{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.238 visninger | Oprettet:

Hvorfor købte du hund? {{forumTopicSubject}}

Ja hvorfor købte du hund? Jeg synes svaret kan sige meget om folk. Og ligeledes spørgsmålet- hvorfor har du den ikke mere? Jeg kan ved min søde grød ikke forstå dem der køber en hund for at have den i et par mdr for så at sælge den igen fordi de nu hellere vil have børn, arbejde længe, flytte i lejlighed eller rejse jorden rundt. Helt ærligt, hvis du ikke ved hvor du er i dit liv om 6 mdr- så er det nok ikke en hund men en plante du skal anskaffe. Og OK- uforudsete ting sker! Men forfanden. Hvorfor får så mange allergi når vapse når lømmelalderen ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvorfor købte du hund?
  • #1   14. aug 2011 Jeg købte hund fordi vi altid har haft hund hjemme, og jeg kunne ikke forstille mig en hverdag uden en hund, eller 2 smiley

    Trunte har jeg ikke mere, fordi hun døde at en enten blodprop i hjerne, eller hjerneblødning - de 2 andre hund har jeg endnu smiley


  • #2   14. aug 2011 I første omgang købte jeg hund, fordi min daværende kæreste rigtig gerne ville have hund. Nr. 2 købte jeg fordi jeg forestillede mig at både jeg og hundende ville have større glæde af at der var to. Mine primære grunde til ikke selv at ville have hund har været afhængigheden som jo ikke bliver større af, at der er to og så morgenluftning, som min ex i sin iver for at få én, lovede at stå for.

    Jeg kan ikke fortælle dig, hvorfor jeg ikke har dem længere, for de ligger lige her ved siden af mig begge to og har været hos mig siden min ex smuttede sidste år og ikke lige syntes, han kunne have dem.

    HVIS jeg en dag ikke har dem mere, kommer det til at være fordi, det ikke kan gå op med arbejde, bolig og transport, på en måde som vil være rimelig for hundene.

    Når det så er sagt, ER det så virkelig nødvendigt med en til to tråde om dette emne dagligt? Jeg synes efterhånden, det er en svælgen i fordomme omkring andre menneskers livsvilkår og fremhævelse af sig selv som ufejlbarlig


  • #3   14. aug 2011 Vi havde en hund i min barndom. Jeg flyttede hjemmefra, hunden blev hos mine forældre da han var en ældre herre efterhånden. Men jeg savnede det at have hund selv. Et års tid efter at jeg fik ham aflivet pga. alderdom 17½ år gammel hund, måtte jeg bare have hund, kunne ikke leve uden - derfor ! Min egen hund Felix døde desværre under lidt kedelige omstændigheder da han var 12 (se evt. hans profil).
    Jeg må bare have hunde i mit liv - små hunde.


  • #4   14. aug 2011 Hvorfor fik vi hund?
    Efter 10 år uden hund besluttede vi at det igen var tiden til at få det. Mig og min lillebror var dengang store nok til at lufte hunden når vi kom hjem osv.. Vi besluttede os igen for at vælge schæferen. En dejlig familiehund, som samtidig også elsker at arbejde under træning.

    Nu er der så gået snart 8 år, og Tasso ligger stadig og snorker i huset :o)

    Der er godt nok sket meget på de 8 år som vi desværre ikke kunne forudse. Men der skal godt nok ske meget før at jeg vælge at sælge min guldklump.


  • #5   14. aug 2011 Well, min vens hund fik hvalpe, og vi kunne ikke modstå den ene af dem. Så vi købte ham, og han er nu 4 år gammel og betyder alt for mig! smiley
    Fortryder ikke, dog fortryder jeg, at jeg ikke undersøgte alting ordentligt, før jeg begyndte at træne ham o.o
    Men man lærer af sine fejl, og jeg kunne ikke være mere glad for min første hund! ^^


  • #6   14. aug 2011 Købte hund fordi jeg hele mit liv har været et hundemenneske - men min mor led af allergi, så vi måtte ikke få en hjemme smiley

    Det første jeg gjorde da jeg flyttede hjemmefra var at købe Lilly smiley - Hun har dog også været sat billigt til salg mange gange, ikke med annonce, men oppe i mit hoved. Jeg dur ikke til hvalpe og unghunde, men siger altid til mig selv at jeg skal vente med at tage stilling til salg til hunden er 1½ år gammel. Så ved jeg nemlig at de er ovre det værste og jeg på ingen måde kan skille mig af med dem *GG*

    Synes det er for nemt bare at give op.


  • #7   14. aug 2011 Hvorfor?

    Fordi jeg ikke kunne lade være smiley
    Har hende stadig.

    Beauceron'en på min profil købte jeg af samme årsag. Har hende ikke mere, da hun fik en mavedrejning smiley


  • #8   14. aug 2011 Jeg købte hund fordi jeg altid har haft hund i familien og at jeg ved jeg vil sætte den højest så har slet ikke brug for at tage stilling til at den skal væk igen smiley

  • #9   14. aug 2011 vi købte hund da vi købte gård fordi vi negge altid har haft hund da vi var børn og elsker hunde vi har hende stadig hun er nu 10 år smiley

  • #10   14. aug 2011 Fordi jeg er vokset op med hunde, og på ingen måde kan undvære det i mit liv.

    Hemingway har jeg ikke mere, af den simple årsag, at han er død. Jeg kunne ikke drømme om selv at have skilt mig af med ham.


  • #11   14. aug 2011 Fordi jeg hellere vil være sammen med hunde, end med mennesker.

    Fodi hunden ikke er mit kæledyr, men min ven, min følgesvend, mit et og alt. Min sjæle healer.


  • #12   14. aug 2011 Jeg købte Simba i 2003 fordi jeg havde en drøm om at træne lydighed og agility på konkurrenceplan, det viste sig dog at han slet slet ikke egnede sig til konkurrencetræning hverken fysisk eller psykisk - jeg stod så med valget om at aflive/komme af med ham og få en konkurrencehund eller beholde og sætte mig ind i hundeadfærd og hundens anatomi, jeg valgte det sidste og satte planerne om konkurrencer på standby og gik til træning, på kurser og lærte en helt masse om hundeadfærd og hundens fysik - en rejse jeg idag aldrig ville være foruden..
    Trunte kom til flokken ca i 2007 fordi min mor ikke kunne beholde hende, hun var knap et år og ikke renlig, så også her måtte der træning til..
    Drømmen om konkurrencer har hele tiden ligget under overfladen, så i 2008 købte jeg Fellow, som faktisk havde været bestilt ved opdrætter i flere år, nu kom den rigtige hvalp efter nogle super gode forældre og der var plads og rum til en hvalp..
    Jeg har idag fået min konkurrencehund, og min passion er nu rallylydighed, hyrdetræning og spor.. Min vej hertil har været lidt en anden end jeg troede, men jeg ville ikke være foruden den viden og alt det jeg har været igennem.. Og jeg elsker alle mine hunde med alle de forskelligheder det nu indebærer smiley


  • #13   14. aug 2011 Vi købte hund, fordi jeg er vokset op med hunde og har elsket det.Det havde hele tiden været en aftale, at når vi fik hus, skulle vi også have hund. Vi havde fået vores første barn og flyttede i hus, da han var 1 år. Vi fik en "skilsmisse hund" i pleje samtidig med at vi flyttede i hus. 1 mdr. efter vi var flyttet ind fik vi vores Bailey, hvilket er noget af det bedste vi har gjort. "Skilsmisse hunden" var god som dagen var lang og hjalp med at opdrage den lille ny. Siden er der kommet yderligere to børn til, og nu går vi og snakker om, at vi skal have en Grand Danois, mens vores Bailey stadig er frisk og rørig:0)
    Jeg vil næsten sige, en gang hund-altid hund:0)


  • #16   14. aug 2011 Jeg købte hund af 100% egoistiske grunde, nemlig at jeg gerne ville have en hund til at tage glad imod mig når jeg kom ind af døren, en at tage med ud og gå så jeg fik lidt dagligt motion og en til at sprede ubetinget kærlighed og glæde i mit liv.

    Er opvokset med hunde siden jeg blev født og har aldrig kunnet forestille mig et liv uden en hund som en fast del af familien.


    Du er også lidt inde på om man måske har tænkt det ordentligt igennem inden man anskaffer sig en hund og det mener jeg bestemt at jeg gjorde da jeg i sin tid købte shorty..

    Jeg læste en del om de div. racer og faldt for boxeren som havde både sind, aktivitetsnivea og udseende som passede med hvad jeg ønskede mig af en hund og omvendt: hvad jeg kunne tilbyde en hund.. Dog tænkte jeg også på at en hund følger dig i et årti frem og selvom jeg opfyldte alle "krav" for at eje en bokser, så var jeg ung og risikoén for at min boligsituation/jobsituation osv. ændrede sig indenfor hundens levetid var sandsynligt, så jeg begyndte at lede efter en mindre race som krævede mindre men stadig havde de kvaliteter som jeg søgte i en hund. Jeg kunne sådan set ikke lide små hunde da jeg mener en hund skal kunne mosles med osv. uden at "gå i stykker" men så faldt jeg over den franske bulldog. Jeg ringede rundt til div. kenneler, besøgte utallige hjemmesider med info om racen og var ude ved folk som ejede en hund af den race. Jo mere jeg lærte om racen, jo mere sikker blev jeg på at det var lige præcis den race der matchede mig bedst.
    Og må sige at da jeg endelig anskaffede mig hunden (1,5 år efter jeg begyndte at søge info om hunderacer) blev jeg kun positivt overrasket og har ikke været et sekund i tvivl om at racen var det helt rigtige valg.
    Jeg sørgede også for at undersøge pasningsmuligheder når jeg skulle noget, tog stilling til hvad jeg ville gøre hvis jeg eller en evt. kæreste udviklede allergi (hunden skulle blive), hvem der kunne have ham i en periode hvis jeg skulle stå i en uheldig situation og finde ny bolig, hvem der kunne overtage ham hvis jeg kom ud for en ulykke eller andet som gjorde mig ude af stand til at tage vare på en hund, om min økonomi kunne bære at have hund og evt. uforudseete dyrlæge regninger INDEN jeg anskaffede mig hunden.
    Da jeg så fik ham lagde jeg meget tid i at træne ham i at omgåes børn og babyér i alle størrelser og ikke bide eller så meget som bare nippe en smule i en selvom man moslede vildt med ham, samt at kunne få ham til at falde til ro på sekundet man sagde "slut" selvom man havde kørt ham op i hastigt legetempo - ting som gjorde at hvis der skulle komme børn ind i billedet, så kunne jeg trygt vide at hunden uden problemer ville kunne fungere i hverdagslivet sammen med dem.


    Dog missede jeg desværre vigtigheden i at have stamtavle på sin hund selvom jeg havde kontakt med flere kenneler da jeg søgte info om racen, dette skyldes nok at jeg var ret sikker på at tavlen kun blev brugt til at udstille sin hund og derfor spurgte jeg ikke ind til det og kennelérne regnede nok med at jeg vidste hvad tavlen´s egentlig formål var siden jeg havde valgt at kontakte dem for at få info og høre om fremtidige kuld.

    - en lektie jeg har lært af gennem 35.000 kr´s+ dyrelæge og specialist-regninger men vigtigst af alt gennem ufattelige mange bekymringer og tårer.




    Undskyld at indlægget blev så langt smiley


  • #17   14. aug 2011 jeg købte min første hund. Og dem som er kommet til senere fordi jeg simpelthen ikke kunne lade være. Den første døde mæt af dage. En har jeg måtte aflive pga sygdom og massive adfærdsproblemer. Resten lever endnu.

  • #18   14. aug 2011 Jeg købte hund, da jeg enkelt nok elsker hunde. Silje skal ikke bruges til noget så det er bare for hyggen og selvskabets skyld. Nu hvor jeg bor med mig selv, kan jeg godt lide at der er noget andet levende omkring mig. Jeg har altid synes, at livet bliver for kedeligt hvis man ingen dy har. Om det så er geder, hunde eller fisk spiller ingen rolle. For mig er det så min lille lækre sofa-hund. :o)

  • #19   14. aug 2011 Vi købte hund, fordi vi er såå hundeglade, Vi elsker seriøst hunde, og fordi mig og min mor godt kan klare en hund, så har vi også altid haft hund smiley sidste hund vi havde var basse som dsv døde i 2088<3 R.I.P<3
    Tja så tænkte vi der godt kunne komme mere liv i huset<3


  • #20   14. aug 2011 Fordi hundene beriger min tilværelse på utrolig mange måder, fordi jeg ville finde huset utrolig tomt uden dem, og fordi vi kan tilbyde dem en god tilværelse.

    Og normalt forlader de først vores hjem, når deres livskvalitet ikke er, hvad den bør være. I et enkelt tilfælde har vi dog fundet et andet hjem til en omplaceringshund, som vi midlertidigtfik ind i huset, fordi den ellers skulle aflives.


  • #21   14. aug 2011 Jeg har altid drømt om at have hund fra jeg var helt lille, har altid syndes det var et fantastisk dyr og gerne ville have en at dele mine hverdage med.

    Jeg synes de er spændene, smukke og facinerende, og så kan jeg godt lide hvordan de udtrykker deres kærlighed i forhold andre dyr og mennesker..
    Jeg elsker glæden de viser mig når de ser mig, de kan få mig til at smile og le bare ved at være sig selv - og så elsker jeg udfordringen i at have dem i mit liv


  • #22   14. aug 2011 Jeg var flyttet hjemmefra 2 år før og savnede dybt at gå til hundetræning. For at kunne genoptage den hobby manglede jeg lidt at have en hund. smiley

  • #23   14. aug 2011 Hmm, det er vel fordi...

    ...der er selskab og liv i huset...jeg føler mig mere tryg helt herude på landet med et par hunde i huset...har haft hunde det meste af min barndom, så hvordan kan man undvære dem...

    ...også er der vel de mindre logiske ting, så som tidlige morgenlufteture, hår i maden, ekstra rengøring og oprydning, regning til foder/dyrlæge osv., at få huset pyntet med fyld fra den hundepude, der lige skulle aflives i farten, de rene bukser der pludselig er fulde af poteaftryk, tørre bræk op fra gulvet og lange gåture på regnvejrsdage...

    Jo, glæderne er mange som hundeejer... smiley


  • #24   15. aug 2011 Team Diva
    Nu har du fået en del forskellige svar. Hvad synes du så, det siger om os?


Kommentér på:
Hvorfor købte du hund?

Annonce