{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.423 visninger | Oprettet:

Min mor er uansvarlig! {{forumTopicSubject}}

Min mor har en lab, snart 11 år gammel. Hun er den typiske lab; glad, logrende, hyggefis og rolig smiley

For 6-7 år siden blev Luna overfaldet af vores daværende nabos kastrede schæfer. Siden da har Luna HADET kastrede hunde! Hun "tog hævn", da schæferen en dag hoppede på en af hendes hvalpe - hun hoppede over hegnet, og gav den tæsk.

Min mor er siden flyttet og blevet gift.

Sidste år, bed Luna en nabos hund, så den måtte syes og have dræn. Bad min mor om at sørge for den var i snor HELE tiden, men neeej... Den anden havde jo bidt først, så den var selv om det. Desuden kan man jo stole på Luna - yeah right..
I dag var jeg forbi min mor for at spise, så jeg fik opgaven at lave salat, og så sku hun nok gå tur med Luna. Da hun kommer tilbage, fortæller hun at Luna har leget med Spike, en genbos hund, de hyggede og ingenting der. 200 meter væk, kommer en nabo med hendes hun - Luna ser den, stikker af og flyver lige i flæsket på den og rusker. Min mor sparker Luna for at få hende til at slippe, taler kort med naboen, og slæber møgkøteren hjem.

Min mor er rystet, kan ikke forstå hvorfor hendes ellers så søde og fredelige hund har overfaldet en anden hund, helt umotiveret.

Jeg ku simpelthen have slået hende hårdt! Fik hende overbevist om at nu skal hun af med knoppen, så i næste uge er der en overfaldshund mindre i Danmark. Men at der skulle 3!!! gange overfald til for at hun sku aflives - det fatter jeg simpelthen ikke.

Jeg har SÅ mange gange prøvet at fortælle hende at slippe hende fri på marken er ikke noget hun vil savne, hvis først hun bliver vænnet til en lang flexline. Men min mor har sin egen mening.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min mor er uansvarlig!
  • #1   5. jun 2010 Man fatter simpelthen ikke sådan en tåbe - jeg er ked af at sige det!

    Efter første gang, burde hun sgu ha sørget for at hunden var i snor - altid - og at den ikke havde mulighed for at slippe ud af egen have.


  • #3   5. jun 2010 Kan ikke li at du kalder Luna for en møgkøter. Ærgeligt at den ikke har kunne holde tænderne for sig selv, men det er jo din mor den burde være den ansvarlige i denne sag.
    Synd at det skal komme til en aflivning af en ellers sød og dejliig hyggehund ( kan jeg jo forstå at den ellers er ) fordi din mor ikke har taget ansvar.


  • #4   5. jun 2010 Lea : Når jeg kalder hende for en møgkøter, så er det frustration, afmagt og sorg over at miste min ellers så elskede hund pga uansvarlighed og dumhed.

    Jeg er så ked af at min mor ikke har taget mine ord seriøst, at hun har troet at hendes måde at gøre det på (ignorere problemet og håbe på det bedste) var det bedste.


  • #5   5. jun 2010 Hov forresten, den anden hund havde fysisk ikke taget skade, "kun" en afskrabning ved næsen.

    Men den var bange, rystet og usikker, og jeg ved ikke om den tager skade psykisk af det.


  • #6   5. jun 2010 Tante Trut : Det var jeg egentlig godt klar over. Det lød bare som om al skylden blev lagt over på hunden.
    Det hele er noget rigtig møg, men forhåbenlig har din mor så lært lektien.


  • #7   5. jun 2010 Lea : Bestemt ikke! For der er kun én der har fejlet, og det er min mor. Ja, hun har lært lektien: Luna bliver aflivet, og de skal ikke have hund igen... heldigvis....

  • #8   5. jun 2010 Kan hun ikke komme i snor, istedet for at blive aflivet? Hvis hun ellers er en dejlig velfungerende hund. For hvis det kun er ved andre tæver, hun tænder af. Kan en snor jo bare løse problemet?

    Synes beslutningen aflivning, grundet hun ikke kan med andre tæver, er ret hård.

    Vil din mor virkelig hellere aflive sin hund, end tage den i snor?


  • #9   5. jun 2010 Ina : Min mor er af den overbevisning at hun SKAL løbe løs, for det har hun jo altid gjort. Hun skal ikke have line på, for det er jo synd. Så hvis det skal være konsekvensen af dette overfald, så er det bedre med aflivning.

    Hvis jeg må være så fri, så stemmer jeg også for aflivning - IKKE af de samme grunde som min mor - men fordi hun var SÅ direkte i hendes overfald. JEG mener hun er farlig nu, tænk hvis det var min nevø næste gang...


  • #10   5. jun 2010 Tante Trut.

    Jeg vil også stemme for aflivning, hvis snoren er udelukket, for alle sikkerheds skyld.

    Og kender bestemt godt det med, man ikke kan snakke med "de gamle" om hundehold. Min gamle render også med hans store RR hanhund løs alle steder. Han hader andre hanhunde. 7-9-13 er der kun sket noget en gang, men det var en gang for meget. Hans dreng er også 11 år. Og selvom jeg har råbt flere gange og politiet har stoppet ham, og givet ham en bøde for løs hund, går han stadig løs. Det er jo synd at gå med snor på sin hund, og hvordan jeg ville have det med at rende rundt i en snor, er hans svar!


  • #11   5. jun 2010 Åh, hvor trist!

    Men den klassiske "opskrift" på, hvordan "bolden gives videre" og der hele tiden kommer nye ofre og dermed potentielle nye overfaldshunde til.


  • #12   5. jun 2010 Ina : Man er så magtesløs, når man ser hvordan ens kære gør tingene forkert, og de holder på det er det rigtige. Jeg er glad for min mor har valgt aflivningen, for så må der da være en smule hjerne deroppe... smiley

    Lise : Ja, én ting er de fysiske skader, men noget helt andet er hvordan Lunas ofre bliver fremover - bliver de også overfaldshunde? Luna har været frygtet i kvarteret, og min mor har ikke kunnet se det. Håber virkelig hun har fået øjnene op nu! Desværre har det taget alt for lang tid.

    Rollo : Jeg er sikker på det er fordi måden at holde hund på har udviklet sig - i dag går vi op i træning, socialisering og velvære. I gamle dage levede de af rester, et los i røven, pas på huset og hen i kurven.


  • #13   5. jun 2010 Anne : Nej det gør hun ikke, det er helt sikkert. De har et hus i Italien, og rejser derfor meget. De flytter derned indenfor 5 år, når de er pensionister, og der vil de ikke have hund med.

    Selvom jeg stemmer for aflivning, så er det jo stadig min Luna der skal aflives... Man blir lidt ked alligevel smiley


  • #14   6. jun 2010 Anne : Det er også det eneste jeg trøster mig med. Men der er ingen tvivl om at hun skal aflives, og når jeg ikke vakler mellem måske, måske ikke, så er det en lettelse - valget er nemt, ihvertfald for mig.

  • #15   6. jun 2010 Tak for de søde ord Anne smiley

    Jeg holder fast i de gode minder, for selvom hun har en brist, så er hun stadig sød og dejlig.

    Nu vil jeg i seng - sov godt alle smiley


  • #16   6. jun 2010 Min Aamina står og venter ved porten med din gamle dreng smiley

Kommentér på:
Min mor er uansvarlig!

Annonce