{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Clomicalm!
  • #1   16. maj 2012 Vi har prøvet det med vores gravhund. Du kan ikke bare give det også tro hunden kan være alene. Det kræver alene-hjemme træning sammen med. Meget træning!


  • #2   16. maj 2012 Det ved jeg men kun i mærke noget på jeres? Hund eller var det spild

  • #3   16. maj 2012 Det var ikke meget det hjalp her, men tror jeg ville give det et forsøg, for både at hjælpe hunden og jer.

    Vi havde haft et samarbejde med en adfærdsterapeut i over 8 mdrog prøvet natur medicin først. og efter 5-6 mdr prøvede vi colmicalm. Alt mens det her stod på trænede vi alene hjemme med hende hverdag. Men det hjalp bare ikke rigtig. Vi lånte en hund af et vennepar og øvede alene hjemme. (han er meget rolig og tilpasser sig der hvor han er) og vores sagde ikke et kvæk.
    Efter snak med adfærdsterapeut, blev vi enig om at få en voksen hund der ikke havde problemer. Vi skulle have en prøetid på 1 mdr. da den først er faldet helt til ro efter 3 uger. (så for vi ikke stod med 2 hunde der havde prblemer)
    Vi har været heldig her hjemme at det var hvad vores tæve manglede. og de kan fint være alene hjemme.

    Ved man ikke anb. en ekstra hund, hvis man har problemer med den første i forvejen. Men for vores hund var det den rigtig beslutning. Og vi havde gjort alt for hende inden.


  • #4   16. maj 2012 Vi ha to hunde den anden kan godt være alene

Kommentér på:
Clomicalm!

Annonce