{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.355 visninger | Oprettet:

Flot hund vs. mindre flot hund {{forumTopicSubject}}

Årh, kan sgu blive lidt ked nogen gange over denne situation, som sker tit.

Jeg har to hunde. (Jeg og kæresten havde hver vores, da vi lærte hinanden af kende).
Min "egen" er en blanding af en labrador og tysk ruhåret. Han er sort, med skæg og et dejligt glimt i øjet.
Så er der Laddie, som er en shetland sheepdog, sheltie og mini collie - kært barn har mange navne.

Når jeg går med de to, og folk vil hilse på hundene, er det altid Laddie, de vil hilse på. Mickey har bare ingen interesse.
Laddie er iiihhh, åhhh så sød og flot, men Mickey er der bare...

Det kan sgu godt gøre mig ked af det at folk er sådan. Minder folk om at Mickey også er der. Folk klappr ham og så ryger opmærksomheden hen på Laddie igen..

Heldigvis er der nogen folk, der er gode til at huske at de er to, men det er tit at det kun er Laddie, der får påmærksomheden..

Ved egentlig ikke hvor jeg vil hen med dette, men det er bare noget, der går mig lidt på og gør mig lidt ked af det..


Kommentarer på:  Flot hund vs. mindre flot hund
 • #1   14. jan 2010 hmm. forstår godt dig godt! :), men persoonligt synes jeg din mickey ser super sød ud :D, sender ham lige en høj(:

 • #3   14. jan 2010 Jeg tror de fleste med flere hunde af forskellige race nikker genkendende til dit indlæg.
  Vi selv har oplevet det masser af gange, når vi er sammen med vores venner på camping. De har en langhåret collie nu , og da er det den folk ser. Jeg har oplevet voksne mennesker skubbe Kia væk, og sige nej det er den der jeg vil snakke med.
  Før havde de sheltie og da var det den der fik opmærksomheden.
  Jeg er simpelhen begyndt og sige til folk at de skal snakke med alle tre.
  Gør de ikke det bliver der lukket for snak med hundene.


 • #4   14. jan 2010 Kender følelsen.. Dog ikke med udseende, men med race. Langt de færreste går en stor bue udenom bull terriere, på trods af, at de ikke er kamphunde, aldrig er fremme i medierne, og sjældent så meget som bjæffer af de andre hunde. Desværre har medierne alt for mange gange fremstillet bulleren som en pitbull, og det kan mærkes på folk nu desværre, og det er desværre også rigtig svært at socialisere hunden af samme grund.

  Det værste er nok at se hunden, som så gerne vil hilse på de folk som går forbi, men hver gang må stå med ''skuffede'' øjne, mens folk vender om, eller går uden om.


  Og så vil jeg lige tilføje, at jeg syns din Mickey ser dejlig ud. Men jeg foretrækker også charmerende og specielle hunde, frem for de mere ''perfekte'' og nuttede hunde..


 • #5   14. jan 2010 Ja det kan jeg godt forstå du sys er træls.
  Men ja lige præcis som Krumme siger: "Vær istedet glad for at folk ikke rykker deres hunde, børn, gamle mennesker og alt mulig andet til sig når du kommer gående".
  Jeg sys nu også han er en dejlig en, og ville absolut hilse på dem begge to hvis jeg mødte jer smiley


 • #6   14. jan 2010 Jeg må ærligt indrømme at jeg syntes Mickey er den flotteste. ;D
  Jeg er ikke fan af collie- og spids- lignende hunde.


 • #8   14. jan 2010 Og så selfølgelig også det samme som Helt almindelig hundetosset . siger, er jeg også langt mere til større hunde. smiley

 • #10   14. jan 2010 krumme: Haha en myresluger?

 • #11   14. jan 2010 Ej, Krumme, der sårede du da lige mine følelser *GGG*

  (Det er noget p.., at hun kun ligner, hun æder ikke myrerne vi har på terrasssen om sommeren, lille wannabe-myresluger).


 • #12   14. jan 2010 Jeg forstår dig udemærket- jeg ville nok bare gå uden om begge hunde, hvis den ene var en jeg synes var mindre tiltrækkende.. personligt bryder jeg mig ikkeom at røre ved ruhårede hunde, hvis andre også har det sådan burde de vel lade være med at hilse..

 • #13   14. jan 2010 Sam. Ja bare folk så ville holde sig væk. Men den hund der bliver skubbet væk forstår jo ikke hvorfor den ikke bliver jo snakket med.
  Jeg er ikke til sjavlende hunde, så holder jeg mig væk fra dem, uanset hvilken hund den står sammen med.


 • #14   14. jan 2010 du elsker dine hunde og blæs på hvad andre mener.

  smag og behag er gudskelov forskellige..........

  jeg personlige elsker collier...........meeen kun Border og Bearded collier *SS*


 • #15   14. jan 2010 Eiiii ja det oplevede jeg rigtig meget da Mimi var mindre. ALLE ville snakke med den nuttede lille hvalp og ingen ænsede skønne Lulu ligemeget hvor mange krøller hun så slog på sig selv...såååååå synd:''''((( Jeg sagde til folk, mange spør' heldigvis først, "Ja du må gerne hilse på den lille, hvis du først hilser på den store....." Men dem, der ikke spør' først, det er en helt anden historie grrrrr>:(((
  Det har udlignet sig eftrehånden som de nu er lige store.
  Det er fuldstændig dårlig stil og absolut usmageligt at skubbe den ene hund væk for at komme hen og hilse på den anden, hvordan kan man dog få sig selv til det:SS


 • #16   14. jan 2010 Her er det altid - Nej hvor er du sød til mynte, og nej hvor er du flot til jana.. Men vi der ved det, er ikke i tvivl om jana er mindst lige så sød som mynte smiley


 • #17   14. jan 2010 Jeg ville faktisk hellere have at folk gik forbi, hvis de ikke har tænkt sig at hilse på begge hunde...

  Men for hundemennesker ved man jo godt der er skal hilses på begge hunde, men for ikke-hundemennesker synes jeg ikke at folk forstår at der skal hilses på begge hunde og et klap på hovedet af Mickey bare ikke er godt nok, når Laddie stjæler al opmærksomheden udover.

  Det er dejligt at i synes at Mickey er skøn, for selvfølgelig er han skøn, men de er begge skønne på hver deres måde.. smiley


 • #19   14. jan 2010 Jeg ville nok blive mest tiltrukket af Mickey, jeg kan ikke stå for en hund med skæg smiley

 • #20   14. jan 2010 Århhh, kender dét ALT for godt med mine 2 hunde.. smiley
  Shika er jo 'Ååååårrrhhh så lille og kær', ''Ååårh, det er den mindste hund jeg har set'' osv osv osv.. Hmm..
  Shika vil slet slet ikke have den opmærksomhed og bliver helt nervøs og gider ikke hilse..
  Paya der i mod er jo 3 gange større end Shika, så hende lægger de ikke mærke til, selvom det er Paya der er henne og give kys og hilse på.. Men de kigger kun efter Shika..
  Så jeg står altid og nusser Paya bag øret - og siger også at Shika ikke gider hilse på, men Paya meget gerne vil..

  Så jeg kender din situation Jeanett, og det er faktisk ikke så rart synes jeg smiley
  Men så må man glæde sig over hvor dejlig man selv synes begge hunde er, og så Paya da lige et ekstra klap i situationerne..

  KH Ann-Sophie smiley


 • #21   14. jan 2010 ann sophie, sjovt du siger det sådan er det osse her, alle vil hilse på lille ginger for de har aldrig set så lille en hund bla bla og jeg prøver at sige til folk hun ikke vil snakke hun er meget nervøs for mennesker men folk blir ved og mine 2 dper står og gerne vil snakke men dem ser de ikke, men går jeg tur alene med mine dper så vil folk godt snakke med dem folk er underlige, mickey er da så sød

 • #22   14. jan 2010 Mine vuffer - Ja netop, helt det samme hér!
  Går jeg tur med Paya alene er hun en lille bitte dejlig hund og flere hilser på hende med glæde, men så snart Shika er med er Paya en kæææmpe hund som ikke vækker interesse! Utroligt..
  Men det ér lidt synd når man har en hund der faktisk gerne vil hilse, men bliver afvist smiley
  Og Shika HADER bare opmærksomhed, og ville aller helst snige sig afsted op af murene for ikke at blive set.. Haha!
  Personligt synes jeg faktisk også det er ret irriterende at få kommentare angående hendes størrelse osv, det var meget hyggeligt den første uge.. Men..
  KH Ann-Sophie : )


 • #23   14. jan 2010 ann sophie, ja det har du ret i jeg syntes selv det pisse træls at høre på efterhånden nej og ihh hvor er hun lille osv, er så træt af og høre på det, og min micki prøver tit at at gå helt hen og kigge folk i øjnene for at sige se mig jeg vil gerne snakke men nej , det er sgu synd må indrømme jeg er begyndt at sige når folk spørger om de må snakke eller hilse på hundene så siger ja på de 2 store den lille vil ikke snakke , ginger vil osse helst snige sig væk fra folk og kommer de for tæt på hende så gøer hun af dem og selv det syntes de er såå sødt kan så lille en hund gø så højt osv det utroligt hvad folk kan sige aarrgg

 • #26   15. jan 2010 Krumme: Det ved jeg smiley Jeg morede mig såmænd over din udtalelse, for jeg kan godt se, hvad du mener smiley Og det generer ikke mig det fjerneste, og vi kan jo ikke alle være til de samme hunde.. Apropos associationer, så kommer jeg selv nogle gange til at tænke på en væsel pga det lillebitte kranium ;o)

  Det vigtigste er vel, at vi selv holder af vore(s) hund(e) - så er andres mening vel egentlig ligegyldig? Sådan har jeg det i hvert fald...


 • #28   15. jan 2010 Krumme: Ja, det er rigtigt, at de mangler den lange næse, men det er det samme lillebitte kranium.

  Pelsarbejdet er faktisk ikke særlig slemt med en sheltie - en børstning én gang ugentligt er faktisk nok. Jeg tror, der er andre langhårsracer, der kræver meget mere. Faktisk var jeg nødt til at strigle oftere med schæferhunde, hvis ikke jeg ville gå i hundehår til knæene ;o))

  Og din sidste sætning: Jeg giver dig fuldstændig ret smiley


Kommentér på:
Flot hund vs. mindre flot hund

Annonce