{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.415 visninger | Oprettet:

puha det er så hårdt :( {{forumTopicSubject}}

ja i onsdags kom min kæreste til lægen fordi han døjer med at trække vejret og hans øjne klør osv. så han kom til lægen og fik taget en priktest og den viser så allergisk overfor: græs, husstøvmider, hund og kat. MEN det værste er så at han får afvide at det han slår mest ud ved er hund og kat og at det allerede er så slemt at det har udviklet astma .. smiley

jeg er bare så ked!
kan slet ikke tro det.

ville lige høre jer om i har nogle ideer til noget?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  puha det er så hårdt :(
  • #1   9. apr 2009 neeeej det er min frygt at man ikke kan tåle sin lille mus mere... Håber I finder en løsning selvom det nok blir at hunden må bo et andet sted... går ikke ud fra at du vil smide manden ud smiley

  • #2   9. apr 2009 det er faktisk lige før. for mine dyr betyder ALT for mig smiley

    jeg har sagt til ham at Amy bliver vi nød til at beholde og alto må jo så bare altid være oppe ved min far. og så har jeg 3 katte os som også bare betyder ALT for mig smiley det er så hårdt.


  • #3   9. apr 2009 Jeg mener at det er muligt at blive vaccineret mod en del ting som man kan blive allergisk overfor, bl.a. hund og kat! Det er selvfølgelig noget man skal snakke med sin læge om, og man skal også selv betale vaccinerne.

  • #4   9. apr 2009 jamen kan man ikke når det allerede er blevet konstanteret og at astmaen også er der.:(

  • #5   9. apr 2009 Nårhhh.... jeg føler med dig, Kan det ikke hjælpe hvis man støvsuger hår hver dag, hveranden, ordne hunden og alle kattene lidt mere ofte så de ikke fælder så meget... hvor er det synd for sig... (og din kæreste)

  • #6   9. apr 2009 altså jeg støvsuger rigtig tit i forvejen , så synes bare det hele er noget øv.

  • #7   9. apr 2009 Man kan i hvert fald blive vaccineret mod bl.a. græspollen selv om allergien allerede er der, så er du helt sikker på det? Min tidligere læge blev faktisk selv vaccineret mod hundeallergi, da hun ville beholde en hund som hun udviklede allergi overfor.

  • #8   9. apr 2009 nej er ikke sikker, men han må spørge ved lægen når han skal derned næste uge. håber på at han kan få noget , så vil det hele blive meget bedre.

  • #9   9. apr 2009 i bliver jo nok nød til at tage en beslutning om hvad i vil -- allergi forsvinder desværre ikke og problemet er at selvom i beslutter at beholde jeres dyr og han står pinen igennem - ja så risikerer i at han udvikler krydsallergi - eks over for fødevarer -- og det er noget rigtig lort --

    er ked af at læse dette Carina -- ved hvor meget lille amy betyder for dig


  • #10   9. apr 2009 Der findes forskellige muligheder. Den nemmeste er self allergipiller (dr fåes forskellige slags, hvilke der virker bedst skal jeg lade andre om at vurdere)
    Man kan lave en vaccine -det er dog en ret dyr løsning, og jeg ved ikke om man kan få den betalt.
    Og så findes der et produkt man kan vaske hunden i. Mener det er en gang hver 2. måned e.l. og dette skulle så gøre at allergikere ikke reagerer på hunden. Om det virker ved jeg ikke.

    Sidste løsning er at gå af med hunden -og det må man så vurdere, hvad der er vigtigst. Mandens helbred eller hunden.


  • #11   9. apr 2009 hundemutter: nej det er vel løgn smiley ?? åhhh nej nu tuder jeg som sådan en tudebaby. ej det kan bare ikke passe. Vi havde snakket lidt om at komme af med kattene og se hvordan det går? men vil meget gerne have mine katte ud til nogen jeg kender, så jeg ikke skal undvære dem totalt.

    Mathias hiver bare mega efter vejret lige nu smiley ej det er altså bare for hårdt. Amy fælder ikke rigtig så defor tror vi at kattene er det værste smiley mine små babyer.


  • #12   9. apr 2009 Inden du helt panikker, synes jeg i skal prøve at snakke med lægen om hvad der evt kan gøres.
    Det ville self være enormt trist at skulle af med dyrene, men vel endnu mere trist hvis det går varigt ud over din kærestes helbred:o(

    Jeg håber i finder en løsning i begge kan leve med. Det må være en rigtig træls situation at stå i


  • #13   9. apr 2009 nårh... det er det værste der kan ske... puha har ondt af jer, ved ikkehvad jeg ville gøre hvis det var mig.... det er ikke til at holde ud at læse om smiley

  • #14   9. apr 2009 vi har en pige med allergi over for græs og katte - har valgt at vac hende for græs da vi ikke kan styre dette - det er et langt og hårdt program hvor hun er blevt stukket hver 14 dag - så senere hver mdr igennem 2 år -- katte holder vi ude af huset - men da vi fik det konstateret var specialistens udsagn ikke til at tage fejl af --

    hvis du lader dig påvirke igennem længere tid overfor allergener - ja så risikerer du at udvikle kryds allergier -- kryds allergi på hund er typisk fødevare allergi - typisk over for grøntsager ---

    så i skal få ham undersøgt yderligere og tage en beslutning om hvad i vil gøre


  • #15   9. apr 2009 det er også bare så forskelligt med astma. mathias kan virkelig ikke trække vejret. det gør så ondt at høre på. han bliver virkelig så syg af det smiley

  • #16   9. apr 2009 Man kan blive vaccineret overfor det man ikke kan tåle. Det tager 5 år før man er færdig og skal selv betale. Men synes nu ikke det er så dyrt igen, da man får temlig meget i tilskud. Spørg på apoteket hvordan reglerne er.
    Jeg kan ikke selv tåle hund, kat husstøvmider og hest, men da det hele er noget jeg bliver konfronteret med daglig, valgte jeg at blive vaccineret.
    Jeg er igang med 2. år nu og er helt symptonfri. Det har også taget min astma, som jeg også har døjet med.
    Snak med lægen og få ham/hun til at henvise til specialklinik.


  • #17   9. apr 2009 hva koster sådan noget ca? vi er begge studerende jo smiley

  • #18   9. apr 2009 Jeg er selv multiallergiker og kan slet ikke tåle dyr af nogen slags, samtidig har jeg slem astma og broncitis, da jeg har allergi over for stort set alt også fødevare kan jeg ikke vaccineres, så jeg spiser allergipiller 4 gange i døgnet og tager astma medicin for at forbygge anfald 3 gange i døgnet og har så noget akut medicin hvis jeg alligevel skulle få et anfald. og jeg bor sammen med mine 2 hunde og 5 katte og de kommer ikke herfra før de ikke kan mere. og så kommer der andre hunde i stedet for...

  • #19   9. apr 2009 årh skidt smiley håber i finder en go' løsning ..

  • #20   9. apr 2009 Nadja: kan virkelig godt forstå dig, ville også have det på samme måde hvis det var mig. men min kæreste kan virkelig ikke holde til det smiley jeg skal af med kattene hvis jeg kan finde de rigtige hjem, ellers skal de nok ikke nogen steder.

  • #21   9. apr 2009 Sidst jeg købte gav jeg ca. 600 og der er så til 1/2 år. Men det er dyere i starten, da men skal have oftere. Men jo mere man køber des mere får man i tilskud og de regler kan de fortælle på apoteket.
    Men det er altså det hele værd, jeg tøver ikke igen hvis der skulle opstå en ny allergi.


  • #22   9. apr 2009 vi beholder amy lige meget hvad! kattene skal vi af med HVIS jeg finder de rigtige hjem. men de gør det også rimelig meget svære at lufte ud for husstøvmider, da de er indekatte.

    ikke fordi jeg skal have en, men hva for nogle hunde er enlig allergivenlige?


  • #23   9. apr 2009 Hmm.. lidt mærkeligt at tænke på, at herinde & i resten af landet er der personer med så mange avelige sygdomme, så som jer, der både har allergi, astma & bronkitis, men alligevel er det okay, at disse "syge" mennesker avler unger i spandevis, dette er der ingen der taler om, men når der er hunde med avelige sygdomme som får hvalpe, SÅ bliver der rakket ned på ejere & avlere, lidt ironisk ikk??

  • #24   9. apr 2009 Julie: min kæreste ryger ikke og det gør jeg heller ikke. vi kan ikke lufte ordenligt ud fordi mine katte er indekatte.

  • #25   9. apr 2009 Nu er vi netop nogle der ikke avler fordi vi ved at der er arvelige sygdomme i familien som vi ikke ønsker at give videre til evt. børn ...

  • #26   9. apr 2009 bulls du kan være helt sikker på der ikke kommer nogen unger fra mig af, jeg vil nemlig ikke have børn... jeg har faktisk joket i flere år med at hvis jeg var en hund var der nedlagt avlsforbud på mig....

  • #27   9. apr 2009 Julie.. Din allergi kan stamme fra tidligere aner, det behøver ikke ramme alle i din familie. Men du kan være en af dem der giver det vidre. ved godt at dette ikke har så meget at gøre med denne tråd, men fik bare lige en tanketorsk, da jeg så hvor mange syge personer der er herinde & at der er rigtige mange personer i landet med samme arvelige sygdomme, men vi mennesker avler & avler bare. jeg har ingen børn skal det lige siges, dog ikke fordi at jeg lider af nogen sygdom, men bryder mig bare ikke om børn.

  • #28   9. apr 2009 Julie. du siger at de også skal tjene penge? jamen det er jo os allesammen i DK som betaler til de personer som er syge, så vi mister penge, ved at apoteker & sygekassen skal tjene penge, ikke fedt hvis nogle aldrig bliver syge, de skal betale for alle andre der er syge. men sådan er det jo bare i DK.

  • #29   9. apr 2009 Ja det er lige før. :0)

  • #30   9. apr 2009 * Carina med Lapom *
    Skal din kæreste ikke også have taget en blodprøve også?
    Fik jeg da for mange år siden for at se, hvilke dyr, jeg reagerede mest på.
    Håber lægen har udskrevet noget ordentligt medicin til din kæreste, da astma faktisk er en sygdom, man kan dø af!
    Gjorde min far og har også selv været tæt på..


  • #31   9. apr 2009 Min søster har fået de der allergi-vacc. og hun har ikke de allergier mere, jeg mener altså ikke det tog 5 år, men det kan du jo evt tjekke på nettet.
    Hun havde kraftig allergier også for katte, og det har hun så ikke mere. Så hun har 2 katte nu:-)


  • #32   9. apr 2009 Min kæreste har pollenallergi og er astmatiker og med 3 hunde er det ikke nemt, men vi er enige om at hundene ingen steder skal. Så vil han hellere æde noget mere medicin - men det er jo også kun om sommeren der er probs her.

Kommentér på:
puha det er så hårdt :(

Annonce