{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Cane corso
  • #1   8. jan 2011 Hvad vil du vide ?

  • #2   8. jan 2011 Er det en tæve eller han du har og hvordan er den overfor andre hunde???

  • #4   8. jan 2011
    Mari´-Louise Nørby P

    Jeg har en han & han kan sammen med alle hunde uanset køn og str .. + katte kan han også med & så knus elsker han børn .

    Dog er han meget territorie bevidst og slipper ikke hvem som helst ind .
    Fremmede mennesker er han MEGET reserveret overfor og knurre som en advarsel dog uden at gøre noget .

    Men en meget loyal og kærlig , børnevenlig hund som passer på familien .

    IKKE en første gangs hund efter min mening !


  • #7   9. jan 2011 Krummes moar..jeg fik da lov til at hilse på men det tog også sin tid smiley

  • #11   9. jan 2011 Vores corso er en tæve, hun er sød og rar ved fremmede, har overhovedet ingen reservation mod nogen. Hun er fin med andre hunde, men får naturligvis ikke lov til at rende rundt med andre tæver.

    Hun er den eneste af vores hunde, der er inde når vi har gæster.

    Vores hanhund - også corso, død nu - var om end muligt endnu mere social - elskede mennesker, så det var helt åndssvagt. Jeg kunne uden problemer lufte ham sammen med mine to hanner på dengang henh 1½ og 4½ år, uden snor på nogen af dem.

    Til Palle og Malinois fan -

    Jeg stiller mig også komplet uforstående overfor at man gider at have sådan et problem inde for dørene .. men sådan var / er vores corsoer heller ikke. Det har også en del at gøre med socialiseringen og hvor du køber fra - de hunde jeg har mødt hos Magnuslund (opdrætteren på vores hunde fra Sverige) var alle pånær én glade, frimodige og omgængelige hunde - de havde 4 tæver rendende sammen helt uden problemer deropppe.



  • #26   9. jan 2011 Vi har vel også hver vores årsag til at have en hund, samt lige præcis den hund og race...
    Nogle racer passer godt til nogle mennesker og andre passer ikke så godt - og fordi man ikke selv kunne tænke sig en bestemt race, gør det det jo ikke forkert at andre så er faldet for den.

    Desuden er man også tilbøjelig til at vide mere om sin egen hunds race, end andre lidt sjældnere og nyere. Men andre kan derimod have god viden derom.

    Synes man skal passe på med at dømme andre, og særligt hunderacer, når man enten kun har dårlige oplevelser dermed eller egentligt ikke har en særlig dyb viden omkring der.

    Det er heller ikke noget nyt, at også arbejdshunde af vagttyper, er gode familiehunde - og sagtens kan være ekstremt lydige og tilpassede mange miljøer og forhold.
    Og så længe man er bevidst på hundens udvikling m.m. og man rent faktisk gør noget ved de udsving hunden kan udvise, så kan jeg ikke se andet end en ansvarlig hundeejer, der er klar over hvad sin hund kan rumme og hvad den ikke rummer.


  • #28   9. jan 2011 Og, så kan man jo heller ikke tilegne sig nogen racer som værende fuldstændigt 'sikre'.
    Ja, man kan have en racestandard at følge delvist, men racerene hunde har bestemt også deres egen personlighed - og træning, opdragelse og miljø gør også en stor del i hvad hunden lære at tolerer m.m.

    Og, uanset hvor lydig, rolig og tolerant ens hund er, så skal man da altid have 'øjne på fingrene' - man kan jo ikke selv forudse hvad der kommer bag det næste hjørne...
    - så det med at tilegne 'øjne på fingrene-konstant' på nogle hunderacer og ikke ens egen eller lign. den finder jeg ret useriøs.


  • #29   9. jan 2011 Ja, det kan jeg godt følge med i smiley
    Og det er da også rigtigt at man skal overveje hvor meget træning, tid og energi man ønsker at lægge i det -
    men alle racer har jo behov for større træning på et område og måske mindre på nogle andre.
    Ja, molosser/vagthunde kræver nogle bestemte ting fra starten, da disse hunde oftest lære hurtigt og er svære at 'korrigere tilbage' - derfor bør de have hlnder der ved hvad de laver og ikke bare nogen der prøver sig frem, eller værst, er helt ligeglade...

    Men selv chi, bichoner og andre mindre selskabshunde har også deres lydighedsområder man bør være obse på - ellers kan de også hurtigt udvikle sig ængtelige.

    Personligt har jeg valgt min hund - på trods af stor opmærksomhed på lydighed, nye indtryk, fremmede hunde og mennesker - fordi hun giver mig en hulens masse der for mig hurtigt vender 'regnestykket' i pros og cons.
    Det er ligefra hvordan jeg godt kan lide at klappe en hund, til hvordan hun er at samarbejde med.
    Desuden er jeg et meget udendørs aktivt mennesker, og jeg nyder at træne med hende, og det virker bestemt også til at være gensidigt.


  • #31   9. jan 2011 Lige ang. Cane Corso - vil jeg da også sige, at lige denne race, bestemt går ind under kategorien som en krævende hund.

    Ikke nok med størrelsen og vægten, så er den også stærk. Det er en meget opmærksom hund, dvs. vagtsom - og kræver derved også at man ved hvordan en vagthund bør trænes, korrigeres og socialiseres.

    Pga. deres vagtsomhed, er de også typisk mere territoriale, man skal jo huske de er der for at passe på familien og de nærmeste, så man skal i meget tidlig alder være bevidst om, hvordan den lære sine egne og andre hundes grænser og sprog ad og kende.

    Det er ikke en vildbasse-hund, så den er derfor ret god ved børn også, og den er meget villig til at blive trænet og dresseret, da den har kæmpe fokus på sin fører.

    - konklusion, én ud af mange racer (og bestemt ikke kun listehunde-relaterede racer) der fra start bør have en engageret ejer, der ved hvad de gør, samt er villige til at løse og træne tingene hen ad vejen.


  • #32   9. jan 2011 Ja, det samme her, vi kan gå flere timer, og det er bare dejligt at have en følger med, der nyder det, og aldrig bliver træt.

  • #34   9. jan 2011 Lyder som en god trænings'rute', og godt miljø at træne i.
    Noget bestemt hun skal arbejde som, eller er det mere mhp. samarbejde i træner?


  • #35   9. jan 2011 Min erfaring med CC er de kan være aggressiv over for fremmede og kræver en erfaren ejer og tidlig socalisering. Med en god træning er CC en omgængelig selskabshund. Det er mere en ude end inde hund, og den kræver rigtig god motion.

    CC er en klassisk mastiff, der blev brugt i oprindelsen til at drive kvæg til slagteren.
    Mener dens slægtninge er Napoletano mastifen ?


  • #36   9. jan 2011 Nu har jeg ikk læst hele tråden men kun til og med krummes indlæg
    Jeg vil også sige at man kan tro man har styr på en hund med sådan en mentalitet men det kan gå galt,,men ikk hvis man altid har den i snor osv kun hvis man undervudere oog tror man har 100% styr påden,,uden snor

    Jeg havde en belgisk hyrdehund,,hun var tosset ingen ku kommeind,,,har oplevet folk gåind af døren og fluks sad hun i deres arm,,også venner af huset
    Når hun rendte i gårdspladsen og folk gik ind så ligeså snart de vendte sig om sad hun i deres bagdel.
    jeg var så tryg,,bor også på lars tyndskid og er meget alene medm mine børn men ingen kom forbi Bianca og folk vidste det.Mange sad i deres biler og ringede ind for at sikre sig hun ikk var ude:-))
    nu har jeg en mollos,,ja endnu har hun ikk været andet end alles ven..og lur mig når hendes dage er over så skal jeg have belgisk hyrdehund
    igen.......


  • #38   9. jan 2011 Krumme...ja det ved jeg du har:-))

    Jeg fortlate min historie lidt fordi det er forskelligt hvordan hunde reagere og hvad vi som mennekser kan lide
    Jeg vil nemlig også gerne have en hund der passer på mig og familien


  • #39   9. jan 2011 Jeg køber ikk hund for andre skal have glæde af den,,men for vores egen skyld!!

  • #40   9. jan 2011 Nu har jeg læst de mange indlæg her og kort og godt er jeg kommet frem til at :
    det er en hund som måske ville kunne med andre hunde hvis den bliver socialiseret godt fra start.
    dog skal man være vagtsom overfor den.
    god vagt hund.
    og god familien hund.

    det lyder som en rigtig god hund for os. der er bare det minus at den ikke altid kan med andre hunde... så der skal tænkes over det.....


  • #42   9. jan 2011 Det er da dejligt hvis ens hund kan med andre hunde. så de kan lege og gå tur dammen med andre hunde.
    jeg tænker også på med pasning af hunden. vi har mange venner som har hunde og der hjælper vi hinanden ad med pasning hvis man skal noget....


  • #44   9. jan 2011 Jeg går nu heller ikke ud fra det. men vil da helt klart gøre et forsøg...

  • #45   9. jan 2011 * TAKE ME AS I AM, OR LEAVE ME ALONE *
    ***Krumme og Shaker***

    Til jer begge to , nu er det jo ikke lige fordi jeg ikke har erfaring med mastiff racer / molosserne, for er vokset op med de racer ( bull mastiff / engelsk mastiff ) og har selv haft molosser før igennem mange år . Og jeg har altså ikke haft problemer med mine hunde på nogen måde , medmindre det er et problem at de er reserveret overfor fremmede . (hvilket jeg ikke synes er et problem ).

    Min han er fra april 2010 , og der er ikke et snært af køns aggresivitet i ham , og tror heller ik det kommer hvis jeg skal være ærlig . men når det er sagt er han meget reserveret og vagtsom overfor fremmed voksne mennesker, hvilket jeg sagtens kan se kan udvikle sig hvis ikke jeg bliver ved med at socialisere og opdrage på ham , for på det område er han skarp , men ikke mere end man kan forvente af denne race .


  • #47   9. jan 2011 ***Krumme og Shaker***

    Selvfølgelig kan jeg da ikke med sikkerhed sige hvordan han er når han når de ca 2 år , men som skrevet har jeg ENDNU ikke haft en molosser der har været køns aggresiv .

    Og helt ærligt så kan man med sikkerhed heller ikke sige han bliver skarper med tiden .. Synes ikke han er ligeså slem som da han flyttede ind .
    Har da haft gæster i weekend hvor han søgte kontakt med logrede hale kun lidt knurren uden at gø , så fremskridt ,, meget bedre end da han kom hvor folk dåligt kunne komme ind af døren uden en dyb knurren og dyb gøen ...

    Og som skrevet i min profil har jeg trænet i PH & SHV igennem ca 10 år , så er ikke en uerfaren hunde ejer der intet ved .


  • #49   10. jan 2011 Palle det var en tervueren,,jeg havde en da jeg blev 17 år og fik så hende hende da den førtse var ca 6 år,,de var fra samme opdrætter.
    Den første var slet ikk sådan,,,men hun vogtede dog når hun var alene i huset


  • #51   11. jan 2011 ja de er smukke.....kravler ind under huden igen
    Jeg skal have en igen på et tidspunkt kan vist ikk fungere uden:-))


  • #52   22. jan 2011 Min CC Gaio er knap et år. Hun kan pt fint med alle andre hunde uanset køn.

    Hun er mors hund, følger mig overalt og er utrolig beskyttende. Hun er rigtig god til børnene i familien, er vi feks. i skoven og min datter på 4 år er med vogter Gaio over hende. Og sørger for at hun ikke går for langt væk. Hun puffer hende blidt i den rigtige retning, hvis hun føler at hun er kommet for langt væk.

    Hun er lidt reserveret overfor fremmede, og utrolig beskyttende over for mig og familien. Ingen får lov at komme tæt på før jeg sir ok for det.

    I skrivende stund ligger hun for enden af mine føder, og det er sikkert og vist at når jeg rejser mig.. Så følger hun efter mig.

    Hun er utrolig trofast og hengiven,


  • #53   22. jan 2011 opdatering:
    Vi har nu bestilt en cane corso hanhvalp.
    den er blevet lavet så nu er det bare at vente i 6 måneder...
    Glæder os HELT VILDT.... smiley


  • #55   22. jan 2011 den er blevet "lavet" for ca 7 dage siden. så der kommer vel til at gå 2 måneder før den bliver født også 2 måneder inden vi kan hente ham
    ja folt mari 2+2 =4 .... he he så 4 måneder til at vi skal hente ham...
    det er fra en kennel i holland....


  • #57   22. jan 2011 Ja glæder os endnu mere nu hvor vi har fundet ud af at der kun er 4 måneder til.

  • #58   23. jan 2011 Tillykke med det smiley

    Må man spørge hvem han er fra?


  • #59   23. jan 2011 Han er fra Holland....

  • #61   23. jan 2011 jeg har faktisk oprettet en ny tråd med alle oplysninger... he he... kunne ikke lade vær....
    den hedder noget med har nu bestilt hvalp...wiiii...????


  • #63   23. jan 2011 Ok lure den lige smiley

    hehehehe Krumme, min søn sad lige på skødet og så med her. Da han så krummes billede udbrød han, nårhhhhh mor, hvor er den sød, skal vi ikke også have sådan en *GG* Så måtte vi jo lige ind og lure ham, og knægten er helt solgt *SS* Måtte så fortælle ham, sådan en skulle vi altså ikke have, så nu er mor altså ikke den sødeste i verden pt. *GG*


  • #65   23. jan 2011 Arhh han er altså lige en tand for stor smiley Vi holder os til de små bulldozere *Gg* Så må mor her altså være den ondeste mor i verden *GG*

Kommentér på:
Cane corso

Annonce