{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.946 visninger | Oprettet:

Pels Kløe.... {{forumTopicSubject}}

Haii^^
Jeg har fået mig en dejlig hund hjem sidste weekend og hun er rigtig sød smiley bare et lille problem.. Hun klør sig MEGET, og som det første tænkte jeg på 'LOPPER' og kontakede forige ejer for at høre hvornår der var givet loppekur og det var der 5 dage inden jeg kom og hentede hende, og har tjekket hendes hårbund de steder hun klør sig og der er ikke rigtig noget at se... og hun klør som en besat og gerne i længere tid af gangen og til hun bliver helt forpustet smiley

jeg tager hende ibad imorgen for at se om det skulle lette kløen en smule, og så ville jeg høre hvad i andre ville gøre i sådan en situation...?

på forhånd tak


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Pels Kløe....
  • #1   25. feb 2011 Hvor gammel er hun?

    Med hensyn til at se loppeangreb så er en af de bedste måder enten at sætte hende på et hvidt/lyst håndklæde eller hvis du har et hvidt badekar at sætte hende der og så karte hendes pels igennem.

    Falder der sorte pletter ned på håndklæde/badekar og de bliver røde såfremt du fugter dem lidt, så er der lopper.

    Hvad får hun af foder? - hun kunne evt. have noget allergi.


  • #3   25. feb 2011 Hvilken loppekur har hun fået? Der kan jo stadig springe lopper på og bide et stykke tid, selvom hun er behandlet, og der kan være loppebid, som stadig klør. Desuden kan hun udvikle loppeallergi.
    Check om der skulle være loppeekskrementer og evt. levende lopper. I så fald kan det være et andet loppemiddel er bedre (nogle steder er lopper f.eks. blevet immune overfor Frontline) Hvis hun fortsætter med at klø, bør du få hende checket hos dyrlæge.



  • #4   25. feb 2011 jeg har tjekket hendes pels for loppe ekstramenter og der er ikk rigtig noget og hun er 6-7 måneder gammel...
    men det er ikke lige en enkelt loppe der er sprunget på og bidt for hun har kløet sig hele tiden og jeg kan ikk se noget eksem eller tegn på påbegyndene eksem (udover kløe)

    hvordan ved man om ens hund har allergi??

    når hun ikk er så gammel og en blandings hund tror i så det vil hjælpe med Royal canien??


  • #5   25. feb 2011 Jeg kan desværre ikke hjælpe dig ret meget m.h.t. allergi eller eksem, udover at jeg har haft en kat med loppeeksem. Det begyndte med t hun bare kløede sig, og blev ved, selvom vi mente at have udryddet alle lopper. Det var først efter lang tids kløen, at man begyndte at kunne se noget i huden/pelsen, og det var hovedsageligt fordi hun blev rød og tbte pels af at kradse sig selv. Katten blev behandlet med ekstra loppekur og noget kløestillende fra dyrlægen og så fik hjemmet også en ekstra omkang loppebekæmpelse og rengøring. Det hjalp heldigvis.

    Men jeg synes du skal snakke med din dyrlæge, også hvis du har mistanke om allergi.
    Held og lykke.


  • #7   25. feb 2011 Tror også som Mikala skriver at det er pels/rovmider.

  • #9   26. feb 2011 hos allergihunde forekommer kløen hyppigst i armhulerne, lysken, ved mulen og poterne.
    Jeg vil kontakte en dyrlæge, hvis han/hun synes at der er grundlag for at mistanke allergi, ville jeg kontakte Lene Boysen, som er specialist i hudsygdomme.


Kommentér på:
Pels Kløe....

Annonce