{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
779 visninger | Oprettet:

Sluttede OK i Brøndby i dag {{forumTopicSubject}}

I dag var vi virkelig på tæerne, for vores dommer er uddannet indenfor racen. Så der blev givet de bedømmelser der passer til hundene, i forhold til i går, hvor der blev øst ud af 2. præmier. Dem kom der også nogle af i dag, og 3. præmier også. En Champion tæve havde fremmed handler, hun bed ham da hun var ved at blive hængt i snoren, på vej ned af bordet. Det blev til et stort 0 - ærgerligt at de ikke havde fundet en bedre handler til den.

Baloo fik 1. præmie og blev 1. vinder men han var ikke i humør i dag, så CK'et fik han ikke. Hans bug var lidt optrukken, men Baloo var absolut ikke på toppen i dag - han ville helst have været blevet hjemme. Men taget i betragtning at dommeren har givet Baloo en 2. præmie for knap 3 år siden, så er jeg kun tilfreds.

Vi var den eneste race i ringen, så for hver klasse fortalte han hvorfor han dømte som han gjorde. Det gjorde han også sidste gang, og det er fedt at høre hvad han synes om ens hund. Jeg var ganske godt tilfreds, og han fik en pæn bedømmelse, hvilket "moren" også fik, nemlig "velpræsenteret" - så alle timerne med ringtræning har nu givet bonus - juhuu.

Godt vi startede, så vi kunne komme tidligt hjem. For det er da frygteligt lummert.

Hilsen Gitte


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sluttede OK i Brøndby i dag
Kommentér på:
Sluttede OK i Brøndby i dag

Annonce