{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.924 visninger | Oprettet:

Hvalpe og kulde??? {{forumTopicSubject}}

Nu er det en del år siden at vi har haft hvalp og vi har aldrig fået dem om vinteren...

Vores opdrætter sagde lige i går, at vi når vi får vores cavalier hjem om 2 uger, ikke måtte tage den ud... max 2 min. måtte vi, sagde hun. Den måtte ikke være ude så længe det er SÅ koldt.

Er det virkelig rigtigt??

Vil jo helst ikke gøre noget som kan gøre hende syg! Men jesus krist, så bliver det da svært at gøre hende renlig, hvis hun stort set ikke må komme ud!?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvalpe og kulde???
  • #1   30. jan 2012 Man skal passe på med at gøre hundene sartere end de rent faktisk er.
    Naturligvis skal en 8-ugers hvalp ikke sidde ude i sneen i halve timer, men hunden skal udenfor nogle minutter hver time, sådan så den lynhurtigt fanger at man gør sig ren undenfor.
    Tænk på ulveflokken. Her kommer hvalpene ud af hulen ganske kort tid ad gangen, for at tisse og opleve verden.


  • #2   30. jan 2012 ja jeg ville nu ikke betænke mig i at tage den med ud - både med ud at gå og i haven smiley
    Selvfølgelig skal den ikke være der alene - så den måske lægger sig til at sove et sted - men når den er i bevægelse sker der da ikke noget ved det smiley
    Da min Jessie havde hvalpe - var de da også i haven 5-10 min ad gangen - da de var 5-8 uger og det var fra midt i dec. til midt jan med sne og frost


  • #3   30. jan 2012 Tak, det er jeg glad for at høre!! smiley

  • #5   30. jan 2012 God ide! Det er altid dejligt med alle de gode råd herinde!

    Jeg er sikker på at de ikke har været ude hos opdrætteren. Hun har sine helt egne meninger om hvad vi nu må når vi kommer hjem... jeg siger bare ja og drager mine egne konklusioner. der er ikke nogen grund til at diskutere det med hende. Det gider jeg ikke.


  • #7   30. jan 2012 Er der ikke noget med at man kan mærke dem i lysken(v. hoften), og hvis der er varm der så er det OK? Synes jeg har hørt et eller andet sted. smiley

    Men ellers snes jeg også du bare skal dage din hvalp med ud, som alle andre hvalpe.. Nok ikke i halve timer smiley

    Og tillykke med din nye hvalp smiley


  • #8   30. jan 2012 Hold øje med den, når den er ude - og hold den lidt igang, så er der ingen problemer. Du kan jo se, hvis hunden begynder at fryse.

    Det er altså en hund med pels, ikke et nøgent menneskebarn.

    Vores bernerhvalpe blev i 2011 8 uger midt i december, masser af sne og kulde, og de stortrivedes i sneen - de var faktisk ude meget længere tid af gangen, men det er også en super robust hunderace hvad angår kulde. Og så igen under hyppigt opsyn, så man kan fange det, hvis de kommer til at fryse..



  • #9   30. jan 2012 Har opdrætteren ikke haft hvalpene ude?
    Hvis ikke, havde jeg fundet en anden opdrætter.. Ja det er koldt, men der er da opdrættere i norge og sverige, og andre steder hvor det er endnu koldere.. Helt ærligt, et par minutters leg i haven,frisk luft og udendørsaktivitet - det havde jeg vægtet. Også at hvalpen har prøvet gåtur i snor, og har prøvet at tisse og pølle uden for. Har de fået nogen form for socialisering uden for hjemmet?


  • #10   30. jan 2012 Og altså vi har pt. temperature omkring frysepunktet..Hvad gør man så når der er hård frost og -15 grader en hård vinter...

  • #11   30. jan 2012 Hvis man som opdrætter ikke mener hvalpe kan tåle kulde, så lav dog sommer kuld!
    Hvad får en opdrætter til at sætte et kuld i verden på et tidspunkt, hvor opdrætteren ikke mener de kan komme ud.. Så vælger man jo automatisk oplevelser, ture og lærdom fra for sine hvalpe..
    Det valg forstår jeg simpelthen ikke..


  • #12   30. jan 2012 Det kom også bag på mig i går da vi var på besøg! Da hun sagde det til mig... Hmm. Men vi skal nok få vores lille Macy luftet og socialiseret samt trænet snor, når vi får hende hjem. Vi glæder os meget!!!

  • #13   30. jan 2012 det kan jeg godt forstå I gør - hun ser da også bare lækker ud :-)))))

  • #14   30. jan 2012 Tak Karin :o)

Kommentér på:
Hvalpe og kulde???

Annonce