{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.290 visninger | Oprettet:

Så tænk dig da om, inden du køber hund {{forumTopicSubject}}

Ja, nu falder jeg tit over annoncer, hvor folk skal af med deres hund og de kommer med beggrundelser som:

pga. familieforøgelse
pga. at vi skal have et barn mere
Da vi vi venter vores første barn

Ja og andet i den dur.

Hvorfor tænker folk sig ikke om, inden de anskaffer sig en hund. Det kan da ikke komme bag på nogen, at en hund kan leve i mange år. At man måske på et eller andet tidspunkt skal have børn eller der kan komme flere til.
Mentaliteten blandt nogle, er åbenbart at når man får barn, så har man ingen interesse i hunden længere.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Så tænk dig da om, inden du køber hund
  • #1   4. aug 2009 eller en klassikker.. desværre er jeg, mit barn eller mand blevet alergisk

  • #2   4. aug 2009 Jeg tror bare det bliver brugt som undskyldninger... Når hunden ikke er hvalp mere, så er den pludselig ikke sjov.. Så sælger man den bare, men for ikke at få sig selv til at se dum ud, så skriver man noget i den dur... Det lyder trods alt bedre end "sælges fordi vi ikke gider at have den mere".. Men ja, det er fuldstændig hul i hovedet!

  • #3   4. aug 2009 Som hund ville jeg da hellere have et nyt hjem end at være uden interesse for familien, som medfører understimulation af hunden og en "gå væk" mentalitet hos familien.

    De fortjener et nyt hjem hvor de kan være og få lov til at være hund igen.


  • #4   4. aug 2009 Iben det er korrekt... Den er ligeså dårlig

  • #5   4. aug 2009 Tror sørgeligt nok nogen bare køber hund for at udfylde et hul i deres liv - når de så får børn, jamen så har de ikke "brug" for hunden mere - den bliver bare en klods om benet. Det er søøørgeligt og totalt dumt ikke at overveje sin fremtidige situation, for som du siger, kan det ikke komme bag på nogen at de skal være en del af ens liv i mange år.

  • #6   4. aug 2009 Gitte M. Ja enig det fortjener hunden, men man burde tænke sig om - så hunden slet ikke kommer i den situation. Ellers må man undvære hund.

  • #7   4. aug 2009 Det er sørgeligt... Der er godtnok mange annoncer af den slags...

    Men hvordan får man lige folk til at tænke sig om inde de får hund... Måske det ikke skulle være så nemt bare lige at få en hund fordi man for en periode synes det kunne være hyggeligt!!!


  • #9   4. aug 2009 Nej, man kan godt udvikle allergier igennem hele livet. Jeg fik lige pludselig astma for 4 år siden og var da bange for at et langt liv med hunde var årsagen. Men jeg er blevet testet både med priktest og blodprøver og jeg er ikke allergisk overfor noget. Men som en specialist sagde, så kan det ske når som helst at man udvikler allergi.

  • #10   4. aug 2009 Jeg tror desværre også tit at folk køber en hund, fordi det kunne være ihhh og åhhhh så hyggeligt at dele sofaen med en og gå en tur når solen skinner og der er vindstille.
    De tænker slet ikke over alt det besvær der også er med at have hund.


  • #11   4. aug 2009 Jeg tror også det er dårlige undskyldninger ved 85 % af annoncerne.
    Fordi ofte er det unghunde omkring lømmelalderen der sælges syntes jeg..
    Og det har nok også noget med at når hvalpen bliver stor, er den ikke længere så spændende og så nuttet, og kræver en del mere..

    Bliver helt ked af det på hundens vejne smiley


  • #13   4. aug 2009 Da jeg fik konstateret astma var det også lægens klare holdning, at jeg skulle afskaffe hunden (havde kun én hund dengang) Istedet afskaffede vi gardiner og gulvtæpper, luftede mere ud, og skiftede sengetøj oftere. Så selvom vi nu har tre hunde har jeg ingen problemer.!

  • #15   4. aug 2009 Jeg vil give Gitte ret. En hund fortjener altid et hjem, hvor den er velkommen.
    Når så mange hunde omplaceres, tror jeg en af grundene kan være opdrætterens skyld. Som opdrætter skal man ikke sælge til hvem som helst, men undersøge hvalpekøbernes baggrund grundigt. Feks. sælger jeg aldrig til familier med små børn, eller unge mennesker, som jo ikke ved hvor de er i livet om 10-15 år med hensyn til familie og børn.
    Hvis en af mine hvalpe ikke kan være i deres familier, skal de afleveres hos mig, eller jeg skal godkende en evt nyfamilie.
    Som opdrætter skal man aldrig sælge for pengens skyld, eller bare for at komme af med hvalpene.
    Mvh
    ElseJ


  • #16   4. aug 2009 Gammelgaard: Ja det ville være en god idé, kærster kan man altid kassere igen smiley

  • #17   4. aug 2009 Allergi kan komme når som helst:-(
    Og man skal da lige tænke på sit eget helbred, inden man bare probber piller ned - der er stærke og langvarrige bivirkninger.
    Synes bestemt ikke at det er en dårlig undskyldning.

    Men hvis der ligger allergi i familien, så vælg en allergi venlig hund!


  • #20   4. aug 2009 Gammelgaard: Nej og de har nok en mor de kan tude ud ved.
    Ja og svigermor slipper man da med i samme omgang så smiley


  • #22   4. aug 2009 hvis man har læst tabloid pressen på det seneste, har det været meget omkring, at når folk tager på ferie, så afleverer de deres dyr på et internat, for ikke at hente dem igen.

    brug og smid væk mentaliteten er desværre også kommet til dyreverden nu. det er jo så nemt at lade andre tage ansvaret - ikke?

    Jeg kender en familie som har overtaget en border i omplacering, og den hund har det fedeste liv man kan tænke sig smiley - så kan man ikke give hunden det den har brug for, så er omplacering da klart en mulighed, men hvorfor så ikke være ærlig, og indrøm at det hr været for stor en mundfuld, og at ens drøm viste sig at være et mareridt - et er at begå en fejl - men tag ansvar og stå ved det. og så sørg for at finde en omplaceringsfamilie der kan give hunde det den har prug for, og så skid hul i pengene!

    det optimale ville klart være, at hunden er ved sin familie fra hvalp til den skal herfra, men når det ikke er en mulighed - tja jeg kan kun sige det igen: så stå ved jeres ansvar, og sørg for at ikke hvme som helst tager den hund med sig.


  • #23   4. aug 2009 Irene 49 - der er forskel på de piller man kan få.
    Kan regne ud af at du ikke har fået de stærke, for så ville du ikke komme med den udtaelse.
    Men er da glad for at du kan tåle dyr:0)


Kommentér på:
Så tænk dig da om, inden du køber hund

Annonce