{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
641 visninger | Oprettet:

Vejledning til fjernelse af textyl {{forumTopicSubject}}

Remedier:
Hund (helst hvid)
Bil med nypåført Textyl
Sprit
Fortynder
Balje
Venyl
Køkkengulv
Hundepension
Tålmodighed

Find en hund! Helst en hvid eller hav som mig en border collie med meget hvidt!
Sørg for at den har smurt sig meget ind i textyl fra en bil der lige har fået det.
Fang hunden, find noget sprit put det på et stykke køkkenrulle og forsøg at fjerne textylen! Drop sprittet, det virker ikke og hunden er ved at blive skæv!
Find noget cellulose fortynder! fang den nu noget mistænksomme hund. Forsøg igen at fjerne textylen ved at påføre det og gnide det på hunden med et stykke køkkenrulle! Det virker heller ikke optimalt da det bare bliver gnedet ud i pelsen. Hmm Fortynderen er okay men det vil ikke rigtig virke med at gnide med et stykke papir. Fyld en opvaskebalje med 3cm fortynde bed hunden om at lægge sig. (Den nu meget sure og skæve hund, du er nu også selv ved at blive skæv) Tag halen og put i den i baljen. Pisk halen godt rundt i fortynderen, halen er nu ren. Tør halen! I det samme ser du der er textyl på snuden også. Tilbage til køkkenrullen. ( det ville være ondt at putte snuden ned i fortynderbaljen) Påfør lidt fortynder på hundens snude, kæmp for at holde hunden, tag et rent stykke køkkenrulle og tør fortynder og textyl af.
Hunden spjætter nu med bagbenet og VÆLTER baljen med fortynder. Tjek hunden en ekstra gang for textyl, den er ren, smid den ud af døren. Forsøg at tørre fortynderen op som er igang med at ætse venylgulvet i køkkenet. Luft ud... Ringe til den nærmeste hundepension om man ikke må låne det specielle bad de har. Gå derhen og forsøge at fjerne lugten af Fortynderen.....
Sådan skal det gøres...
Alt for nu.

Hilsen Rikke og Beauty


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vejledning til fjernelse af textyl
Kommentér på:
Vejledning til fjernelse af textyl

Annonce