{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Sygeforsikring anbefaling hund 4 år
 • #1   17. aug Det er rigtig godt, hvis du kan overtage den nuværende forsikring.
  Så det er klart mit første bud smiley


 • #2   17. aug Det er klart bedst, hvis du kan overtage den - både pris og dækning er normalt noget bedre, når hunden har været kontinuerligt forsikret fra den var hvalp frem for at få en ny forsikring på en voksen hund.

  Jeg har lige overtaget Maggies forsikring fra tidligere ejer - det krævede bare en fuldmagt fra tidligere ejer (det ordnede hun selv med forsikringen), så kunne jeg ringe ind og bede om at overtage den.


 • #3   17. aug Jeg har ringet til GF forsikring og de siger jeg ikke kan overtage hundens forsikring, og at de ikke kan forsikre den igen da den er 4 år smiley

 • #4   17. aug Men har tidligere ejer givet fuldmagt til overtagelse - du vil ikke uden tidligere ejers samtykke, bare kunne ringe og overtage den.
  Hvornår har du overtaget hunden?
  Hvis det er et stykke tid siden eller der ikke var lavet aftale med tidligere ejer, kan forsikringen jo være opsagt, og då er der selvsagt ikke noget for dig at overtage


 • #5   18. aug Gjensidige er god

  Mange forsikrer en hund på fire år
  Du skal måske fremvise en dyrlægeattest


 • #6   18. aug Jeg har det meste af tiden haft forsikring hos mit eget selskab (tidligere nem forsikring, nu Gjensidige ) og har aldrig har bøvl. De har både dækket sterilisation, fjernelse af cancer og nu fjernelse af vildtklør. Men tænker overtagelse af nuværende forsikring er at foretrække, så kan du altid se om du kan finde bedre senere hvis du ikke er tilfreds.

Kommentér på:
Sygeforsikring anbefaling hund 4 år

Annonce