{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.083 visninger | Oprettet:

Jeg håber de alle får et godt hjem {{forumTopicSubject}}

I har sikkert alle hørt om de 17 hunde, der sultede, da ejer var død. En forfærdelig tragedie. Uhyggelig at et menneske kan ligge død, så længe, uden nogen opdager det. Men værst for de stakkels hunde.
Men jeg håber, at der virkelig bliver sorteret i de mange henvendelser, som Brande internat har fået fra folk, der gerne vil adopterer en af hundene. Jeg kan godt frygte, at nogle bliver grebet, af det forfærdelige der er sket og tænker, at de vil give en af hundene et godt liv, uden at have tænkt over, hvad det indebærer. Jeg tror det er en meget menneskelig reaktion, at man gerne vil hjælpe og give de stakkels hunde et godt liv. Men jeg håber, at hundene bliver givet videre til folk, der ved hvad det indebærer, at overtage en hund, der har været udsat for, så traumatiske oplevelser. Jeg får ondt langt ind i sjælen, ved at tænke hvad de stakkels hunde har gennemgået. Nogle af dem har spist grus, for at føle mæthed.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Jeg håber de alle får et godt hjem
  • #3   19. feb 2022 Helt ærligt så tror jeg ikke, det er de "traumatiske hændelser" i form af at have sultet, der kunne være det værste problem. Det er trods alt "bare" sult, og det er min oplevelse, at det kan dyr fint komme sig over.
    Men 17 hunde hos hvad man må antage er en enlig ejer, der ikke har fået hjælp udefra, ellers var h*n vil blevet fundet før. Det lyder som om de har gået ude/i hundegård e.l. (nogen har forsøgt at spise grus) og i en artikel blev det udtalt, at de ikke kendte snor o.l. det er jo kun gætværk, men man kunne jo godt tro, de ikke rigtigt har oplevet noget.
    - jeg tror der ligger en ret stor opgave i at lære dem at begå sig i et almindeligt dansk hjem, måske særligt for de helt voksne hunde.

    Der er selvfølgelig nogen hunde, der ganske enkelt er så mentalt robuste af natur, at det er uden betydning, hvad de har oplevet eller ikke oplevet som unge, og man jan da håbe, det gælder disse.


  • #5   19. feb 2022 #2#
    Nu kommer det meget an på hvad man laver med hundene de 3 ture. 3 ture kan være en tur rundt om blokken. Men det kan også være ture ud i naturen med træning og udfordringer, det tilgodeser hundens behov.


  • #7   19. feb 2022 #3#

    Som jeg har forstået det, så var det hunde, der tilsyndeladende var blevet passet og plejet. Om det så lever op til min standard, ved jeg ikke. Men jeg kender opdrætterer, der faktisk formår, at give deres hunde et godt hundeliv. Mine hunde får træning og udfordringer hver dag. De får også masser af kærlighed og nærhed. De siver i sengen, får masser af nus. De er en del af familen. Det er for mig, min måde at have hund på. Der er masser af rigtige måder, at have hund på. Men jeg forstår dig godt. Jeg har også svær ved, at fatte, at man kan give 13 hunde et indholds rigt luv. Og her har jeg valgt, at se bort fra de 4 hvalpe.


  • #8   19. feb 2022 #6#

    Ja ingen tvivl om at det har været et stort arbejde, at få dem på rette køl igen. Stakkels hunde.


  • #10   20. feb 2022 JT - jeg skriver faktisk ikke noget om, om de har haft et godt liv. Men ud fra det, der skrives har de næppe haft et liv der ligner det, de vil blive udsat for hos en almindelig familie, så der ligger formentlig noget arbejde i at få dem til at fungere i enalmindelig hverdag, hvor meget afhænger jo nok af dels hvor mentalt robuste de er og dels hvor dygtige de nye familier er.

  • #11   20. feb 2022 Da vi fik Max, kendte han ikke til at gå pænt i snor, han havde kun fået ringtræning. Han kendte ingen almindelige kommandoer ud over nej, og så blev han så bange, at han tissede på gulvet. Han kendte ikke til at lave udendørs, så han lavede indendørs, hvor han følte sig tryg.

    Det er ikke bare lige at overtage en hund altid.

    Og så vejede han kun 13 kilo. Han blev også kun 48 cm høj for en fuldvoksen Collie med en vægt på ialt 14 kilo.


  • #12   20. feb 2022 #3 Hundene var avlshunde hos en DKK opdrætter. Det var faktisk netop DKK der fandt hundene og den afdøde avler, da de blev bekymrede over ikke at kunne få kontakt til hende og sendte en ansat ud til avleren.


  • #13   20. feb 2022 #12 Hvilken forskel skulle det gøre, at det er en DKK opdrætter?

  • #14   20. feb 2022 #13 Hvor skriver jeg at det gør en forskel? Jeg skriver blot til Michelle at hundene var en del af et opdræt hos en opdrætter. Og så synes jeg at det er fedt at DKK er så opmærksomme, at de rykker ud når de ikke kan få kontakt til en opdrætter.

  • #15   20. feb 2022 Dogmamma - ja det var da heldigt, nogen rykkede ud, inden der ikke længere var noget at rykke ud til smiley

    Men opdrætter eller ej, så lyder beskrivelsen af hundene jo lidt som hunde, der på den ene eller anden måde har futtet rundt på matriklen og ikke rigtigt er blevet præget på "verden udenfor", så man må håbe internatet gør et godt job med at forberede både hunde og ejere på det nye liv.


  • #16   20. feb 2022 Michelle: nemlig! Det havde jo været en endnu mere tragisk historie, hvis ikke DKK havde handlet på deres undren smiley Så var de slet ikke opdaget “i tide”.

    Jeg kender ikke rigtig pågældende opdrætter, så jeg må indrømme, at jeg ikke aner hvordan hendes hunde har levet. Men jeg håber, som alle, at de kan komme godt videre og blive socialiseret godt til deres nye verden uden alt for mange mén smiley


  • #17   20. feb 2022 Ud fra hvad Dyrenes Beskyttelse beskriver, så lader de til at være blevet behandlet godt:

    -" Der var heldigvis ingen af hundene, der havde særligt slemme bidskader og vi er meget imponerede over, hvor søde og gode de er. Det er helt klart nogle hunde, der, inden ejeren død, er blevet taget meget fin hånd om, fortæller Yvonne Johansen."

    Og så kan det da godt være, at de ikke eller i hvert fald ikke alle har været vant til at blive taget ud i verden, og for dem vil det da kræve noget tilvænning, hvis de pludselig skal til at bo i byen. Med 13 pænt store hunde samt opdræt må man gå ud fra, at de har boet på landet, for der er ikke andre steder man får tilladelse til det.

    Og selvfølgelig håber jeg som jer andre, at de kommer godt videre, og at deres nye hjem vælges med omtanke. Og jeg har ingen grund til at tro andet.


  • #18   20. feb 2022 Inden fantasien stikker helt af for nogen....

    https://www.facebook.com/groups/118680611627208/



  • #19   20. feb 2022 Syntes det er vildt at der var 17 hunde, for det var jo ikke mange af dem der var hvalpe..



  • #20   20. feb 2022 13 voksne hunde. Det er mange.


    Max's opdrætter havde over 20 gående.


  • #21   20. feb 2022 Nu må i stoppe, det er muligt at nogen af jer ikke vil kunne passe det antal hunde forsvarlig, men det betyder ikke at andre ikke kan! Der er intet som tyder på at hundene ikke har været elsket og passet godt! Det er en sørgelig tendens på den måde at nedgøre andres måder at have hund på!

  • #22   20. feb 2022 Bodil - Jeg har vel lov til at syntes det er vildt at have så mange hunde..

  • #23   20. feb 2022 De hunde kommer fra en opdrætter, som JEG ville have købt fra. Og jer som kender mig, ved hvor kræsen jeg er. Efter jeg fandt ud af hvilken opdrætter det er, blev jeg lidt mere rolig. Hun levede og åndede for de hunde. Hun lavede generelt gode, solide, rigtig pæne hunde.
    Jeg er ikke typen, som ser en ære i redde misrøgtede hunde. Men jeg må indrømme at fristen til at tage en af hendes goldens, var stor.


  • #24   20. feb 2022 Der er da ikke en eneste i tråden, der har givet udtryk for, de ikke har haft der godt. Kun at det ud fra dyreværnets beskrivelser af hundene (har forsøgt at spise grus, nogen var ikke vant til snor osv) lyder som om, det er hunde, der har boet helt eller delvist ude og ikke har været en masse "ude i verden". Det er da absolut ikke det samme som at de skulle have været behandlet skidt.

Kommentér på:
Jeg håber de alle får et godt hjem

Annonce