{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
867 visninger | Oprettet:

Lære hund alene hjemme træning {{forumTopicSubject}}

Ja jeg står nu med et lille problem som jeg viste ville komme, Fluffy er jo blevet alene hund i torsdags og jeg har aldrig kunne lære hende at være alene uden Gizmo og jeg har trænet det med hende fra start af uden held, hund kaster sig simpelthen mod døren i panik og skader jo så sig selv, så jeg har jo måtte sørge for pasning til hende når jeg skulle noget med Gizmo, men nu hvor han ikke er her mere er det altså taget til, i dag skulle jeg lige hente noget i bilen hurtigt og min mormor var hos Fluffy imens, men da jeg gik panikkede hun fuldstændig og hylede og skreg imens hun gik amok på døren og det var selvom både min mormor og kattene var her...

Tror i der er nogen som helst chance for hun kan lære det???

Jeg skal have en ny hund igen når den rette kommer og jeg er klar til at lukke en ny ind i mit hjerte igen, men det skal jo fungere i mellemtiden...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lære hund alene hjemme træning
  • #1   21. feb 2011 - Er du til det alternative?

  • #2   21. feb 2011 Det lyder som om hun er meget afhængig af dig, eftersom hun ligefrem kaster sig panisk mod døren når du går, selvom der er andet menneskeligt selskab..
    Følger hun dig meget i hjemmet? For så er det nok dér du skal starte med at lære hende, at du ikke behøver at være omkring hende konstant.

    Det tager ekstremt meget tid og mange kræfter. Jeg har selv en stor hvalp, som efter næsten 3 måneders intens træning kun kan være alene i max en halv time inden der er hyl og skrig. Hun er også ekstremt afhængig, og hvert eneste minut vi øger tiden alene, er en stor sejr.

    Jeg vil anbefale dig at kontakte en adfærdsspecialist - hvis du får fat på en dygtig én kan du formentlig få nogle redskaber så du kan lære din hund at tackle alene hjemme uden panikanfald.
    Det er synd for dig og det er synd for din hund smiley

    Men som sagt, det kræver virkelig arbejde og det er ikke engang sikkert at hun når at lære det, før du er parat til at få en ny hund.

    Mange gange held og lykke. Jeg føler med dig og din situation. Det er dælme ikke nemt at have en seperationsangst vovse smiley


  • #3   21. feb 2011 Millem ikke hvis det indeholder medicin.

    Mussi, jeg har nemlig kæmpet med hende i flere år og hun er blevet bedre herhjemme med ikke at følge mig hele tiden, men hun vil helst være hvor hun kan se eller i hvert fald holde øje med mig, da Gizmo var her var hun ikke lige så slem til at følge mig som hun har været de sidste dage, men nu har jeg kontaktet min dyrlæge der er adfærdsbehandler også, så må vi se hvad hun har af bud.


  • #4   21. feb 2011 Nadja - Okay, ærgeligt. Jeg anbefaler ellers Dr. Bachs blomstermedicin - Nødhjælpsdråberne er til traumer, stress osv. smiley ... Det indeholder kun noget fra blomster og vandet er fra en engelsk kilde. Og der er meget LIDT alkohol i.

  • #5   21. feb 2011 Millen dem har vi prøvet før på hende uden effekt, det er derfor jeg ikke vil putte mere i hende, da jeg ikke mener det har nogen effekt.

Kommentér på:
Lære hund alene hjemme træning

Annonce