{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  mobil dyrlæge
 • #1   7. jun Jeg kender ikke den dyrlæge, du spørger til, men jeg kan da bidrage med én til dyrlæge, der er udekørende. Det er min mands moster smiley

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100054360559343


 • Karin B
  Karin B Tilmeldt:
  jan 2008

  Følgere: 2 Emner: 9 Svar: 128
  #2   7. jun Tak, Rikke.


 • *Bumle*
  *Bumle* Online Tilmeldt:
  apr 2008

  Følger: 74 Følgere: 68 Emner: 88 Svar: 2.990
  #3   8. jun Kender heller ikke den du linket til, men jeg kan anbefale Aage Pedersen. Han er mest brugt til heste og kvæg, men jeg har fuld tiltro til ham når det kommer til mindre dyr også.
  https://www.xn--dyrlgeaage-g6a.dk/


 • Karin B
  Karin B Tilmeldt:
  jan 2008

  Følgere: 2 Emner: 9 Svar: 128
  #4   12. jun Undskyld jeg ikke har svaret før. Vi var desværre nødt til at sige et kærligt farvel til vores næsten 16 år gamle shiba-pige i går smiley smiley Det var derfor, at vi ledte efter en dyrlæge, som kunne komme hjem til os.

  Den mobile dyrlæge, som jeg spurgte om i mit første indlæg har aldrig svaret på min henvendelse. Så dem kan jeg ikke anbefale.

  Men heldigvis fandt jeg dyrlæge Tine Kahn fra Ballerup, og hun var bare så sød og tålmodig, og alt foregik roligt og efter vores ønsker. • #5   12. jun Det er så hamrende hårdt at sige farvel. Men hvor har du været heldig at have din pige i så mange år.

  Godt det gik fint med Tine. Jeg vidste jo ikke, hvad du skulle bruge den udekørende dyrlæge til, da jeg sendte min anbefaling af hende smiley • Karin B
  Karin B Tilmeldt:
  jan 2008

  Følgere: 2 Emner: 9 Svar: 128
  #6   12. jun Tak, Rikke. Nej jeg orkede ikke at fortælle om de nærmere omstændigheder. Men Tine kan virkelig anbefales - hun gjorde så fint.

Kommentér på:
mobil dyrlæge

x