{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.075 visninger | Oprettet:

2 tæver en i løbetid {{forumTopicSubject}}

Jeg har 2 tæver en schæefer og en dansk svensk gårdhundblanding.
Den store har lige været i løbetid uden problemer, den lille er nu kommet i løbetid. Hun lugter fælt bløder meget og er meget hævet og meeeeeeeget tændt.
Hun byder sig hele tiden til overfor den store, på grænsen til et lesbisk forhold, nå men schæefer gør virkelig havd hun kan for at springe på hende. flere gange om dagen, har lidt svært ved at styre hvor forbenene skal være men nu trækker hun den lille under sig ved hjælp af forbenene på bringen.
Vi bremser dem ind imellem, men er lidt i tvivl om vi skal være ligeglade. el. bør schæfertæven som underhund under os, holde sig fra den slags opgaver. Der kommer i den mindste ikke hvalpe ud af det.
Den lille er født marts 2009 den store er født september 2009 hun afsluttede løbetiden i omkring d. 18 juli og den lille begyndt en smule der.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  2 tæver en i løbetid
  • #1   3. aug 2011 I skal da stoppe dem.. Den lille kan slet ikke klare at så stor en hund hænger over ryggen på den lille..

    Så stop det.. Del dem, når I ikke er hjemme, eller ikke har overskud til at dele dem...


  • #2   3. aug 2011 hun hænger ikke på hendes ryg, hun er under ingen omstændigheder belastet har været opmærksom på det. de er skilt ad, når vi ikke er hjemme, da det er 2 tæver kan de ikke være alene

  • #3   3. aug 2011 Jeg synes bestemt det skal stoppes. Hormoner farer rundt i deres kroppe, og de kan ikke selv komme væk fra instinkternes talen.

  • #4   3. aug 2011 Enig med det andre.
    Stop dem, både fordi de begge stresser over deres instinkter og hormonerne, men også fordi den store ved et uheld kan skade den lille.


    Men jeg er nu uenig i, at tæver ikke kan være alene sammen?
    Alle mine tre er alene sammen... smiley


  • #5   4. aug 2011 ja det korrekt, nogen kan, vi har desværre haft en kamp hvor vi måtte til dyrlæge med den lille, vi er ikke sikre på, at der ikke på et tidspunkt er noget der skal afgøres og tæver stopper jo som regel først når, den en dør, da de sjældent undekaster sig. (men når det så er sagt, så har det givet ro, at skille dem ad, schæeferen kunne ikke være alene hjemme da vi fik hende, og nur er der ingen problemer.
    Men i har sikkert ret med instikterne


  • #6   4. aug 2011 Det er altså meget racepræget, om tæver kan sammen..

    Jeg kommer til at få en tæve igen som nr 2 og de kommer til at gå sammen.. Har aldrig hørt problemer om labber sammen..

    Men det var lige et sidespring smiley

    Jeg ville som tidligere skrevet, ikke lade dem humpe hinanden


  • #7   4. aug 2011 Annemette H

    Nej så kan jeg godt forstå det smiley
    Jeg er selv skrevet op til en schæferhvalp, som skal fødes her d. 15. - den skal også gå i hundegård hvis jeg ikke er hjemme, fordi den er en del større end de andre. (:


  • #8   4. aug 2011 Jeanette og Luna *

    Ja det er rigtigt nok, men det kommer også meget an på socialisation - jeg har to glen'er, begge tæver, og der står i racebeskrivelsen at de IKKE KAN med andre hunde. smiley Mine har det fint med andre hunde (den ene er dog lidt nervøs omkring store mørke hunde, efter hun blev bidt af en ruhåret hønsehund). smiley


Kommentér på:
2 tæver en i løbetid

Annonce