{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Den perfekte hund?
  • #1   25. apr 2010 Den perfekte hund har karisma, god udstrålning, Skøn personlighed ( Venlig, glad, legesyg, kærlig, lærernem osv. )
    Og denne hund er jo min egen... smiley ( Og for mig er der ingen andre perfekte hunde end min egen, kun rigtig dejige hunde, men ikke perfekte ) Hehe



  • #2   25. apr 2010 Den perfekte hund for mig, er en arbejdsglad hund. Altid med på sjov. Livlig. Pjattet. Selvstændig. Skal kunne slappe af hjemme. En hund der elsker at bruge hjernen. Som er venlig og dog skap. Skal elske at gå lange ture. Ikke være bange for nye ting. Skal være nysgerrig. Skal kunne slappe af hjemme.
    Sjovt nok har jeg to af slagsen..........


  • #3   25. apr 2010 Jeg tror man for det meste vil mene ens egen hund er den perfekte hund og jeg mener det har noget at gøre med at man gøre sin hund til den hund man selv mener er perfekt. Man træner sin hund ud fra det man mener den skal kunne, man opdrager den ud fra den måde man mener den skal opføre sig.
    Og så er det jo mange gange sådan at man siger hunden ligner sin ejer. Hunden adopterer jo mange af ejerens vaner og rutiner og tilpasser sig ejerens liv og hverdag og derfor vil man jo oftest mene at ens egen hund er den helt perfekt smiley


  • #4   25. apr 2010 Den perfekte hund for mig er en hund der netop ikke er perfekt.
    Forstået på den måde at den gerne skal have sin egen viilje og ikke altid gør alt hvad man beder den om. Den må også gerne have lidt små afvigelser fra en given perfekt racestandard, hvilket giver noget ekstra charme i mine øjne. Må godt være lidt fræk. Den skal dog være glad for at træne og lege, være intelligent, være smuk, være sød og venlig overfor andre mennesker og dyr. Må ikke være en der render på væggene hvis den ikke lige har fået 4 timers aktivering.
    Men så er den jo i mine øjne perfekt alligevel - og det er den jeg har smiley


  • #5   25. apr 2010 Hej *Elsker min prinsesse*- Længe siden ;o) Rigtig godt indlæg. Det giver virkelig en anledning til at tænke på alle de ting som gør at man bare ELSKER sin hund, som man ikke lige har tænkt på længe :o).

    For mig er den perfekte hund, en hund som elsker at lege og lave forskellige aktiviteter. Den er livlig og glad og har en god udstråling og dejlig personlighed. Det er en hund der har et rigtig godt hundesprog, der ikke er svært at tyde, heller ikke for folk som ikke er vant til hunde. Det er en hund der kan med de fleste hunde, og er glad for at lege med andre hunde. Og de hunde en ikke kan med, går den væk fra eller ignorere. Den perfekte hund kan ligeledes lide at hygge med familien der hjemme, på en rolig og afslappet måde. Den er obs på sin ejer og er trofast. For mig behøver den perfekte hund ikke at være smuk eller charmerende, da jeg syntes det kommer inde fra. Jeg kunne blive ved da jeg syntes der er mange ting der spiller ind, men det er det jeg lige nu og her kan komme i tanke om. (kigger kærligt på Riki og sukker dybt :o) "Du er bare mors perfekte hund")


  • #6   25. apr 2010 Den perfekte hun,er for mig,en hund der er velfungerende mentalt og socialt..

    En hund,der er turbo på ude og i ro inde..

    Som er venlig og omgængelig,men skal stadig kunne larme op,er det nødvendigt..

    Alt i alt,en hund der er godt opdraget,socialiseret og på ingen måde er til gene,for andre end dens ejer smiley


  • #7   25. apr 2010 Stine M siger det rigtigt godt:

    ".....en hund der er godt opdraget,socialiseret og på ingen måde er til gene,for andre end dens ejer ;-)"

    Meget enig i dette *SS*


  • #8   25. apr 2010 Den perfekte hund er for mig:

    En hund som kan finde ud af, at tænke selvstændigt, og ikke bare adlyder blindt.
    En hund som elsker mennesker og menneskelig kontakt, og som elsker at være en del af ens hverdag - ligemeget hvad hverdagen bringer.
    Som ikke gør overdreven. Højest et par bjæf hvis der er nogen ved døren (Eller hvis det virkelig gælder, naturligvis)
    En hund som er aktiv ude, og elsker en tur i skoven eller på stranden, men samtidig er rolig inde, og sagtens kan ligge og dase hele søndagen væk.
    En hund som elsker at fjolle og have det sjovt, og som kan holde til at blive tumlet med. Gerne med en god portion ''humor''
    - Har mod på livet og er en vaske ægte livsnyder.

    Og alt dette syns jeg jeg har fundet i min egen.. Og mere til smiley



  • #9   25. apr 2010 Den perfekte hund for MIG:

    -En tro følgesvend der kan følge mig i min aktive hverdag. En hund der gider arbejde og lære. En hund der er alsidig. En hund der kan med andre hunde, taler hundesprog med alt hvad det indebære, men som kommer når jeg kalder når vi skal hjem.
    En hund der hviler når vi er hjemme. En hund der acceptere kontakt med fremmede og kan omgåes mange mennesker uden at skabe sig. En hund der acceptere andre dyr.
    En hund der passer på hjemmet når den en sjælden gang er alene.
    En hund der ikke ødelægger, hyler el. lign. når den er alene.

    DAMN jeg er krævende ! smiley og tænk jeg har fundet det hele 3 gange!! Manner så behøver jeg jo ikke vinde i Lotto. Den er allerede klaret:-)

    Dagens Danmark forventer hunde ikke larmer, lugter og for størstedelen af DK´s befolkning ville den bedste hund være et tøjdyr med hjul under.


  • #10   25. apr 2010 Hmmm for mig er det en hund, som er stærk førerorienteret, intelligent og med drive og arbejsiver, men samtidig ikke er en udpræget "pleaser" hund. Den skal helst kunne tænke selvstændigt og kunne problemløse, samtidig med at der skal være plads til spilopper og fis og ballade.

    Det er også en hund uden udpræget jagtinstinkt og som jeg uden betænkninger kan sætte sammen med katte, kaniner, høns mv.

    Og også helst en hund med vagtinstinkt, som i det mindste siger vov når der kommer nogen.

    Til sidst skal det grundlæggende naturligvis også være i orden: at hunden er renlig, velsocialiseret, kan være alene hjemme osv., men det afhænger jo så mindst i lige så høj grad af mig og min træning, som det gør af hunden.


  • #11   25. apr 2010 Den perfekte hund for mig er en hund der ikke er for svag eller for stærk. En hund der ikke bare gør hvad du siger, fordi du siger det. En hund med en personlighed ud over det sædvanlige.
    En hund som samtidig er utrolig smuk, god mod andre hunde - men en hund som stadig har sine nykker.

    En hund uden nykker, er ingen perfekt hund. Det er bare en hund smiley


  • #12   25. apr 2010 M.I. - det lyder også som noget der er noget nær perfekt for os...

    Ikke at vi nogensinde har fået "lavet" en sådan hund, og det kommer vi nok heller ikke til. Der er altid lidt flere unoder, end vi sætter os for... Men vi bliver SÅ glade for dem alligevel ;o)


Kommentér på:
Den perfekte hund?

Annonce