{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hund æder alt når alene
  • #1   27. apr 2010 Man har brug for lidt mere for at kunne hjælpe her
    Er det fordi at hunden er understimuleret?
    Er det fordi den er overstimuleret?
    Har den for stort et område at være alene hjemme i?
    Hvordan har det før været med alene hjemme træning?
    Er der sket noget i hundens hverdag der har fået den til at begynde med at spise ting eller har den altid gjort det?


  • #2   27. apr 2010 Køb et bur den kan være i når den skal være alene.Et tyggeben i buret er også en god ting smiley

  • #3   27. apr 2010 Har han lært den at være alene hjemme? For hunden er det meget unaturligt at være alene, så derfor skal de lære det (langsomt).


    Bur mener jeg bestemt ikke er en god løsning, med mindre det er helt sikkert at hunden bliver utryg af at have for meget plads. Ellers er det bare at hoppe over hvor gærdet er lavest og det er bestemt ikke til gavn for hunden.


  • #4   27. apr 2010 Det er da en besynderlig ting bare ukritisk at sige at hunden skal sidde i bur. Hvad hvis vi snakker om en totalt understimuleret lab der aldrig bliver trænet eller motioneret, skal den så bare smides i bur så den kan blive endnu mere frustreret...??

  • #5   27. apr 2010 hund har altid været slem til det, og i starten var den bare i en rimelig stor gang men så gør eller hyler den når de ikke er hjemme.
    Ved mange har det med de bruger buret som en trygheds plads til hunden men det har de ikke prøvet, men den for gode løbe ture da de bor lige op af en stor skov, så hunden løber og leger meget med og hente pinde og sådan... ved ikke om i skal bruge mere info??


  • #6   27. apr 2010 2 del.
    Nej der er ikke sket noget i den hverdag, det skal siges den har altid gjort det mens den var i den gang, men så begyndte den og pive så nu har den gang og stuen. nu piver den ikke men spiser noget næsten hver dag, til sidst det er en han hun hvis det har noget og sige og er meget glad for mennesker og legesyg..


  • #7   28. apr 2010 Lyder som om hunden kan være fysisk stimuleret måske endda overstimuleret pga. alt den løben, men ikke bliver mentalt stimuleret, eller er det alene-hjemme-træning om igen

  • #8   28. apr 2010 Jeg har selv en labbe på 5 mdr, som 7-9-13 aldrig har ødelagt noget, han er ligeledes i gang og stue... Vi går fra ham hver dag (også når vi har fri) både korte og lange perioder...
    Vi går aldrig fra ham før der har været ro på i ca et kvarter, så får han sin kong med noget i og vi siger farvel og går... Når vi kommer hjem hilser vi ikke før han er faldet til ro... Vi kaster aldrig bold eller pind, men ligger spor ude og gemmer kiks inde også har vi 4 nina ottoson spil, som han elsker og er rigtig god til...
    Held og lykke mtil din ven, det er næsten ikke til at have en hund, der ødelægger (vi har selv prøvet det før)


Kommentér på:
hund æder alt når alene

Annonce