok men kender kun 1 herude med hund og det jo ikke hvergang hun kan eller jeg kan. og kender ikke rigtig andre herude.

  • #19   4. aug 2007 Det skulle jo gerne komme af sig selv når hun bliver ældre....


  • #20   4. aug 2007 Tag bussen GGgg

  • #21   4. aug 2007 For mig er der ik nogen større motivationsfaktor end at se hunden fise rundt og hygge sig:o)
    Og have en dejlig velstimuleret hund når man kommer hjem


  • #23   4. aug 2007 Dennis -i og med du bad om hjælp til motivation til at gå med hunden, har du sådan set osse selv bedt om en skideballe:-/
    En hund SKAL ud at gå tur, særligt en hvalp så den kan lære den store verden aty kende i stedet for at ende som en nervøs hund der er utryg ved alt nyt. Så selvom hunden er glad og tilfreds nu, vil det være synd for den i længden.
    Kunne godt tænke mig at vide hvordan du aktiverer den, fra sofaen af. For uden aktivering vil din hun med god sandsynlighed osse udvikle nogen kedelige uvaner som at ødelægge ting osv.

    Og at du starter til hundetræning er super. Der lærer den andre hunde at kende og får lidt mental stimulans. Men hvis ikke du vil træne derhjemme kan du næsten ligeså godt lade være. For det får hunden ikke ret meget ud af. Træningspladsen er et sted man kommer for at lære hvordan man skal træne, blive korrigeret når man laver fejl, og få nye inputs og idéer. Så går man hjem og træner det man har fået "opskriften" på af træneren (her ligger det største arbejde)

    Hundetræning alene kan ikke socialisere din hund godt nok. Den skal lære verden at kende. Cykler, mennesker, biler, bus, lyde osv. Ellers vil den med god sandsynlighed blive meget svær at have med nogen steder når den bliver voksen. Så at møde andre hunde er kun en brøkdel af socialiseringen.

    Det blev lidt langt, men håber at dette kan få dig motiveret til at lette r**** og gå med din hund, ellers risikerer du din hund ender som en af de mange problemhunde der aflives eller omplaceres.

    Derudover har DU valgt at have en race der kræver en del aktivering både fysisk og mentalt, så det er DIG der skal tage ansvaret og leve op til dine forpligtigelser som hundeejer, ellers skulle du have nøjedes med en tøjbamse.


  • #24   4. aug 2007 ;o))

  • #25   4. aug 2007 Michelle- Godt skrevet:o)

  • #26   4. aug 2007
    Jeg går med min hund 4-5 gange om dagen. 3-4 timer i alt. Jeg kan slet ikke forstå hvordan du kan lade vær'.
    Skal din hund ikke kunne køre med tog og bus? Hvorfor træner du ikke sådanne ting? -Og at du først har planer om at hun skal socialiseres når i starter til træning lyder da lidt sent. Hvad med miljø træning osv?
    Du har jo en ret krævende race. Du må sgu tage ansvar for det valg du har taget!


  • #27   4. aug 2007 Og vil så tilføje at du har valgt en race der i forvejen har et dårligt ry, og af mange er kendt som en race unge mennesker køber som potensforlænger (siger ikke det er derfor du har købt den), derfor har du som repræsentant for racen "pligt" til at gøre hvad du kan for at din hun viser sig som en god repræsentant.

    -Og det gøres bl.a. med den rette socialisering og træning, så du kan vise at din hund ikke hører til "de frådende uhyrer" man ser i medierne.

    Beklager men det kan altså få mig op i det røde felt når man ikke gider sin hund nok til at tage den på ture HVER DAG, og ikke kun når man kan få taget sig sammen til at rejse sig fra sofaen.

    -tvivler ikke på du er glad for din hund, men tag lige og vis det ikke...?


  • #28   4. aug 2007 Michelle : Men hvis ikke du vil træne derhjemme kan du næsten ligeså godt lade være. <---- hvor har du det der fra? både mig og kæresten træner med hende herhjemme så ejg ved ikke hvor du ahr det der fra..

    sascha : Det lidt svært at træne hende i at være i bus når hunde ikke har adgang i bussen heroppe med mindre de kan sidde i en taske og det er hun altså for stor til. hvad angår tog så ligger tog stationen så langt væk fra os at vi netop skal med bus for at komme ind til toget og NEJ vi har ingen bil nej. gider ikke betale en taxa 300,- hver vej fordi hun skal se et tog.

    og til jer alle. jeg ved ikke hvad der har fået jeg til at tro at jeg ALDRIG går med hende. det gør jeg altså. skriver bare det er lettere at smide hende ud i haven fordi jeg er doven MEN hun kommer stadigvæk ud og gå bare ikke så langt som jeg ville ønske jeg kunne gå med hende...

    så drop jeres pis med at tage ansvar for min hund for det gør jeg sku ellers startede jeg ikke til træning med hende og alt muligt.

    og det lidt svært at træne hende i at omgås mange mennesker når vi bor uden for byen. jeg kan jo ikke bare gå ned på græsplænen og råbe "HEY KOM LIGE HERNED MIN HUND SKAL LIGE LÆRE AT OMGÅES ANDRE MENNESKER" i skal tænke på det ikke er alle der bor inde i byen og ikke alle der har bil så man har så gode transport muligheder..
    Men få mig da lige til at lyde som en total dyrmishandler men igen det jo typisk hvad anden kan man vente dette er jo HG jo.


  • #29   4. aug 2007 Michelle : Er den ikke fesen ind på din lys tavle endnu??? JA jeg ved sku da godt hvilke race jeg har valgt og hvad det kræver. hun kommer da også ud og gå hverdag det bare ikke hvergang hun skal luftes hun kommer i snor...kom ikke og sig at folk der har en have ALDRIG lukker deres hund ud i haven for det er løgn.

  • #30   4. aug 2007 Jamen som de andre siger.
    Find på noget i skal. Til stranden. I skoven op i byen og gå og kig på butikker. Gå over og besøge nogle af dine venner eller familie.
    søg herinde efter legekammerater til hunden, den vil elske dig for det...
    Jeg er selv meget glad for min sofa, men jeg elsker at gå tur - når jeg har en hund at gå med. Der er ikke noget bedre end en god gå tur. Ud i frisk luft og sol og du vil sikkert få en masse gode oplevelser med hunden ude.
    Vi griner allerede meget af vores lille vaps når vi er ude. Hvilket vi er mindst 10 gange om dagen.
    Held og lykke med det


  • #31   4. aug 2007 Ps det kan også være rigtig godt for hunden bare at komme ud og søge efter noget mad i græs eller spille bold eller noget. Det har ikke nøde at være en gå tur med det ene ben foran det andet hele tiden.

  • #32   4. aug 2007 Camilla : Jeg er flyttet til Aalborg fra Århus af og hele min familie bor i Århus. besøge sviger forældrene kan vi ikke de bor for langt væk fra os. butikker er der intet af herude da vi bor uden for byen.. men ja jeg skal nok finde på noget smiley så må jeg brænde min sofa hehe

  • #33   4. aug 2007 Cykelanhænger ka måske løse problemet...
    Troede kun det var i Amerika, at folk ikke gik med hunden flere gange dagligt. Vi har skåret det ned til 3 gange dagligt, hvoraf en af turene ofte er med cykel ss


  • #34   4. aug 2007
    Hvad forventer du?? Hvad skulle vi skrive?
    Nåe Dennis det er vel nok synd for dig, bliv du siddende foran fjernsynet....

    Der er ingen der har kaldt dig dyrmishandler, det er DIG SELV der hiver ordet frem x 2!

    Du skriver at du ikke går så langt med hende som du ville ønske. Men hvad holder dig tilbage? Du skriver noget med at sidde foran fjernsynet. Havde du regnet med vi forstod?

    Alt det med at i bor på landet og der ingen mennesker er, er jo noget du burde have tænkt over før du anskaffede dig hunden. Der vidste du vel hvor du boede og at du ikke gad bruge den tid og kræfter som det er at socialisere en hvalp. For du skriver jo selv at du ikke lige kan gøre dit og dat. Hvordan kommer i til træning? Skal i gå derhen eller hvordan?


  • #35   4. aug 2007 Hehe ja, prøv at lade tvet stå slukket. Eller bedre endnu gå inden du får sat dig. Aftal at i skal gå/lege/andet i en time inden du må belønne dig selv med tv....
    Og så find på noget du selv synes er sjovt.Så skal hunden også nok nyde det. Men som du selv beskriver bare at rende rundt mellem beton er ikke så inspirerende at man gider det en masse...
    Så find på nogle lege. Du kan også stille nogle krus op med godbider under som hunden skal vælte for at få.. Det er også leg... ellers træn Dog dancing smiley Det ser simpelthen såå sjovt ud smiley heheh vil jeg gerne lærer


  • #36   4. aug 2007 Nej jeg forventer sku da ikke i skal skrive jeg skal blive siddende MEN jeg forventer fandme heller ikke i skal fordreje hele lortet og få det til at lyde som om jeg ALDRIG går tur med hende og jeg har ikke skrevet en skid om hun ikke møder andre mennesker og hunde og div. det er noget i har fundet på oven i hoved på jer selv. det IKKE noget jeg har skrevet. og ja det hunde træning det ligger ikke langt fra hvor vi bor.

  • #37   4. aug 2007 Camilla : Hehe jeg tror sku aldrig min hund lære at danse smiley

  • #38   4. aug 2007 Jo jo Øvelse gør mester.
    Men fint med det hunde træning, der vil i også ha mulighed for at møde andre og så må du jo sørge for at skaffe dig playdates....


  • #39   4. aug 2007 hvad er playdates? smiley

  • #40   4. aug 2007 *SUS* : Det jo ikke HVERGANG hun er ude i haven men for det meste er hun..

    Ka dette misforstås ?


  • #41   4. aug 2007 det da meget muligt jeg er dårlig til at formulere mig det ikke noget jeg selv kan gøre for.

  • #42   4. aug 2007 en playdate... en... hmm lege date.. lege møde.. HEhe ikke et nemt ord at oversætte til dansk...
    Sørg for at skaffe dig og hunden venner i kan mødes med. smiley


  • #43   4. aug 2007 Dennis -som jeg har skrevet, er jeg ikke i tvivl om at du er glad for din hund, og jeg mener bestemt heller ikke du er dyremishandler. Det vil jeg da godt lige understrege!

    Hvordan skal jeg kunne tro andet end at du ikke træner, når du selv siger at gåturene ikke er så ofte og kun rundt om blokken (ja ja, man kan osse træne lidt i haven og rundt om blokken, men det er sgu svært at træne ret meget på den måde). Så undskylder, og siger så igen at den største del af træningen ligger hjemme ikke på træningspladsen, og det kræver mere end en tur rundt om blokken.

    Jeg har have, og self kommer Møffe osse ud i haven. Men jeg går alligevel 2 lange og 1-2 kortere ture om dagen med hende. Hun er med mig over alt (stort set) og kommer på strand, skov eller et andet spændende sted dagligt.
    Haven er bare en bonus. Der får hun lov at hygge og slappe af, gå spor og lignende ting.

    Møffe er vokset op et sted hvor hun blev luftet på terassen/i haven 2-3 gange om dagen og hvis hun var heldig en lang gåtur hver 2. uge (ved godt at så ekstremt er det ikke ved jer), og jeg har set hvilke psykiske skader det kan give en hund.
    Hun er bange for høje lyde, var agressiv overfor andre hunde, ekstremt reserveret overfor fremmede mennesker og det er bare lidt af det.
    DERFOR flyver jeg lige i det røde felt, når folk ikke gider tage deres hund med på tur HVER dag.

    Nu er jeres hund ikke så gammel, så den skal jo ikke ud på en marathon når i går tur.
    Jeg kan anbefale en cykeltrailer hvor hunden kan sidde i. Så kan du cykle hende ud til spændende steder hvor i kan gå tur. Det er ikke sværere end man gør det til.


  • #44   4. aug 2007 hello alle sammen...
    jeg kénder dennis her privat, og jeg har set han har lavet et hav af opslag om nogen vil mødes og gå entur, ller nogen træf, omkring ålborg området, men der er aldrig nogen seriøse svar.
    vi smider vores 2 hunde ud i haven hverdag morgen middag og aften/nat, aften turen er en tur ud og køre op til den nærmeste grusgrav...


  • #45   4. aug 2007 Michelle : Problemet er bare. jeg vil hellere end gerne have hende med hvergang jeg gør men vi bor i aalborg øst og der stjåler folk altså. om det så er en hund der står uden foran fakta så stjæler de den.. hvad angår den hunde vogn så ved jeg ikke hvordan man får hende til at sidde stille så hun ikke hopper ud smiley

  • #46   4. aug 2007 Jakob og Mathine - Det var bare super godt skrevet og formuleret. Lige mine tanker.. Jeg er bare ikke så fingerfærdig lige her om natten smiley Men godt sagt!!!

  • #47   4. aug 2007 Måske du har formuleret dig uheldigt. Jeg kan jo ikke svare på andet end hvad jeg kan læse. Og hvad jeg kunne læse mig til i dit første indlæg, var en meget doven hundeejer, der hellere ville se tv en gå tur med hunden. Hunden kom så i haven for så kunne hundeejeren fortsat sidde og se tv. Når hundeejer endelig fik lettet r**** og gik en tur var det kun rundt om blokken (=samme sted igen og igen).

    Hmm... Og du kan ikke forstå mit negative svar?


  • #48   4. aug 2007 Michelle, jeg kan godt forstå hvordan du har læst det, men kan du ikke også se at selvom han var en dovenlas, så hjælper dit møgfald ikke. Manden søger hjælp. Ikke skæld ud. Han ved jo at han kunne gøre det bedre. Så giv forslag i stedet for... smiley

  • #49   4. aug 2007 Jakob og Mathine A : Jeg ved netop at det ikke er optimalt og vil jo gerne gøre noget ved det det er derfor jeg ber om hjælp jeg arbejder meget for tiden og kommer nogen gange sent hjem og så er det ikke lige hvergang man har lyst til at komme hjem og trave en lang tur med hunden efter en lang arbejds dag..

  • #50   4. aug 2007 Jakob - Ja det var super. Blev helt glad over dit indlæg at du var vågen nok til at skrive det jeg gerne ville. Altid godt smiley

  • #51   4. aug 2007 Sugar-Daddy: Snob,Tavlerytter og har ladehunde!! : : Jeg går ALDRIG af med den hund. ALDRIG så hellere lave om på mig selv.

  • #52   4. aug 2007 Dennis -Ville aldrig binde min hund foran en butik, ikke fordi den kunne blive stjålet, men fordi hunden ingenting for ud af at sidde der og glo + at den kunne få en dårlig oplevelse med forbipasserende mennesker/hunde.
    Så der kommer Møffe heller ikke med.

    Man kan få cykeltrailere specielt til hunde.
    Jeg fik en helt alm. cykeltrailer, satte sådan en "sele-dims" fra en bil i og så har Møffe en sele på når vi kører (ligesom dem man kan få til hunde i bilen). Det er bare en ekstra sikkerhed hvis hun nu skulle få lyst til at springe ud.
    Inden du cykler nogen steder skal hun lære at blive i traileren. Jeg startede med at sætte Møffe i, og gav masser af ros og guffer når hun blev der. Så trak jeg traileren rundt med hende i (stadig ros og guffer), og til sidst fik jeg en til at gå ved siden af mens jeg trak cyklen med trailer og hund -bare for at være sikker på hun ikke sprang ud.

    Møffe elsker sin trailer, og nyder at komme med på tur i den, mindst ligesåmeget som når vi tager bilen (måske endda mere)



  • #53   4. aug 2007 nogen der ved hv or man kan købe sådan en cykel vogn? og kan man hægte hende fast så de ikke kan hoppe ud?

  • #54   5. aug 2007 Camilla -synes nu osse der var masser af grunde til at gå tur i min skideballe;o)

    Jacob og Mathine -træthed, depression osv er bare ikke en undskylning for ikke at gå tur med hunden i mit hoved. Hvis ikke man kan overskue at gå tur med den, skal man ikke anskaffe sig en (de har jo ikke haft den så længe, så meget arbejde kan vel ikke være helt nyt)

    Jeg har selv gigt og vågner hver morgen med en hel del smerter. Gigt gør osse at man ofte er træt og hurtigt bliver udkørt efter fysisk aktivitet.
    Men i passende mængder er aktivitet og frisk luft godt, både mod smerterne og trætheden.
    Så jeg kender skam godt til at være træt og mangle overskud.

    Men det skal ikke gå ud over Møffe, for det er hun sgu for dejlig til;o)
    Så trods smerter, og træthed kommer hun på tur hver dag, og det hjælper både mig og hende.


  • #55   5. aug 2007 Dennis -der er ofte nogen på DBA/guloggratis -det er så de alm. cykeltrailere, hvor du evt selv kan sætte sele i.

    Men ellers prøv at søg på nettet, de kan fåes mange steder specielt til hunde (dog lidt dyrere end de alm på DBA)


  • #56   5. aug 2007 Man ka osse få en anhænger til børn, som er sikret ;O)
    Du ka da prøveat lave en annonce i marked.
    Held og lukke med både dagligdagen og med den snarlige træning.


  • #57   5. aug 2007 Nu er jeg vist TRÆT - gosh med slåfejl...natti-natti

  • #58   5. aug 2007 Michelle nu spiller jeg lige smart og forklare dig med min viden om depression at DET ER EN UNDSKYLDNING for ikke er at gå tur. En god en endda. En meget kedelig en, men folk med depressioner og især de svære af dem er ikke fysisk i stand til det. Det er dem umuligt. Det lyder mærkeligt indtil man selv har prøvet det, så du må bare tro mig....

    (ikke at jeg siger dennis har en, for jeg er ingen læge, men bare så folk er klar over at en depression er ikke bare fordi man er sart og lege maud fra mantador)


  • #60   5. aug 2007 Lige et par forslag... held og lykke med motivationen...

    - Køb dig et par rulleskøjter og rul en tur...

    - Lær din hund at løbe ved siden af cyklen og cykl en tur...

    - Køb en sele og et mavebælte (til dig) og løb ture... det gi'r god kondi til jer begge... (mavebælte fås f.eks. her>> www.hike.dk)

    - Tag hunden med, når I tager til supermarkedet (lad kæresten blive ude og holde øje med hunde, mine hunde står heller aldrig alene ude foran butikken, med mindre jeg kan holde øje...)

    - Tag til stranden, parken, skoven, hundeskoven...

    - Lav aftaler med andre hundeejere i området (find dem f.eks. her på HG) og mød dem til lidt hundeleg...


  • #61   5. aug 2007 Jacob og Mathine -jamen det kan jeg sagtens se:o)
    Men som du kan læse i et af mine tidligere indlæg, er dette et af mine ømme punkter bl.a. pga Møffes historie.

    Og uanset synes jeg ikke træthed undskylder noget som helst. Og jeg holder stadigvæk ved at der må mangle lyst til hunden/viden omkring hunde eller noget helt 3. for at man kan anskaffe sig hund og så være for doven/træt/mangle lyst til at gå med den.


  • #62   5. aug 2007 Enig med Daddy...og jeg burde være smuttet...sov sødt

  • #63   5. aug 2007 Sugar, hvis du fik en langvarrig lungebetændelse eller kyssesyge, ville du så sælge din hund?? Nej.-.. Og folk med depressioner har slet ikke brug for at sælge deres bedste ven. De har brug for alt det positive de overhoved kan omgive sig med.
    Depressioner kan self være meget forskellige fra menneske til menneske og rigtig så kan nogle vare længe, andre er over hurtigere, men jeg vil væde med at de ikke forsvinder ved man sælger sin bedste ven og sit ansvar som måske kunne bare en gang om ugen hive en ud på den gå tur man så inderligt har brug for......


  • #64   5. aug 2007 Camilla -har selv et familiemedlem der døjer med depressioner, og jeg ved godt at det kan være nærmest uoverkommeligt at gå en tur på bare 10 min. Men alligevel er det faktisk lige hvad man bør, da det hjælper utroligt meget. Og skulle det være fuldstændigt umuligt, må man af med hunden. For selvom det vil være enormt hårdt (især pga. depressionen) er det synd for hunden at beholde den.

    Marianne C -kig lige på hundens alder. Rulleskøjter, cykelture osv er vidst ikke så aktuelt endnu:o)

    Og her drejer det sig jo ikke om at hunden skal ud at gå 2 timer af gangen. Den skal (som sugar-Daddy osse siger), bare ud på nogen små spændende ture, og at gå 20 min må da kunne overkommes selvom man er træt.


  • #65   5. aug 2007 Og sugar, det du må forstå med depressioner er at nogle gange kan man bare ikke det man gerne vil. Det kan blive fysisk umuligt at gå en tur, at handle ind, at lave mad. Man kan bare ikke. Man kan stå og kigge på vaskemaskinen som konen har sat over og ikke engang være i stand til at tænde den. så galt kan det blive,.... Så er man vel lovligt undskyld for ikk at gå med hunden (ikke at jeg mener det er godt for hunden, men misforstå mig nu korrekt) smiley

  • #66   5. aug 2007 Camilla -men i det tilfælde du der beskriver, må konen så sørge for gåturene, eller sørge for at hunden får et nyt hjem. For uanset hvor syg man er, skal det ikke gå ud over hunden.
    -og dette siger jeg ikke fordi jeg ingen medfølelse eller forståelse har for dem der er syge. Men hunden har nogen behov der skal opfyldes og kan man (gennem længere tid) ikke det, må hunde et andet sted hen.

    Jacok og Mathine -takker for de pæne ord:o) Min gigt er faktisk en af årsagerne til at jeg fik hund. Så SKAL jeg nemlig ud at gå, og så brokker hun sig heller ikke når jeg beklager mig over hvor træls det hele er indimellem GG

    Og ja, self kan jeg godt se at Dennis selv ønsker at ændre situationen. Og det tager jeg da hatten af for at han har indset.
    Men når man erkender problemet er det vel ikke så svært at ændre? Det er ikke sværere end at tage sko på og trave en lille tur eller hvad det nu skal være for den dag.
    Om nødvendigt kan man jo gemme de rigtig spændende oplevelser til weekenderne, så man har tid til at opleve alt det der skal opleves.


  • #67   5. aug 2007 Det er også mere for at forsøge at forklare at det ikke altid er lige til. Livet er ikke så nemt som i lige gør det til... Også et sidespor så lad nu det ligge...
    Vil gerne tilbage på sporet af Dennis som søger hjælp og forhåbenligt kan han bruge nogle af de råd der er kommet her til aften.


  • #68   5. aug 2007 Ja at få hund er det bedste jeg har gjort for mig selv.
    Og hvor er Bølle dygtig;o)

    Men ja, tror osse han har fået det tiltrængte spark bagi + gode forslag så mon ikke den lille vaps kommer ud på nogen gåture i en meget nær fremtid:o)


  • #69   5. aug 2007 Har man børn eller hunde, har man taget et stort ansvar. Er man syg (læser dog ikke, at Dennis er),må man finde en løsning - mærker det dagligt på egen krop. Både børn og hunde ka tåle afsavn for en stund, men en længere periode vil sætte sig for fremtiden.

Kommentér på:
Motivation til gåtur.

Annonce