{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.207 visninger | Oprettet:

J H
J H
Tilmeldt:
29. dec 2010
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 87

Evig Allergi {{forumTopicSubject}}

Lige en lille historie - fra det virklige liv - og som tankevækker til de ufatteligt mange som får diagnostiseret allergi hos dyrlægen.

En schæfer på ca. 6 måneder begynder at klø sig uhæmmet og har ofte kradsemærker - dyrlægen konsulteres ca. 4 gange (pris pr. gang over 500) + div. kløestillende medicin ! altså ca. 3000,- totalt for en periode på ca. 2 måneder.
Herefter henvisning til dyrlæge med speciale i hudsygdomme (nordsjælland) pris for div. test - bl.a. pristest - ca. 4000 -
Konklussion: Allergi overfor lager-, mel-, og husstøvmider !!!!! Lortediagnose

Second oppinion hos dyrlæge i Jyland - ca. 3 minutters konsultation,
Konklussion: Dårligt stofskifte - indsprøjtning med storskiftefremmende vædske. (pris ca. 350,-)

Det var så det !!!

Jeg tror der er rigtigt mange med "allergihunde" som måske er fejldiagnostiseret. Beklager - og ved at mange vil sige at de har den rigtige diagnose - og det er sikkert rigtigt for mange, men mon ikke nogens historie kunne være ligesom vores. !?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Evig Allergi
  • #1   23. feb 2011 hvis du har fået taget en allergitest og hunden er testet positiv så har din hund altså allergi...

    går du til lægen og bliver testet for allergi og den vender tilbage positiv på hund eller kat så har du allergi overfor hund eller kat...

    hvis jeg var jer ville jeg nog liiige ringe og tale med specialisten i nordsjælland og forklare hvad i har oplevet, måske men kun måske kan stofskiftet have en indvirkning på resultatet af allergiprøven, men jeg tror det ikke sorry.


  • #2   23. feb 2011 jeg vil da gerne have tlf. nr på den dyrlæge der bare ved at se på hunden i 3 min kan konkludere at en hund har problemer med stofskiftet helt uden at tage prøver eller noget.

  • #3   23. feb 2011 Er hunden så "rask" nu...eller symptomfri?

  • J H
    J H Tilmeldt:
    dec 2010

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 87
    #4   23. feb 2011 Ja.... altså nu er den død p.g.a. alder - men ja, den blev fri kløe mv.
    Og det kan godt være at du ikke tror på det ODDS men vi havde hunden i mange år efter og det var ikke tilbagevendende - uagtet hvad specialisten havde sagt.


  • #5   23. feb 2011 Det har jeg faktisk hørt om før, ved dog ikke om de er testet positivt for allergi

  • #6   23. feb 2011 JH: Det lyder jo fantastisk, har lige talt med en veninde der har en Tibetansk terrie den gennemgår den helt stor tur, den er allergisk over for en masse ting, tror lige jeg siger det til hende.

  • #7   23. feb 2011 Og der er endnu flere som fodres med hyper allerginic foder fordi de bliver skiftet på nyt foder og reagerer ved at klø, lugte, skælle, rødme og fælder ekstremt. Desværre ved de færreste at det er en naturlig "udrensnings" periode som hunden går igennem ved foderskift. Som tommelfingerregel, hundens alder i år = antal uger før man kan se det færdige "resultat" af foderskift.

  • Carlo K
    Carlo K Tilmeldt:
    jan 2007

    Følger: 1 Emner: 20 Svar: 160
    #8   23. feb 2011 Tankevækkende at det foder som dyrlægerne oftest anbefaler (Hills, Eukanuba osv) er foder baseret på korn (Majs/hvede) som jo er det der er årsagen til allergi.

    Mange hundeejere kunne spare en masse penge ved at fodre med ordentligt hundefoder uden korn såsom Acana, Orijen eller Wolfsblut.

    Men i stedet for så vælger man jo dyrlægens foder, for han må jo vide bedst...


Kommentér på:
Evig Allergi

Annonce