{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.126 visninger | Oprettet:

En gammel ven vender hjem - så kom dag {{forumTopicSubject}}

Efter længe at have været i tænkeboks, og ugers venten da beslutningen endelig var taget, ja så hentede vi prinsessen hjem i dag.

De sidste par dage har bare været uendeligt lange, men følelsen af at sidde i bilen på vej op for at hente hende var ubeskrivelig.

Da vi ankom skulle vi lige snakke, og inden vi så os om havde Emma været i søen, så ikke nok med at det var et kønt syn med 5 mennesker og en Golden Retriever i en Peugeot 107, men at hun så også lugtede fælt af våd hund, det havde ikke været en del af planen :o)

Vi kom hjem og jeg var meget spændt på hvordan - ikke kun Emma - men også Sofus og kattene ville tage det. Men udover lidt sure miner fra kattene, så hilste Emma og Sofus lige på hinanden og Sofus kvitterede ved at tissede indenfor 2 gange og så var det over, hundene er nærmest ligeglade med hinanden (bedre end at de slås).

Vi gik en tur efter aftensmaden og bagefter kom Emma i bad, bagefter lå livsnyderen helt stille på siden så vi kunne gnubbe hende tør :oD Hun har i den grad gjort sig til så hun bagefetr også kunne blive børstet alle de gode steder :oD

Nu ligger hun og sover, og opfører sig som har hun aldrig været væk fra os - total lykke fra alle sider!

Mon ikke hun skal sove i soveværelset i nat... bare lige for en sikkerheds skyld ;o)




Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En gammel ven vender hjem - så kom dag
Kommentér på:
En gammel ven vender hjem - så kom dag

Annonce