{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
656 visninger | Oprettet:

hvad er vigtigt på en hundehjemmeside {{forumTopicSubject}}

hvad er vigtigt for jer når i ser en hjemmeside fra en opdrætter.. her tænker jeg ikke på alle de etiske ting. for dem ved vi alle man kan snyde med på en hjemmeside...


men hvad er vigtigt at have på hjemmesiden..

racebeskrivelse. evt fci standart.

sjove billeder

udstillings resultater

personbeskrivelser

hvalpebilleder

stamtavler

planlage kuld

tidligere kuld

video

sundheds oplysninger

osv osv..


hvad ser i efter hvis i skal købe hund. evt ny race.


Kommentarer på:  hvad er vigtigt på en hundehjemmeside
 • #1   7. jun 2011 Kuldlister kan jeg godt lide at se på opdrætteres hjemmesider. Hvor der står resultater på fx HD/AD/PL osv (hvad der er relevant for den enkelte race) Andre bemærkninger som hvis hunden fx er død eller har en ''fejl'' o.lign. Og evt bedst opnåede udstillings resultat.

  Så synes jeg også om når der er kontaktoplysninger på nogle tidligere hvalpkøbere, så man som kommende hvalpe køber kan kontakte en der har hvalp fra pågældende opdrætter, inden man selv køber der.


 • #2   7. jun 2011 Jeg kigger meget efter om der står lidt om hvem opdrætter er, og avlsmål - jeg spinger ofte videre fra de opdrættere hvor ingen af disse ting er nævnt...

  Derudover synes jeg det er super med en racebeskrivelse, som ikke bare er en kopi af standarden el. lign smiley Når jeg har kigget nye racer har jeg altid startet med at læse på specialklubbens hj.sode og dernæst div. opdrætters beskrivelser :O) Synes det giver et bedre billede af racen :O)

  Selvfølgelig bør hundene være at finde - ikke nødvendigvis lange romaner om hver af dem, men bare et billede, info om fødselsdato og evt. resultater

  Tidligere kuld og især planlagte kuld er rart at kunne finde - så man ikke skal kontakte alle de opdrættere som ej planlægger kuld i nærmeste fremtid..


 • #3   7. jun 2011 Racebeskrivelsen synes jeg ikke er væsentlig. Den har man som regel allerede haft næsen i, hvis man er kommet så langt, at man er begyndt at kigge opdrættere.

  Jeg ser gerne, at der er en side der fortæller om folkene bag - hvorfor de har valgt racen og deres vision og mål med racen.
  Derudover skal det gerne være til at klikke ind på hver enkelt hund, og få udstillingsresultater, et par vellignende billeder og sundhedsstatus.

  Jeg synes også det er rart, hvis der er både en side med planlagte kuld og en med tidligere kuld.

  Kontaktoplysninger (det synes jeg TIT der mangler)


 • #4   7. jun 2011 Alle hunde:
  Stamtavle + reg. nr., sundhed og galleri

  Hvad fokuserer i på i avl ?

  Hvad bruger de hundene til ?
  Resultater udstilling, prøver
  Erfaring med hunde.
  Kuldliste. tidligere og planlagte kuld.
  Hvordan har i hvalpene ? hvordan gør i de første 8 uger af hvalpenes liv.
  Evt. videoklip.


 • #5   7. jun 2011 Jeg kigger allerførst på, om siden er ordentlig og indbyden og nem og logisk bygget op. Er siden grim, rodet og ikek opdateret ser jeg slet ikke videre. Jeg tænker lidt, at er siden rodet, uoverskuelig og med dårlige billeder og manglende tekst, ja hvordan er opdrættet så?
  Det tager sådan ca 10 sekunder at vurdere om man gider bladre videre.

  Hvis siden er indbydene og overskuelig går jeg videre og ser efter hvilke hunde de har, jeg ser på sundhedsstatus som det første ved hver hund og derefter udstillingsresultater.
  Jeg vil gerne vide noget om folkene bag hjemmesiden, hader anonyme opdrættere, jeg vil se beskrivelser og billeder.

  Så kigger jeg lidt hurtigt på bileder, men bruger ikek megen tid på det. • #6   7. jun 2011 Hvis nogle gider, må i meget gerne kikke på vores side, hvad i syntes der mangler.. Og stille det op i punkter, så det er nemmere at overskue:o)

  Info; den er kun på engelsk, racen er forbudt i DK og vi begår os mest i udlandet og der vores kontakter er...

  www.american-staffordshire-terrier.dk


 • #8   7. jun 2011 Sunhedsoplysninger, visioner/avlsmål, resultater fra både udstillinger og prøver.

  Sjove billeder er jeg ligeglad med, men vellignende billeder af avlshunde i udstillingsposition, set forfra og fra begge sider.

  Gerne hvalpebilleder, ligeledes hvor hvalpene er stillet op, både af aktuelle og tidligere kuld.

  Opdaterede billeder, resultater og sunhedsoplysninger af tidligere kuld.

  Stamtavler. • #9   7. jun 2011 dejlige idder -- hvor er i bare gode..
 • #10   7. jun 2011 Nu kigger jeg ikke selv på ny race, men har kigget lidt kenneler for min bror inden for en race jeg ikke kender, og der kiggede jeg først og fremmest efter avlsmål, passion for racen, person og kennelbeskrivelse, sundhedsinformatinoer og at hundene kan indentificeres til stamtavle på hundeweb. Så ser jeg på om der er gennemgået opdrætteruddannelse, og hvilke links opdrætteren har. Er denne medlem af sin specialklub osv.

  Kigger jeg på hjemmesider inden for min egen race, så ser jeg klart mest efter billeder og resultater, sundhed og stamtavler og links.


 • #12   7. jun 2011 Jeg synes nu ikke det gør noget, at man har links til noget sjovt...eks spil, puslespil, videoklip, skøre billeder osv... det skal bare klart fremgå af linket, at det er pjat, for så kan man jo lade være med at klikke sig ind.

  Der er en der nævner udstillingsbilleder. Dem har jeg ingen af på min side, jeg har bilelder af hundene fra deres hverdag ved skov og strand. Jeg gør en del ud af at fortælle, at vores hunde er familiehunde og lever et almindeligt hundefamilieliv med masser af aktiviteter, sjov træning, gåture, ferier osv...og så går vi selvfølgelig OGSÅ på udstillinger for at få hundene avlsgodkendt, men sådanne opstillede bilelder siger ikke mig så meget, jeg vil se hunde in action!


 • #13   7. jun 2011 Hver vores smag, men nu er jeg så heller ikke til udstillinger, dem hader jeg faktisk, jeg kommer der fordi jeg skal.
  Og så synes jeg, der er så mange ræderlige opstillede hundebilleder med overgroomede hunde indenfor min race, så jeg kan ikke holde det ud.
  Er der ingen opdrættere der ønsker at købe mine hvalpe (opdrætter meget få/næsten ingen), så gør det ikke noget.


 • #15   7. jun 2011 Jeg prøver også at vise, at mine hunde er godt socialiseret og lever et almindeligt og aktivt familieliv, det er vigtigere for mig at få frem, frem for at se en groomed hund i en udstillingsring.

 • #19   8. jun 2011 For mig er det vigtigt at siden er nem at overskue og ikke for pyntet, dvs en enkel side.

  Så ser jeg gerne at opdrætter skriver lidt om sig selv og sine mål ved at opdrætte.

  Under hundene skal der være nogen pæne billeder af dem både portræt og fra siden så man kan se bygning og ansigt, derefter skal der stå sundhedsoplysninger og udstillings resultater, samt andre relavante oplysninger og gerne lidt om hundens personlighed og temprement.

  Jeg synes det er rart hvis der står om der er nogen plkaner for kuld i det år og gerne billeder fra tidligere kuld så man får en ide om hvordan afkommet evt ser ud.

  Der må også meget gerne stå lidt info omkring hvad man kan forvente som hvalpekøber, dvs hvad følger med hvalpen og hvad bliver der gjordt i de første 8 uger hos opdrætteren.


  Finder jeg ingen relavante oplysninger på en opdrætteres hp så går jeg pænt videre til den næste, for hvis en opdrætter ikke gider at gøre noget ud af sin hp, så er de ikke seriøse nok i mine øjne.


 • #20   8. jun 2011 Maria den side du linker til virker meget uoverskuelig, jeg ville helt klart gøre den mere enkel.


  Dele menuen op så der er en menu der hedder hvalpe, en der hedder tæver osv og så under dem kan man ligge info ind om hvalpe både nuværtende og tidligere kuld, og under tæver kan man så dele dem om under avl og udstilling osv og så ville jeg lave en underside under hver hund istedet for at ligge det hele ud på en side, det gør det meget uoverskueligt.


Kommentér på:
hvad er vigtigt på en hundehjemmeside

x