{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
561 visninger | Oprettet:

Når hunder vender sig i l..... {{forumTopicSubject}}

Hej.

Det er Sofies "papfar" som lige låner Sofies profil smiley

Vi har lige fået en rigtig sød og dejlig hanhund på ca. 2 år. Han er en blanding af noget springer/border mener jeg. Han er som sagt rigtig dejlig men har desværre den tendens at han elsker at vende sig i ildelugtende ting. Nu bor vi på landet med masser af frit løbsområder og sådan og det er lidt synd at han ikke kan få lov at løbe omkring selv, men han løber direkte hen i naboens kostald og fy da hvor han lugter bagefter.

Vil det hjælpe at få Max kastereret eller gør alle hanhunde bare det..??

Tillægsspørgsmål: Min gamle klein münsterländer havde en frygtelig mani med at den ikke kunne tåle at se andre handhunde uden at den angreb dem. Jeg er lidt nervøs for at Max vil udvikle samme adfærd, ville det også her hjælpe med kastresion????

Jeg logger først på i aften igen, men glæder mig super meget til at læse jeres svar.

På forhånd tak.

Sofie og Viggo smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Når hunder vender sig i l.....
  • #1   22. maj 2008 Med hensyn til "lortespørgsmålet", så er det ikke kun hanhunde der kan lidt at rulle sig, så der hjælper kasteration ikke...

    Med hensyn til aggression, så er der ingen der siger at den nye hund vil udvikle det. Hvis I er bange for det, så ville jeg personligt sørge for at hunden kom til at møde mange andre hunde (ikke på en gang) under ordnede forhold, så den fik en ordentlig socialisering


  • #3   22. maj 2008 Både hanner og hunner ruller sig, det dufter gooodt jo ;O)

  • #4   22. maj 2008 Okay den med naboen er misforstået smiley det er fordi at jeg bor på en aftægt (hedder det sådan) til en større ejendom og det er ham som ejer gården vi bor til leje hos. De elsker hunden (de har mange børn) og den må meget gerne besøge dem.

    Den møder mange andre hunde hver dag næsten, det gjorde min gamle hun også både ved spadser ture i sognet og via hundetræning og agility. Men pludselig ændrede den bare adfærd og blev agresiv over for de andre hanhunde som ikke var kastreret. Det fik jeg at vide at det er et kendt "klein münsterländer" problem. Dyrlægen sagde den gang at det var for sendt at kastrere på daværende tidspunkt, det ville ikke hjæle noget mere.

    Okay Max har været i bad 4 gange på 4 dage nu smiley

    Tak for svarene.


Kommentér på:
Når hunder vender sig i l.....

Annonce