{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.092 visninger | Oprettet:

Hvad gør man. {{forumTopicSubject}}

Sagen er den at min mors naboes nabo har den her lille cavalier dreng.. Han er vist kun lige blevet et år..

Den her stakkels Hund har de overhovedet ikke styr på.. Den stikker af og er ikke til at kalde til sig hverken af dens ejere eller af andre.. Men det er nu ikke det der er problemet..

Problemet er at dem der ejer den her hund er skide ligeglad med den.. Den står altid bundet i haven I ALT SLAGS VEJR.. Her sidste gang det stod ned i lår fede stænger stod den bare uden for, den var gennemblødt og den har IKKE noget sted at søge ly.. Den har hverken mad eller vand uden for den har faktisk intet uden for.. Undskyldningen der var: "vi har ikke set at det regnede" trods at det larmede så meget at man dårligt nok kunne høre sine egne tanker..

I venterferien var de et eller andet sted henne i en hel uge, og manden kom kun hjem 1 gang dagligt for lige at give den mad og så tog han ellers afsted igen.. Den blev hverken luftet eller noget som helst i en hel uge..

Hvad gør man? Dyrenes beskyttelse er jo lige til at lukke op og sk**** i.. smiley

Har overvejet lidt at gå ind og tage den når den bare står bundet (de holder IKKE øje med den) tage halsbåndet af den og køre den til et internat og sige at jeg har fundet den som en strejfende hund.. Den er tynd og den er vildt bange for ALLE..

Kan der gøres noget??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvad gør man.
Kommentér på:
Hvad gør man.

Annonce