{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
438 visninger | Oprettet:

Så nu er den opereret! {{forumTopicSubject}}

Nu er min hund Patella lux opereret, og det går fint, hun er bare lidt frustreret over hun ikke kan hoppe op i sofaen... Hun har fået små søm i benene fordi det var grad fire, og knæet sad permanent ude af knæskallen..

Har lagt billeder ind af hende. så i der intersserede, og gerne vil hvordan det ser ud, er velkomne


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Så nu er den opereret!
  • #2   8. sep 2009 Mette - hvor er det dejligt at se hun ser så frisk ud og hvor er det godt at der er lagt en god støtteforbinding så det ikke skrider fra hinanden igen. Held og lykke med hende.

  • #3   8. sep 2009 Hun er blevet forbundet fordi det er i meget svær gra, hendes knæ skal sad helt ude på benet, så de har sat to søm i det, derfor har de bundet hendes ben sådan op.. så så har hun stiver i benet så hun ikke kan røre det.
    Hun har det fint nu, men der er da nogle problemer, hun kan ikke gå som hund plejer, og vi bliver nød til at sove på gulvet for hun vil jo op i sengen og putte om natten.. Kiwi vores anden hund er meget sødere ved hende end jeg troede, og kan godt se Mille ikke kán lege..


  • #4   8. sep 2009 Ja Mette det er super vigtigt at hun ikke hopper op og ned og at hun bliver ført i snor når hun er ude også i haven, så hun ikke laver noget som helst der kan få det til at skride.

Kommentér på:
Så nu er den opereret!

Annonce