{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.887 visninger | Oprettet:

" Boxer foder" hvad bruger i {{forumTopicSubject}}

Hej. Vi har 3 boxer hunde, hvor den sidste hund (hvalp) kommer over på det samme som de 2 udvokset. Men vi tror ikke han kan nøjes med det. De er dækket ind med vitaminer mm. Men der mangler noget råfedt eller andet som "vedligeholder" vægten og endelig må han godt tage et par kg på. Da han har været syg i lang tid og har derfor ikke det fedt på kroppen han skal ha ift hvor aktiv han er. Han bruger alt sit krudt op på 0,5 og har ikke noget til at stå imod med.

Mangler råd til vores store boxer hvalp..hvad skal vi give ham for at han kan tage lidt på, nu hvor han er 100% rask. Han taber sig ikke men han tager heller ikke på.

Tilskudsfoder?
Fuldfoder?

Hvad giver i jeres muskel hunde som opretholder vægt mm


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  " Boxer foder" hvad bruger i
  • #1   20. sep 2009 Muskelhunde?

    Tja den betegnelse af en gruppe racer ved jeg ikke hvad dækker.

    Men mht til at holde vægten oppe kan man tilsætte rent fedt, lammefedt er godt, eller du kan give et godt højenergifoder, evt kombinere de to alt efter hvordan det fungerer for din hund.


  • #2   20. sep 2009 bruger også royal canin - baby til de små, junior når de er 5 mdr og når de er 15 mdr så kommer der over på voksen - så mangler de ikke noget. Er de lidt tynde, så får de bare lidt ekstra foder og så går det igen

  • #3   20. sep 2009 okay måske skulle vi gå over til det mærke igen og give det en chance..mht rent fedt så får de dårlig mave. Vi har ikke problemer med tæven, kun de to hanhunde?

    De udnytter deres foder godt ift så mange andre fodermærker vi har prøvet..de skal sk*de hele tiden..ja det ryger ligeså hurtig ind som ud?

    Vi bruger D&H mysli til meget aktive hunde..

    Ved godt boxer ikke høre under muskelhunde smiley det var for at beskrive hvad foder de store aktive hunde trives bedst på, der er jo så mange varianter og noget med mere råfedt ind andre.

    Vi kunne godt tænke os at beholde det mærke vi bruger nu og så evt tilføje noget..?


  • #4   20. sep 2009 jeg har virkelige gode erfaringer med Happy dog

  • #5   20. sep 2009 happy dog har jeg aldrig hørt om smiley

Kommentér på:
" Boxer foder" hvad bruger i

Annonce