{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
953 visninger | Oprettet:

Pasning - Sjælland i første gang {{forumTopicSubject}}

Hej

Jeg skal bruge hjælp til pasning i uge 6 - og jeg ved godt, at jeg ikke er ude i særlig god tid, men det hele har været en lang og ubeslutsom proces omkring ja eller nej til skiferie.

I første omgang, vil jeg gerne prøve, kun at få hjælp på Sjælland, for jeg har nemlig ikke tid til at hente dem søndag i uge 6 - så jeg prøver at starte med at undgå, også at skulle ud i at finde en chauffør.

Nå - hele pointen.
Jeg har ingen erfaring med hverken private eller kenneler - hvordan finder man et godt sted til sine hunde?
Jeg har altid haft bare have nogle til at bo her og så har det været frivilligt om hundene skulle på gåtur, eller om de bare har nusset og leget i haven. Jeg kender desværre ingen denne gang - så nu har jeg brug for jeres hjælp og erfaringer, når man må ty til fremmede.

Mit eneste krav er umiddelbart, at jeg gerne vil have, at de er sammen - nå ja, og de har det godt (giver lidt sig selv smiley )

Jeg har kunne læse i tidligere tråde, at ikke alle steder i forskellige kennels at kommer de på gåtur, men jeg tror egentlig ikke det betyder så meget for mine hundes velbefindende for en kun en uges tid, om de kun bliver luftet i en lukket friplads eller om de kommer ud at gå.

Der har været snak om hjemmesider, hvor man kan finde private og jeg har fundet dogley - der er virkelig mange private passere i Næstved, men det virker så billigt og nemt, at jeg sikkert fuldstændig uden grund bliver i tvivl om, hvorfor eksisterer der så kenneler?

Jeg har umiddelbart kunne finde https://www.luksus-hundehotel.dk/, som jeg synes godt om. Det er bare svært at sige, om de er super dygtige til hjemmesider eller om deres talent reelt er lige så stort, for at kunne passe to hunde. De ved i hvert fald godt hvad de vil have for det med 600 på en hverdag og 800 for en lør/søn. Men har jeg så fundet det bedste? Eller har jeg bare fundet det dyreste?

Der er ingen særlige hensyn at tage - hverken mht lyde / angst / fodring / allergi

Hvad har i andre af erfaringer? smiley

Stemningsbillede fra campingvognen


Kommentarer på:  Pasning - Sjælland i første gang
 • #1   27. sep Jeg kan ikke rigtig hjælpe med andet end at sige at du jeg håber du finder nogen til tøserne.. Falder alt fra hinanden, så mangler Menja altid legekammerater, men der er jo ret langt til Sønderjylland smiley

 • #2   27. sep Der er en lang køretur om søndagen til Sønderjylland, som jeg i første omgang gerne ville se om jeg kunne undgå smiley
  Men vil tro, at jeg nemt kan finde noget. Det er mere det med at finde det rigtige når man bare er helt grøn i erfaring


 • #3   27. sep Jeg kender ingen pensioner på Sjælland, men umiddelbart ville jeg helt sikkert vælge en pension frem for dogley, bare alene risikoen for at en fremmed slipper mine hunde og de bliver væk, i en godkendt pension er der i det mindste nogle grund ting som er i orden smiley jeg ville gå efter få hunde, indhegnet lufteområde på minimum 3-4000 m2 og et sted som ikke slipper et vælg af hunde ud sammen. Vælg et par stykker ud og ring og aftal et besøg, vil de ikke have besøg så fravælg dem, læg mærke til støjniveau, hygge i bokse, (tæpper m.m) og naturligvis rene forhold, spørg hvad de gør hvis hundene hyler, er kede af det, spørg om der er personer tilstede om natten og lyt til din mavefornemmelse smiley


 • Bella J
  Bella J Tilmeldt:
  okt 2019

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 36
  #4   27. sep Pelshuset har en fantastisk pasning

 • #5   27. sep Yeah - for når hundene har været passet her, har jeg aldrig spildt det en tanke, at de ville løbe væk. For det tror jeg simpelthen ikke på kan ske.

  Det er gode tips til hvad der skal tænkes over, tak.
  Jeg synes bare slet ikke jeg kan finde en eneste kennel, jeg egentlig tror på. Måske er det bare slavisk at gennemgå dem alle sammen og så i nogen grad tillade dårlige anmeldelser, og antage at der altid findes mennesker, der er utilfredse.

  Pelshuset ser spændende ud, men det er også bare en privat pasning med en flot hjemmeside.

  Puh en svær beslutning..


 • #6   27. sep Altså.. umiddelbart har jeg ikke noget jeg skal i uge 6 smiley
  og der er god tid til at jeg kan passe dem et par gange før hvis det er smiley
  Er vant til at passe både hus og hunde, også flere af gangen..

  Jeg er selvfølgelig også bare privat pasning c:


 • Bella J
  Bella J Tilmeldt:
  okt 2019

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 36
  #7   27. sep Så du foretrækker en stor kæmpe kennel pasning fremfor privat pasning uanset om de har en pæn hjemmeside, jamen det giver da fin mening eller noget

 • #8   27. sep Bumle: Tak - jeg giver dig lige et par dage til helt at tænke over det, om du tror på en mundfuld som to jagthunde er. De er aktive arbejdshunde begge to, men så sender jeg dig en pb smiley Men jeg stiller gerne hus, have, bil, penge og alt til rådighed.

  Bella: Jeg ved slet ikke, hvad jeg foretrækker. Man er nød til at have prøvet noget og have erfaring i en eller anden grad, for at kunne have en præference. smiley


 • #9   27. sep Jeg kender ikke til nogle steder, men jeg vil bare lige dele min gode oplevelse med at finde hundepasser via Dogley. Har fået passet Iroh i den forgangne weekend, og jeg fandt en passer via Dogley. Jeg fandt hende faktisk allerede tilbage i starten af juli og vi skrev lidt frem og tilbage, hvor jeg fortalte om Iroh. Dogley selv opfordrer til at man lige mødes først, og det ville jeg bestemt også helst. Så mig og Iroh besøgte hende i starten af august og vi fik en snak, jeg så hvor Iroh skulle være og fik en fornemmelse af hende.
  Med Iroh har jeg en del forbehold pga hans IBD og egetkønsaggression, men det var hun helt indforstået med.
  Jeg hentede ham i går aftes og han havde hygget sig så meget og var godt træt smiley

  Så dermed ikke sagt at der ikke kan være brodne kar, men mit indtryk er at Dogley har en ret grundig screening af passerne, men selvfølgelig skal man også selv se sig for. Jeg havde i hvert fald en rigtig god oplevelse med det smiley

  Held og lykke med at finde pasning! smiley


 • #10   27. sep Astrid: tak.
  Ja for det virker bare for nemt og jeg bliver altid lidt nervøs når noget er for billigt.
  En ting er at folk herinde laver billige aftaler og vennetjenester, men når folk passer under halv pris bliver jeg angst for hvad det er der så er skjult i den gode pris.
  Til gengæld er der jo virkelig mange, der gerne vil passe


 • #11   27. sep Jeg ved slet ikke hvad det koster på en pension.
  Dem jeg så på Dogley lå på mellem 200-250 kr for døgnpasning. Hende jeg valgte lå på omkring 250 kr.
  Synes det var helt fint, og det passer super til mig, for jeg kunne aldrig finde på at vælge en pension til Iroh smiley


 • Hera-pigen
  Hera-pigen Tilmeldt:
  jul 2020

  Følger: 1 Svar: 42
  #12   27. sep Tja, jeg har så set (her i sommer) en hund efterlyst, fordi den var løbet væk mens den blev passet hos en Dogley-passer smiley


 • #13   27. sep Dogley antager stort set alle som gider, det er jo en virksomhed som tjener ganske godt på at alle mulige og umulige passer hunde, om det er en studerende med fester hver aften eller en arbejdende familie som er væk 8-10 timer dagligt eller mere, er de ligeglade med smiley
  Man skal i den grad være vågen hvis man kaster sig ud i det smiley


 • #14   27. sep Tja, jeg plejer at kunne følge med når jeg passer Atlas herindefra smiley
  og har også passet 4 ulvehunde og en Chinese crested (ikke jagthunde, men altså flere hunde samtidig)


  umiddelbart ser jeg ingen problemer, men kan forestille mig at det ville være smart at vi mødes først og at jeg evt kommer på prøve en gang eller to først c:


 • #15   27. sep Selvfølgelig skal man se sig for, som når man søger privat pasning alle mulige andre steder smiley
  Jeg kunne godt lide at man kunne læse folks anmeldelser af passerne, det benyttede jeg mig meget af smiley


 • Ida
  Ida Tilmeldt:
  aug 2020

  Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 22
  #16   27. sep Har ikke fået min passet før, men har stærk overvejet om ik jeg skulle i den nærmeste fremtid, og fandt i den sammenhæng dette sted
  https://mila-hundepension-taastrup.business.site

  det har fået rigtig fine anmeldelser, og de lader til at være et lille hyggeligt sted.

  Har også overvejet "dogly" og "care" men tror sku ikke jeg har nerver til at stole på en mere eller mindre komplet fremmed person, til at passe min hund.


 • #17   27. sep Jeg brugte halvanden uge hen over julen og nytåret for nogle år siden, på at lede efter schæferhunden Nova, som var stukket af fra en hundepension. Bare lige for at sige, at hundepensioner ikke er ufejlbarlige. Det er da heldigvis sjældent, at hunde stikker af, uanset om det er pension eller privat - hvis ellers passer er instrueret grundigt nok.

  Jeg ville any day foretrække en privat fremfor pension. Jeg kunne slet ikke klare, at mine hunde skulle overnatte i “bokse” med fremmede hunde til alle sider, og uden et menneske at putte med eller hente, hvis de blev utrygge.


 • #18   27. sep Obs husk at kontrollere her https://www.findsmiley.dk/FindHundeSmiley/Sider/Search.aspx
  Alle som passer mere en 3 hunde af gangen skal være kontrolleret og godkendt og de vil være at finde på den side! Er de ikke det så er de altså ikke godkendt, det kan såmen godt være at det fungerer godt alligevel smiley men selv om de kalder sig hundepension, så er det ikke nogen garanti for at tingene er i orden smiley


 • #19   27. sep Bodil, den pension hvor Nova var, har eksisteret i mange, mange år, er særdeles anerkendt her nord for Århus. Ejeren arbejder med hundetræning ved siden af pensionen, og er i øvrigt også dommer. Ikke desto mindre slap hunden væk juleaftens dag (!!!) og var væk i 10 dage, før en flok frivillige fik hende fundet.

  Alle smileyer i hele verden kan ikke ændre på, at hunden stak af fra en godkendt og anerkendt pension. Uheld sker - også selvom man er godkendt smiley


 • #20   27. sep Ja men selvfølgelig kan det ske, det kan det også hos mig, jeg håber aldrig det gør, men risikoen er altså mindre hvis der fx er hegn som er godkendt end hvis en tilfældig passer hunden i et privat hjem smiley eller hvis man kalder sig pension (fx mila hundepension) uden reelt at have godkendelse.
  Smiley ordningen er reelt ikke ret meget vær, det er rystende hvor lidt der egentlig skal til, men det er bedre en ingenting og er helt bestemt vær at have i baghovedet når man kikker efter pasning.


 • #21   27. sep Det var ikke Mila Hundepension. Det var en hundepension i Ødum, som har træningshal, udbyder hundetræning og dertil har pension. Og faktum er, at hunden smuttede og var væk i TI dage! Det er en hundepension der har eksisteret i mange, mange år, og uheld sker. Men det er altså forkert at sige, at hunden er mere sikker i en pension, end hos en privat smiley

 • #22   27. sep Jeg har lige haft min i pension, dog kun et døgns tid. Jeg tror egentlig han har haft det fint nok - men jeg vil langt hellere have en privat passer hvor han kan ligge i en sofa.
  Jeg har været på Dogley og har passet lidt hunde hvor det er gået fint.

  Jeg kan godt forstå du tvivler - man vil jo bare det bedste for sine hunde.


 • #23   27. sep Jeg ville nu ikke overlade min hund til en eller anden tilfældig privar person.
  Dertil har jeg hørt for meget skidt.
  Kan huske, at der for nogle år siden var en sag om at hundepasseren havde solgt hunden.
  Der var også en af de der "private ikke godkendte pensioner" på Fyn, hvor hundene blev tævet.
  Hellere en god pension, hvor forholdene er i orden.


 • Jeanette O
  Jeanette O Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følgere: 9 Emner: 4 Svar: 2.095
  #24   28. sep Jeg ville aldrig nogen sinde turde få mine hunde passet privat, med mindre det var nær familie

  Tænk hvis de blev solgt ,foræret væk eller blev mishandlet

  Gys • #25   28. sep Hundepension Passion ved Udby/Præstø http://www.hundepension-passion.dk/ har vi brugt en del gange. Det er et mindre sted. Hundene (vores) er altid sammen. Det er super søde og engagerende mennesker. Altid de "samme" hunde vi henter, som dem vi afleverede. De er glade men naturligvis trætte. Det ligger op til en skov. Ellers er deres indhegnede areal kæmpestort. Bo har selv Ruhår og Cocker. Caroline opdrætter Rodesian Ridgeback. Vi får altid update derfra, og gerne med en video. Det kan helt klart anbefales.

 • #26   28. sep Trine, har du undersøgt Tureby ?

  https://hundepension-tureby.dk/hundepension/

  Skulle jeg have passet hunde, ville jeg vælge det sted.


 • #27   28. sep Pension Passion tager kun 15 kroner og 70 øre i døgnet for at passe en hund. Det er skisme billigt smiley

  PS. Det koster så 209 kroner og 30 øre at leje en boks/lejlighed til hunden smiley

  Undskyld for OT. Pensionens prisliste er bare lidt spøjs.


 • #28   28. sep #27 det er så men bare en måde at omgås moms regler på, der er ikke moms på leje af boks, men der er moms på pasning smiley

 • #29   28. sep Jeg har brugt Stevns Klint hundepension. Jeg fik den anbefalet af træningskollegaer. Jeg har følt mig tryg ved at aflevere mine hunde der. Hundene får en daglig luftetur i snor og går i gode bokse med løbegårde. Mine virkede til at have haft det helt OK.
  Jeg turde aldrig bruge en eller anden 'privat' person, der fx har hundene i eget hjem. Jeg er nødt til at være sikker på at personen ved hvad det vil sige at have ansvaret for en stor stærk hund med massere af jagtinstinkt og en mega-selvstændig lille herre, der gør mere eller mindre hvad der passer ham og som let lader sig provokere af andre hanhunde. Jeg skal kunne stole på at de ikke bliver sluppet løs eller lukket sammen med andre hunde.


 • #30   28. sep Jeg har brugt Raarisegaard hundepension flere gange til mine to mopser, og Trine, der har den, er simpelthen så sød. Berta og Elvis elsker at komme der. Der er plads til 10 hunde i boksene, som vist er den gamle stald (men er blevet tilpasset til hundepasning).


 • #31   28. sep Jeg har aldrig fået mine passet, men jeg har udelukkende hørt godt om Tureby og Terslev.

 • #32   28. sep Er man til de helt små forhold, så er der Love & Care hundepension ved Toreby. Kitt kan vist tage 3 hunde ad gangen. Jeg har ingen personlig erfaring, men har kun hørt positivt.

 • #33   28. sep Jeg kender flere som bruger den i terslev.
  Og de er meget glade for den. Og det er deres hunde også.
  https://www.facebook.com/terslevhundekattepention/


 • Charlotte D
  Charlotte D Tilmeldt:
  sep 2021

  Følger: 1 Svar: 1
  #34   28. sep Terslev Hundepension ?? Skønt sted og kan kun anbefales.

 • Dyreelskeren
  Dyreelskeren Tilmeldt:
  sep 2019

  Følger: 4 Emner: 2 Svar: 94
  #35   28. sep Jeg er en af de onde hundemødre der sender vores på hundepension . Har prøvet både privat og kennel og har det altså bedst med kennel, ved der er styr på alt, sikre indhegninger , hundevant personale , forsikring mm. Har prøvet en privat passer der pludselig ringede for at høre hvor længe hunden kunne være alene, da de lige var inviteret til noget…. Selvfølgelig er det lidt mærkelig st aflevere i hundepension og jeg har dårlig sanvittighed hver gang og tænker på at min forkælet basse jo må undvære sengen, leverpostej og være hele husets førsteprioritet . Men hver gang jeg henter har det været en glad og tilfreds hund . Så jeg har det bedst og føler mig mest tryg med kennel .

 • #36   28. sep Jeg bliver altså NØDT til lige at rette på flere: En kennel er et sted, man opdrætter hunde. En kennel er IKKE et sted, man kan få passet sin hund. Det er en (hunde)pension, der tager sig af den slags smiley
  Mange kalder pensioner for kenneler. Jeg tænker på, om ordet "hundekennel" engang (også) betød hundepension?

  Sjovt med en helt ny bruger, der bare lige opretter sig for at rose en hundepension (#34) smiley
  På mig virker den slags 100% modsat. Jeg bliver lidt skeptisk overfor - i dette tilfælde - Terslev hundepension. Ærgerligt, hvis det er en god pension.


 • #37   28. sep Wow - jeg tog til træning og så på job, og så har alle aktive på HG været forbi imens. Fedt med en masse input.

  Astrid: nej jeg vakler. Pension virker mere sikkert, men begge mine foretrækker jo at være i centrum - og særligt Abby ville ikke trives med at de pludselig var overvældende mange i frit løb omkring hende. Der virker det personlige bare meget mere trygt for hende.

  Bodil: tak for det gode link - det kendte jeg ikke.

  Louise: Godt tip - jeg kan godt lide at de luftes individuelt. Den er i hvert fald skrevet bag øret

  Jeanette: den ser også fin ud, den er også noteret ned som et godt sted at komme ud og kigge.

  Mette: Det er virkelig en need-to-know, de har ikke engang en hjemmeside?
  Er glad for at du har personlig erfaring - jeg har slet ikke fanget, at der var to pensioner i Store Heddinge.

  Ida: Den er spændende og 25.000 m2 - så kan hundene da få nogle gode lufteture uden at møde andre smiley Den lyder også god og hyggelig.
  Mine hunde må gerne være i en hestestald - den er rigeligt fin.

  I er mange på Terslev - den må jeg have kigget på også smiley

  Isabelle: Åh ja - jeg vaklede godt lidt i mellem ordvalget, men indrømmer gerne jeg ikke gad finde ud af hvad ordenes forskellige betydning var. smiley Nu er jeg klogere.

  Hvis det var nye brugere - var Terslev fuldstændig udelukket, men med anbefalinger fra Zenta og Coco er det noget ekstra i mine øjne smiley


 • #38   28. sep Ja, der er nemlig rigtig god plads til, at de kan udfolde sig. Mine mopser elsker at tulle rundt der. Og de kommer også ud på gåture selvfølgelige.

 • #39   29. sep Ofte bliver hundene sat sammen med fremmede hunde på Terslev. Tænker dig at man kan blive fri ved at bede om det. Terslev er vores 2. valg efter Passion.

  Isabelle jeg ventede bare på den. Det generer også mig. Tror det kommer af Boardingkennel. Vi har dog ofte folk der ringer til os, for at spørge om pasning. Der står jo vi er en kennel, så det fatter de hat af....


 • #40   29. sep Mine har været en enkelt gang her http://ulvelys.dk/kontakt/ og de ville dårligt med hjem igen smiley de havde eget værelse inde i hendes hus med sofa mm og så bestemt ikke ud til at ha lidt overlast. Hun lukker dem ikke sammen med andre hunde medmindre dine selv indbyder til det. Det gjorde Diva ikke, så de var bare i haven selv smiley

 • #41   29. sep Ulvelys lyder virkelig dejlig smiley

 • #42   29. sep Jeg har arbejdet i Terslev hundepension i 2.5 år. Har du nogle spørgsmål, så kan du sende mig en privat besked. Arbejder der ikke mere.

 • #43   29. sep Louise: årh den ser god og kærlig ud.

  Yellow: tak for tilbuddet, men Terslev blev streget igår da manden og jeg begyndte at lave de første sorteringer


 • #44   29. sep Jeg har ikke kigget alle svarene igennem. Men jeg tænkte på Bumle inden jeg så at hun havde svaret. Var det ikke en ide? jeg VED at hundene vil få det som blommen i et æg smiley

 • #45   29. sep Der er lidt rodet og trænger måske til en støvklud. Til gengæld er man slet ikke i tvivl om at alt er 100 % på hundenes præmisser smiley

Kommentér på:
Pasning - Sjælland i første gang

x