{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.504 visninger | Oprettet:

FLÅET MIDDEL {{forumTopicSubject}}

Dyrlægen siger;

NYT MIDDEL MOD FLÅTER - RECEPTPLIGTIGT
--------------------------------------
Nyt aktivstof er seneste våben for danske hundeejere i kampen mod flåterne.
De fleste danske hundeejere ved, at flåter er ulækre og irriterende. Samtidig udgør de en reel sundhedsrisiko både for hunden og os, der omgås dem.

Flåter falder ikke ned fra træerne! De sidder i græs og lavt buskads og venter på, at en passende vært kommer forbi. Flåter findes mange steder, såsom parker, skove, legepladser, vådområder og selv i vores haver.
Flåter kan også sætte sig fast på mennesker, som herved kan blive udsat for ubehagelige sygdomme som borreliose og hjernebetændelse (TBE).

Det danske klima er nærmest ideelt for udviklingen af flåter. De behøver fugt og varme, som vi har i rigt omfang. Samtidig behøver de at suge blod fra en række værter for at kunne formere sig i naturen. Disse værter strækker sig fra små mus til store hjorte. I Danmark nyder vi og vores hunde godt af at bo tæt på naturen. Men samtidig udsættes vi for risikoen for flåter og de sygdomme, som de er i stand til at overføre til os.

Prac-tic er en ny behandling fra Novartis Healthcare A/S mod flåter hos hunde. Prac-tic indeholder det nyudviklede molekyle pyriprol, som nu er godkendt i hele EU. Pyriprol er det første nye aktivstof mod flåter i mere end 10 år i Danmark.
Pyriprol er udviklet specielt mod flåter hos hunde, og har samtidig 100% effekt mod lopper. Prac-tic med pyriprol dræber flåterne og lopperne og forebygger mod nye angreb med fuld effekt i 4 uger.

"I kampen mod parasitter, som flåter og lopper, er det vigtigt at bruge de nyeste våben" udtaler dyrlæge Liselotte Jessen fra firmaet Novartis Healthcare A/S og fortsætter "Derfor udvikler vi nye aktivstoffer og lægemidler, så danske hunde og hundeejere fortsat kan færdes trygt i naturen".

Prac-tic blev godkendt i EU i december 2006, og det har millioner af hunde i Europa allerede nydt godt af. Produktet er receptpligtigt. Dyrlægerne har nu det nyeste våben mod flåter hos hunde - alle hunde i Danmark bør være beskyttet.

OVERVÆGT OG FEDME HOS HUND OG KAT
---------------------------------
Dyrlægevagten fokuserer i denne uge på overvægt hos vore familiedyr.
Alt for mange følgesygdomme opstår, fordi vi er alt for gode til at "give" efter, når der er "tiggeri" ved bordet. Dyrlægevagten får hele tiden spørgsmål om problemet fra fortvivlede ejere, som ikke kan forstå, hvorfor dyret har fået et vægtproblem.
Derfor er det nærliggende at begynde at veje sit familiedyr regelmæssigt, så man ved om dyret er på vej op ad eller ned ad i vægt.

HVAD KAN JEG GØRE:
Forskellige firmaer fremstiller et reduktionsfoder, som bevirker at dyret taber sig langsomt over en periode.
Generelt vil vægten på dyret reduceres med ca. 8% over tre måneder, hvis man følger den anvisning, som er på foderemballagen. Det er en betingelse, at dyret ikke tildeles andet foder overhovedet.
Det er helt klart, man skal ikke gå i gang med et reduktionsfoder, hvis ikke alle i familien er enig, for så vil man ikke opnå det ønskede resultat, og så vil foderet fra dyrlægevagten ikke virke efter hensigten.

Artikler om overvægt:
Hund: http://www.dyrlaegevagten.dk/frame.cfm/cms/id=922/sprog=1/grp=3/menu=3/
Kat: http://www.dyrlaegevagten.dk/frame.cfm/cms/id=947/sprog=1/grp=2/menu=3/

Foderprodukter mod overvægt:
Hund: http://www.dyrlaegevagten.dk/shopframe.cfm/cms/id=117/sprog=1/item=yes/
Kat: http://www.dyrlaegevagten.dk/shopframe.cfm/cms/id=157/sprog=1/item=yes/


God fornøjelse!
Jens Bakkegaard
Ansv. redaktør, dyrlæge.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
FLÅET MIDDEL

Annonce