{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
371 visninger | Oprettet:

Snøft snøft, {{forumTopicSubject}}

Jeg var jo oppe og kigge hundehvalp i går - men da jeg kom derop sagde han at han havde en der skulle vælge før mig........ØV tænkte jeg, for jeg kunne bare regne ud de ville tage den lille pige vi lige havde set os varm på......og det gjorde de, han lovede ellers at snakke godt for en anden, men det var han åbenbart ikke god til:o)
Så nu ved jeg ikke lige hvad jeg vi - jeg havde sat næsen op efter en Brindle med hvid krave, og der var kun den samme.......dog har han 2 tæver mere, han syntes jeg skal komme og kigge på dem, for de er da lige så dejlige som den anden siger han......men nu var det jo liiiiiiiiiiiige den anden jeg var forelsket i - kender i det:o)
Anyway - skulle bare lige du med min galde://


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Snøft snøft,
  • #1   6. okt 2005 Han havde jo sagt a de andre skulle vælge først - så han har egentlig ikke gjort noget forkert, men kan sagtens følge dig i din skuffelse - jeg ville være slået helt ud, der er ikke nogen a de andre som kan erstatte den man forelskede sig i først.

  • #2   6. okt 2005 Han det sagde altså først da jeg kom derop - han kunne da lige have nævnt det i telefonen.
    Og jo, jeg kan da sikkert blive lige så koohed på en af de andre, men nu var det jo liiiiiige den.


  • #3   6. okt 2005 jeg kan godt for stå dig, men som Ulla siger han havde jo sagt det smiley
    håber du finder en du bliver lige så forelsket i smiley


  • #4   6. okt 2005 Der skulle stå: Hooked...........sprogspasser:-/

  • #5   6. okt 2005 Selvfølgelig bliver man da skuffet - men personligt vil jeg da tage op og se de andre, og mærke deres sind... Skidt da med udseendet - bare hunden har et sundt og dejligt sind, og har lyst til at snakke med dig når du kommer for at se den....

  • #6   6. okt 2005 Den er nok lidt ligeglad med mig nu, den er kun 3 uger gl. - men jeg tror da også jeg tager derop igen......

  • #7   6. okt 2005 prøv du at kigge på de andre.
    I nala's kuld,var der de SKØNNESTE hanner,men jeg ville jo have en tæve,sååååå
    Og hende kan jeg jo godt lide nu...


  • #8   6. okt 2005 det er meget svært at skulle vælge en hvalp de er så søde alle sammen.
    vi var 1. vælger da vi købte Tølfi hvor var det svært, det var først 3 uger inden de var salgs klar vi kunne bestemme os


  • #9   6. okt 2005 oooohhh,hvem har dog hjulpet dig med profil billede??
    hehe...


  • #10   6. okt 2005 Kan ikke liiiiiiiiiiiiige huske hvad hun hed - sød pige forøvrigt:o)

  • #11   6. okt 2005 haha, det må være min tvillinge søster :o)
    jeg er ikke sød,banker kæresten osv *lol*


  • #12   6. okt 2005 Kan egentlig godt forstå du er lidt skuffet over at det ikke blev den du havde forestillet dig, men jeg kan egentlig ikke forstå at farven betyder noget. Det skulle jo gerne være temperamentet (og udseende og sundhed) hos forældrene som er grunden til at man valgte lige netop dette kuld og så er "indpakningen" vel ikke så betydende.

    Omkring det med at vælge hvalp, så lader jeg ikke mine hvalpekøbere selv vælge hvalpen. Jeg udvælger hvalpene sådan at hver enkelt hvalp kommer ud til den familie som jeg synes den passer bedst til. Hvalpekøberne ser jo kun hvalpen nogle få gange og kort tid af gangen, hvorimod jeg går hos dem hver dag, så jeg kender jo meget mere til deres temperament og kan derfor fordele dem alt efter hvordan hvalpekøberne er (om de har haft hund før, om der er børn osv.)


  • #13   6. okt 2005 Ja, men det er lidt svært at vælge en hvalpe pr. den temeprament da de kun er 3 uger gl. og venter jeg med at vælge, så risikere jeg de alle er solgt, han har faktisk kun 2 tæver tilbage - også hanner, men det skal det ikke være.
    Jeg er nu heller ikke helt ligegald med farven - den skal være Brindle eller Blå, og blå har han ikke......men nu må vi se.
    Det første sted vi skulle købe vores Amstaff han for en del år siden, de insisterede også på at vælge en hund til os, der må jeg sige at vi valgte et andet sted, for vi kom jo med en forstilling om hvordan han skulle se ud, og den de valgte var lige modsat.
    Men det er sikkert godt nok til nogle.


  • #14   6. okt 2005 Hmmm, mine hvalpe bliver heller ikke udvalgt når de er 3 uger gamle. Der kan man jo netop ikke vurdere temperamentet. Jeg skriver hvalpekøberne op, sådan at de selvfølgelig er sikret en hvalp af det køn som de har besluttet sig for, og så bliver hvalpene fordelt når de er 7 uger gamle (altså lige inden de bliver ID-mærket), for der har man en mulighed for at vurdere temperamentet.

    Udvælgelsen foregår selvfølgelig i samarbejde med hvalpekøberen, for det er jo vigtigt at man har snakket grundigt sammen om hvad køberen forventer af hvalpen, men jeg går altså ind og siger nej, hvis hvalpekøberen vil have en hvalp og jeg vurderer at det er en anden hvalp som temperamentsmæssigt passer bedre til familien.


  • #15   6. okt 2005 Sådan er det jo så forskelligt.
    Mine forældre har opdrættet Mops i mange år, er dog stoppet - og de har også altid glort det på denne måde, næsten da, de har givet køberne lov til at vælge hvalpene som 5 ugers.
    Jeg har lige haft hvalpe også, de måtte beses fra de var 3 uger gamle, jeg tror den første blev valgt da han var 5 uger(Charlie der også er herinde) og det fungerese også fint syntes jeg.
    Jeg ved der er mange der gør det som du, og det er fint syntes jeg, men derfor behøver alle jo ikke gøre det på samme måde:-)


  • #16   6. okt 2005 Beklager stavefejlene - *LOOOOOL*

  • #17   6. okt 2005 jeg fik slet ikke lov til at vælge.. For det første skulle man skrives op til en hvalp, så måtte man ikke se hvalpene de første fem uger. (hun sendte dog billeder ud) man kunne komme med forespørgsler efter tæve eller hanhund. Maan havde så været ude og snakke med avleren inden hvalpene blev født og på baggrund af den samtale valgte hun så en hvalp til mig. Jeg ville helst have en tæve til at starte med, men da jeg tænkte lidt over det besluttede jeg mig for at jeg var ligeglad med kønnet så længe den mentalt passer bedst til mig. Så det der med at vælge kender jeg jo så ikke så meget til.. men jeg kan da godt forså at du er skuffet

  • #18   6. okt 2005 Hvorfor måtte du ikke se hvalpene de første 5 uger. Det lyder da lidt underligt.

  • #19   6. okt 2005 Hmm........jeg ville altså ikke have en hund jeg ikke selv havde valgt.
    Der skal jo lisom være kemi...hund og ejer imellem.

    Ville heller ikke bryde mig om, at andre skulle vælge min mand..........LOOOOOOOOOL


  • #20   6. okt 2005 nej det var fordi hun gerne i ro og fred ville bedømme deres sind og hvordan de er i flokken. De første uger skulle de lære at være hunde, bagefter skulle de så socialiseres. Det var hendes politik og det respektere jeg fuldt ud. Hende jeg købte af er simpelthen en stjerne. Man kan ringe til hende midt om natten hvis det er plus at man kan levere hvalpen tilbage uanset årsag til hver en tid. Hun er selv hundetræner og sender små brochurer ud når hunden går igennem en ny udviklings face

  • #21   6. okt 2005 til Elena.. jeg havde jo ret til at sige nej hvis ikke jeg synes at der var kemi.. Det kunne jo også være der var to hvalpe der ville passe til mig

  • #22   6. okt 2005 hvilken race er det?

    Jeg kender godt det med at blive hooked på en - jeg var helt vild med en af nellys søskende men vi fik først af vide da de var 7 uger, efter hvalpetesten, hvilken en vi skulle have - og det blev Nelly!
    Tro mig - du kommer til at ELSKE den - uden tvivl!


  • #23   6. okt 2005 Elena: Din mand har du forhåbentlig kendt lidt længere og kender hans vaner og uvaner inden du har valgt ham smiley

    Det jeg mener er at jeg ikke tror folk kan vurdere kemien de få gange de ser hvalpene. Det kan jo godt være at de gange hvor de besøger hvalpene, så er hvalpene trætte og dermed kommer en meget dominerende hvalp måske til at se nem ud og så kan folk let komme til at vælge forkert. Derfor synes jeg at det er bedre at det er opdrætteren (som jo kender hvalpene til hverdag) som udvælger hvalpene.

    Sille: Jeg vil nu gerne have mine hvalpe socialiserede så tidligt som muligt og gerne med så mange forskellige mennesker som muligt, men hun har jo åbenbart gode erfaringer med hendes måde. Vi gør jo (heldigvis) ikke allesammen tingene ens.


  • #24   6. okt 2005 camilla: Det virgtigste for mig er at man har en filosofi og gør sig nogle tanker. Det er jo en families liv man har indflydelse på. Man må så gøre det man har erfaringer med virker. Racer, hunde avlere er jo forskellige og det der vikrer for nogen virker måske ikke for andre. Jeg siger ikke at jeg ville gøre præcist det samme som hos kennel strandly, når jeg begynder at avle, men jeg vil da helt sikkert gøre mig ligeså mange tanker om det som hende.. og dig kan jeg høre. Men kom lige i tanke om at det vidst ikke var pga det med socialisering der var årsagen til de fem uger.. Det er ikke fordi de ikke bliver socialisrert der, men mener det er fordi hun er bange for at køberne forelsker sig i en hvalp de muligvis ikke kan få.. Man må jo besøge dem flere gange efter de første 5 uger

Kommentér på:
Snøft snøft,

Annonce