{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hunde handler
  • #1   19. feb 2013 og det vigtigste punkt efter min mening i det som der bliver skrevet:

    Punkt 6. Køb aldrig en hund af medlidenhed. Det lukrerer de skruppelløse sælgere på.


    For jeg tror virkelig det er de færreste som reelt er i den tro at de køber en hund fra gode kår og derved bliver snydt.
    Det er min overbevisning at det hovedsageligt er medlidenheden og troen på at man kan rette op, fysisk og psykisk, på en billig hund, der gør at folk alligevel køber.


  • #2   19. feb 2013 Det er så ..... Ja lige til at fare op over.

    Men jeg har nu før købt dyr af medlidenhed - dog ikke hund. Og på den ene side ved man bare godt at man støtter deres skide salg af dyr, men på den anden så kan jeg bare ikke bære at dyr har det dårligt, og slet ikke når jeg har en chance for at "redde dem". Lige som ordsproget: "man kan ikke redde hele verden, men man kan redde dem der er lige foran en"..


  • #3   19. feb 2013 Marie:
    Nej, jeg kan altså slet ikke forstå din "på den anden side"...
    Jeg kan sagtens sætte mig ind i hvor hårdt det må være at vende ryggen til, men at logikken ikke vinder i sådan en situation, det kan jeg slet ikke begribe.

    Det er jo netop den medlidenhed der gør at tingene ikke stopper!!

    Jeg vil personligt rejse mig og givende stående applaus til dem der netop kan vende om.
    Og jeg vil gerne lytte og give anerkendelse for hvor hård en beslutning det er at sige nej, når der er disse små forpjuskede skæbner foran én, men det nytter jo ikke at "hjælpe" lige foran én.
    Her skal man virkelig kunne se det store billede, og at den ene man redder bliver til flere stakler på grund af den misforståede hjælp man giver.


  • #4   19. feb 2013 Rigtig Karina vi nødt til at stå sammen om det for ellers stopper det ikke med de hvalpe fabrikker

  • #5   19. feb 2013 Jeg har gjort det to gange.. Og ingen af gangene var hunde. Og tro mig, har så mange gange vendt om..

  • #6   19. feb 2013 Men der gjaldt det for dyrene også om liv eller død sådan set.

  • #7   20. feb 2013 Der er osse forskel på hvordan elle rmåske rettere hvorfra man "redder"et dyr af medlidenhed.

    Køber man direkte hos hundehandleren (eller den skrupelløse hestehandler eller...) ja så støtter man dem altså så de kan arbejde videre. Man er dermed medskyldig i dyrenes dårlige levevilkår.

    Køber man en tri skæbne fra en privat-person der ganske enkelt ikke kunne eller ville passe det ordentligt, er der jo tale om at man hjælper et dyr, uden at være direkte årsag til at flere skal lide.

    Så Marie: der er ikke noget galt i at hjælpe et misrøgtet dyr. Man skal blot tænke sig om, for man skal jo ikke hjælpe 1 velvidende at 5 andre må lide i dets sted...

    For mig er det uforståeligt at SÅ mange hvalpefabrikker og hundehandlere fortsat kører i bedste velgående. Førhen kunne man undskylde sig med uvidenhed og manglende tilgængeligt info, men i dag kan man, hvis man bruger blot 10 min på research af det sted man påtænker at købe, oftest finde side op og side ned om uheldige oplevelser med forskellige hundehandlere eller hvalpefabrikker.
    Yderligere har det jo de seneste år været flere gange i medierne i større stil -herunder bl.a. et helt afsnit af hvadend det nu hedder det program med Morten Spiegellhauer og en hel del sider i diverse aviser.

    Man har altså alle muligheder for at blive oplyst, og alligevel vælger man det fra... det forstår jeg ikke.



  • #8   20. feb 2013 Jeg tror der er noget galt i verden hvis folk ikke kan gøre ting af medlidenhed uden at støtte op om dyremishandling og jeg synes man skulle gøre livet uudholdeligt for hundehandlere på anden måde end at appelere til at folk bare skal gå når de står med en hvalp i armene som de gerne vil "redde".

    Jeg synes der er noget fundamentalt galt i samfundet når hunde og andre dyr har brug for redning, sådan af kommercielle grunde.

    Og jeg anser det faktisk som en del af min kulturarv, at jeg med god samvittighed kan afhjælpe sult og nød der hvor jeg møder det, i det omfang jeg kan.

    Jeg forstår 100% argumentationen om at man kan udrydde fabrikkerne ved simpelthen ikke at købe deres produkter, men jeg tror det er mindre realistisk at folk vender sig og går end det er, at man ved lov og kontrol simpelthen gør det uholdbart at behandle dyr dårligt. Både grise og høns og hele vejen rundt. Der har i mange år, hele vejen rundt, været økonomisk gevindst ved at behandle dyr dårligt. Det skal vendes om.

    Og sidst men ikke mindst så tror jeg hele verden ville være kanon fed hvis mange mange flere handlede ud fra en medlidenhedsfølelse og et umiddelbart og ærligt ønske om at hjælpe og redde andre levende væsner.

    Når jeg mødte ræve i parkerne der skreg af sult, så gav jeg dem mad. "jamen så kommer der bare mange flere." Nåh for pokker da, men så må vi jo finde ud af at få bestanden ned på et rimeligt niveau igen, bl.a ved indfanging og human aflivning. Disse ræve er i forvejen unaturligt forekommende i urbane miljøer, levende af affald fra mennesker.. får mad den ene dag og ikke den næste.. syge og elendige af det. Kan man finde det i sit hjerte af afhjælpe sulten og kunne ALLE det, så kunne man også nemt finde ud af at få disse ræve aflivet humant.. hvis de nu ikke kan være her på trods af al den mad der smides ud...

    Det sidste jeg hørte var at jeg heller ikke må fodre vinterfuglende når frosten rammer.. Så fucker jeg bestanden op, åbenbart... men jeg klarer ikke at sidde og se på dem når de puster sig op og mister kræfterne af sult og kulde.

    Jeg ved det ikke.. jeg kan godt lide mennesker med medlidenhed for andre levende dyr end bare dem selv. Dette er en egenskab ved mennesket som er noget af det bedste. Og ingen hører mig sige specielt meget godt om mennesker i øvrigt.




  • #9   20. feb 2013 Søren .... Pokkers godt skrevet. Jeg er helt enig!
    Er det OK, hvis jeg gemmer dit indlæg til senere brug (med dit navn)?

    PS: Og så kom jeg igen til at tænke på den lille, tankevækkende historie om søstjernerne


  • #10   20. feb 2013 Tak. Det var dog sødt af dig at sige smiley

    Selvfølgelig må du bruge det jeg har skrevet, til lige hvad du vil.

    Kan du linke den der om søstjerner, den kender jeg ikke.


  • #11   20. feb 2013 Søren -man kan jo gøre andre ting end at købe hvalpen for at hjælpe. Man kan melde til politiet (særligt ved hundehandlere, måske knapt så meget ved fabrikkerne der jo ofte opfylder de desværre alt for minimale krav der er til hundehold). Ved hundehandlerne er der i LANGT de fleste tilfælde tale om en lang række lovbrud, herunder ulovlig import, manglende tilladelser til handel med hunde, manglende betaling af skat og dertil kommer så self diverse brud på dyreværnsloven.
    Og de senere år er disse anmeldelser da blevet taget seriøst -i hvert fald har flere af den slags sager da været i medierne, så nogen betjente må da i hvert fald gøre noget ved den slags sager.

    Jeg synes bestemt ikke man bare skal vende sig og gå -spørgsmålet er bare HVAD man skal gøre, og der ville jeg så foretrække at langt flere anmeldte forholdende istedet for bare at købe den ene hvalp, og ikke gøre mere... for det er jo det de fleste gør.
    -eller, evt går de hjem og fortæller om horrible forhold, men det bliver ofte ikke meldt.


  • #12   20. feb 2013 og ang rævende, så laves der mig bekendt ikke indfangning og aflivning, men ganske enkelt rævejagt til regulering af bestanden.
    -og det er jo osse en human måde at klare problemet på

    Problemet med hundehandlerne er jo at man redder en hvalp, men er direkte årsag til at et kuld mere må lide.
    Sådan er det altså ikke hvis du fodrer vildtet -noget mange jægere i øvrigt gør, det kaldes vildtpleje;)

    Der er forskel på bare at trække et par dyr mere til, og på ikke bare muligvi men med 100% sikkerhed at medvirke til at mange hunde skal lide.
    .


  • #13   20. feb 2013 Michelle- det kan man da, det har du ret i.

    Jeg forstod bare det i skrev som de situationer hvor der IKKE er noget at melde men hundene alligevel havde det dårligt. Det er dem der er de farligste imo.

    Dem man kan knalde med loven i hånden, jamen det er jo bare at komme i gang og hellere igår end i morgen.

    Det svære er jo netop fabrikkerne hvor hundene kan have det ganske rædsomt men alting sådan pr lov er i skøneste orden.

    Perfekt det du skriver med de alt for lave krav. Det er et spørgsmål om politisk vilje at højne de krav og det er jo bl.a op til dig og mig og hvem vi stemmer ind. Den politiske debat kører dog sjældent på dyrevelfærd.. det er sådan et anekdote-emne som alle partier lige scorer lidt valgflæsk på men som ingen beskæftiger sig med fuld tid. Jow jeg har set reklamer for DF på busser med klare slagord om bedre forhold for dyr men det er også de eneste jeg har set. Mener også det parti har beskæftiget sig aldeles aktivt med halál slagtning TILSYNELADENDE for at højne velfærden men who knows.. det er jo en for DF temmelig anstrengt målgruppe der dyrker denne form for religiøs slagtning.



  • #14   20. feb 2013 Haha- de ræve jeg har passet har været i parker midt inde i KBH og i forstaderne... jeg tror ikke jægerstanden kan få jagtpas til at plaffe dem ned der.. Det var det jeg mente med at rævene i forvejen lever i unaturligt miljø.

    Jeg har ikke skelnet imellem dårlige hundeformidlere før men jeg kan godt se der er forskel på lovligt dårligt hundehold og på decideret rædselshandlere med små kuperede klumper på 7 uger fra Polen eller noget.. føj. Set med de briller kan jeg bedre forstå argumentet med at vende sig og gå. Jeg kan bare bedre lide idéen med at få de r..huller sat bag tremmer fremfor at prøve at få folk til at undgå at hjælpe med akutte problemer de møder på deres vej udfra et dybtfølt ønske om at gøre noget godt her i livet.



  • #15   20. feb 2013 Lidt OT, men Ronjas ejer, hvad er der galt med kalvekød? smiley
    Hvis du tænker på sødmælkskalve er jeg med og forstående.
    Og gåselever, tænker du foie gras?

    Nu kan jeg ikke udtale mig forfærdelig meget om medlisenhedskøb af hunde fra de der fabrikker.
    Men jeg er udover hundemenneske også gnaver menneske, og der er rigtig mange i den "verden" der laver medlidenheds køb hos dyrehandlere.
    Jeg nægter!
    Jeg sætter ikke en fod i dyrehandlere med dyr for de kan ikke en gang finde ud af at opfylde dyrenes basale krav - dem jeg har været i smiley
    derved undgår jeg medlidenhedskøb og at støtte forretningen med.eventuelle køb af foder og/eller tilbehør smiley
    Så de ting som jeg har behov for, eller, mine gnavere har, dem køber jeg hos en online shop der rent faltisk går op i at sælge kvalitet frem for lårt.

    Men synes også at medlidenheds køb variere, altså, lad os sige at den her familie står magtesløse med en hund og de ikke aner hvad de skal gøre fordi hunden slet ikke levede op til hvad de troede og derfor går af med den, at overtage sådan en hund dog velvidende om at det altså kræver ekstra af en, synes jeg er fint og fantastisk, man hjælper familien og ikke mindst hunden.
    Jeg ville aldrig selv købe hos en hunde handler, hvalpe fabrik etc.
    Hvis jeg var klar over det.

    Ved ikke om det giver mening?


  • #16   20. feb 2013 Til Søren ..... og jer andre:

    Manden og stjernerne af Loren Eiseley

    Der var engang en vismand, der plejede at gå ned til havet, når han skulle
    skrive.

    Han havde fået for vane at gå en tur langs stranden, før han begyndte på sit arbejde.

    En dag, da han gik langs kysten, så han langt henne ad stranden en menneskeskikkelse, der bevægede sig som en danser. Han smilede for sig selv ved tanken om en person, der dansede for den nye dag, så han satte farten op for at indhente vedkommende.

    Da han kom nærmere, opdagede han, at skikkelsen var en ung mand, og at han slet ikke dansede. Den unge mand bøjede sig mod stranden, samlede nogle små ting op og kastede dem i havet. Manden gik nærmere og råbte: ”God morgen! Må jeg være så fri at spørge, hvad du laver?”

    Den unge mand stoppede, kikkede op og svarede: ”Kaster søstjerner i havet.”
    ”Så må jeg spørge, hvorfor du kaster søstjerner i havet?”

    Dertil svarede den unge mand: ”Solen er på vej op, og tidevandet på vej ud. Hvis jeg ikke kaster dem ud, dør de.”

    Efter at have hørt det, sagde vismanden: ”Men, unge mand; Forstår du da ikke, at der er kilometervis af strand, og hele stranden er fyldt med søstjerner? Du kan umuligt gøre en forskel.”

    Derefter bøjede den unge mand sig ned, samlede endnu en søstjerne op, og kastede den i havet. Da den ramte vandet, sagde han: ”For denne her gjorde jeg en forskel.”


  • #17   20. feb 2013 Ronja: Nu er du på vej til at afspore debatten igen. Denne debat handler IKKE om at være en bevidst forbruger af alle mulige andre ting. Den handler om hvordan man stopper hvalpefabrikker.
    Så hold dig til emnet, tak!


  • #19   20. feb 2013 kan se ud fra det DKK skriver så er vi ikke det eneste land der er over svømmet med hunde fra hvalpe fabrikker også tyveri af hunde ,de skriver direkte at det er østmafiaen der står bag mange af de hunde, håber at nordmænden finder alle ejer til de små hunde der blev fundet på et nakonlager,

  • #20   20. feb 2013 langt indlæg.

    Jeg kan godt forstå,de meget menneskelige og kærlige hundekøbere,tænker.Nu køber jeg en lille forhutlet hvalp,fra en af de umenneskelige hundehandlere.Så,kan jeg i det mindske give denne lille hvalp et godt og trygt liv altid.Og,så ikke tænke på at netop,de kærlige mennesker er med til at,holde liv i den frygtelige hundehandel,uanset hvor i europa de end befinder sig.

    Jeg har selv,stadig lidt dårlig samvittighed,over et køb af en "lille" græsk gadehund ,som jeg fandt på nettet,det er ca.6 1/2 år siden nu.
    Jeg fik en reprænsentant hjem fra græske gadehunde,der skulle "vurderer" mig.Vi havde en hyggelig stund,og selvfølgelig,sagde manden,efter vi havde talt om hvad et godt hundeliv var,(vi talte om andre ting også,vi swingede godt sammen),sagde,ja,selvfølgelig,skulle jeg da ha en hund,fra dem.
    Så,efter en uge ankom så Herman,som jeg kaldte ham.Han va ca.6 mdr.gammel.
    På nettet så Herman ganske lille ud,han var en schæferblanding.Og,allerede der,burde jeg være lidt på vagt.Jeg er ikke og har aldrig været særlig konsekvent,og meget eftergivende,både når det drejede sig om mine børn og div.hunde.Både div.hunde og børn,har klaret sig glimrende,og begge slags "individer",har klaret sig glimrende uden en "fast" hånd.Altså "frihed under ansvar".

    Mit første møde med Herman,var totalt kaotisk.Ude i lufthavnen,stod en masse adoptivforældre,og ventede på deres hunde.
    Pludselig,lyder der et brag,ved afhentningen,og det viser sig,at SAMTLIGE hundebure,faldt ned på gulvet.
    Gud,tænkte jeg min Herman,stakkels hund.
    Nå,jeg fik Herman,og ønskede faktisk blot at komme vær fra det virvar,omkring div.adoptivforældre og hunde.Så,jeg tog Herman i et afsides hjørne UDENFOR,for ligesom,at se på ham,og få ham lidt til ro.
    Men,nej,straks kom en "græsk hattenåledame",vimsende,og var MEGET klog,Herman,skulle da straks,socialiseres med de andre hund.
    Og,da blev jeg meget meget sur:hold din kæft,med dit socialiseres,og skaf mig en taxa,så hunden og jeg fik lidt ro
    Vi kom hjem,han var selvfølgelig bange,usikker,en forfærdelig dårlig oplevelse i lufthavnen,nu er det lige før jeg græder.En frygtelig oplevelse,forvirring,larm,og en usansynlig dum dum,græsk "hattenåledame",vimsende rundt omkring,ikke blot mig,men andre adoptivforældre,"hun vide bedst".
    Jeg stødte på hende 3.uger efter.

    Jeg prøvede af al magt at,skabe et liv for mig og Herman.
    Han var utrolig sød,kærlig,og kom faktisk når jeg kaldte på ham nede i parken,og hundevennerne roste mig faktisk.

    Herman var jo en schæffer blanding,og ud fra hans poter ville han blive en stor hund.Jeg havde selvfølgelig masser af gange set han billede på nettet,egoistisk som jeg var,tænkte jeg det går nok.Har jo før haft en stor hund chow-chow.
    Men da var jeg yngere,og boede på 1.sal.Nu boede jeg på 2.sal,og jeg havde og har nogle "dumme" knogler.Hvad skal jeg gøre hvis han kommer til skade ect....

    Jeg fik Herman i november måned.Vi gik tur 3 gange om dagen,hvor han gjorde både det ene og andet.
    Men,så snart vi var hjemme,og nu tuder jeg igen,så satte han sig i et hjørne så på mig og tissede.
    Jeg rullede alle tæpper væk,og sad i et hjørne af sofaen,med en gulvspand,og gulvskrubbe,parat til rengøring.Det stod på hver dag i de 3 uger.Indtil min ældste datter kom og sagde:Mor, det her går ikke.Herman bliver en stor hund,hvad vil du gøre hvis han kommer til skade,du har jo ikke kræfter til at bære ham.Og,hvor lang tid endnu skal du sidde ,oog holde om en gulvskrubbe.Der er IKKE noget ivejen med hunden,det er DIG der har prioteret lidt forkert.

    Jeg fik "mannet" mig op til at,ringe til græske gadehunde,her i D.K.,Fortale,hvordan det var,jeg græd og var utolig ked af det(og er det stadig af og til).Talte med et rart menneske,der sagde,at der om nogle dage ville komme en "ny sending" af gadehunde,og jeg kunne tage til lufthavnen,hvor der så ville blive taget "hånd" om Herman.

    Jeg tog derud i en taxa,og GUDSKELOV havde jeg min søde nabo med,han kunne se hvordan jeg havde det.Jeg havde de 2 styk.hundekurve,div.tæpper,legetøj,og MASSER af Herman mad,som jo skulle følge ham.

    Og hvem,møder jeg så som den første,nemlig "den græske hattenåledame".Og,hun skældte mig huden fuld,at jeg var egoistisk,ligeglad med en græsk gadehund osv..Og DA tog naboen bladet fra munden,og sagde en hel masse skrappe til til konen.Og jeg tudede.Jeg har aldrig været beskyldt for at "mishandle"børn og dyr(kun edderkopper,spyfluer,hvepse,orme,dræbersnegle,sorte snegle,OG maddiker i efterladte hundelorte).
    Der kom en rar mand hen,og sagde jeg ikke skulle tage det så tung,med hvad hun sagde,og rådede mig faktisk at maile til græske gadehund hjemmeside,og fortælle,hvordan jeg oplevede afhentningen og desværre afleveringen af Herman.
    OG,det bedste han sagde var,at han faktisk havde fundet et sted på landet i Jylland,hvor han ville komme hen.Jeg fik adressen,og jeg ringede i en måned med jævne mellemrum,for at høre om Herman,og damen fortalte,at selvom Herman kunne gå og komme som det passede ham,Han var i en hundefold,så var den stakkels Herman stadig urenlig.
    Når jeg nu sidder og skriver det her,og det er vist første gang her på h.g.,jeg har fortalt om MIN græske gadehund,og HVAD jeg gjorde galt.
    Jeg skulle have tænkt mig mere om,og i forbindelsen med denne her tråd,ikke havdetaget en græsk gadehund,og tro at fordi man køber dejlige hundekurve,gode tæpper div.legetøj og masser af god hundemad,og give mange mange hundekys,kan redde arrene,sådan "vupti",på et tidligere forhutlet hundeliv.

    Den "græske hattenåledame",som jeg mailede om,til græske gadehunde,blev sat fra "bestallingen" af sine fornuftige kollegaer,fordi hun var for emsig,og det var godt at høre for mig.
    Hun ødlagde afhentningen og afleveringen af Herman til et sandt maridt.
    Og den dag i dag,tænker jeg på Herman.Hvad er der mon bleven af ham ;;;

    Det her var et laaaang indlæg,skrevet på baggrund af Hundehandlere",SOM GRÆSKE GADEHUNDE ABSOLUT IKKE ER EN DEL AF.HATTEN AF FOR DEM.Men jeg forstår godt,man vil redde en stakkels hvalp,og håbe på det bedste.

    hilsen
    vibeke,med verner,som selvfølgelig er møgforkælet,og hvorfor ikk`.




    hundehandler.Og,så tænker,ja nu skal den lille forhutlet hvalp have et afsindig og godt trygt hundeliv.Jeg kunne godt selv have fundet på det.Men,har ikke gjort det.

    Men har gjort noget andet,som jeg den dag i dag, er ked af og det er første gang,jeg her på h.g.,fortæller om,dengang,for ca.små 6.år siden,lagde en billet ind på en græske gadehund..Jeg kaldte ham Herman.

    Jeg blev grundigt inter


  • #21   20. feb 2013 Søren -jeg skelner fordi jeg synes der er tor forskel på en hundehandler der henter hvalpe fra diverse østlande og sælger videre herhjemme (det er jo sjældent hvalpefabrikken men meget ofte hundehandleren der overdrager hvalpen fra et bagagerum på en rasteplads), og på en hvalpefabrik som avler et yhyrligt antal hvalpe, men trods alt overholder dansk lov om alder ved salg, burstørrelser og hvad har vi.

    ingen af typerne byder hundene forhold jeg synes er rimelige, men førstnævnte er absolut til at gøre noget ved. Det er bare trist at meget få rent faktgisk GØR noget ved det, når de render på dem. De køber hvalpen og føler de har gjort noget godt, men det er jo reelt ikke tilfældet. De har nemlig blot givet manden mulighed for at fortsætte -i bedste fald klager de over vedkommende herinde når hvalpen bliver syg, men det nytter jo ikke. De skulle have meldt vedkommende og undladt at købe hvalpen. Eller i det mindste have meldt det efter købet.

    Ang hvalpefabrikkerne så er de sværere at gøre noget ved fordi de netop overholder loven i mange tilfælde. Måske netop derfor skal man lade være at købe der. For hundehandleren kan man melde for diverse lovbrud. Hvalpefabrikken kan man kun lukke ved ikke at købe der.

    Hvalpefabrikkerne tilbyder det folk vil have. Det er det de overlever på. Og det folk vil have, er åbenbart billige hvalpe. Hvi vi som forbrugere stiller krav til det vi køber -herunder f.eks. at hundene skal have gode leveforhold, jamen så er hvalpefabrikken nødt til at indrette sig efter det eller lukke.

    Og så kan vi rigtigt nok, prøve at forholde os til det når vi stemmer, prøve at påvirke politikere til at tænke over det i deres arbejde osv... Men der er jo mange andre ting der osse er vigtige når vi stemmer, og dyrevelfærd kommer aldrig til at flytte min stemme, simpelthen fordi jeg jo ikke kan stemme på et parti hvor jeg er uenig med 90% af det de lukker ud, men som dog har et godt "dyrevelfærdsprogram". Og jeg er jo nok ikke den eneste der tænker sådan.


  • #22   20. feb 2013 Ronja: Hvor i denne blok ser du noget som helst relevant for denne debat ?

    "Der er nogen der bruger minkpelse. Der er nogen der køber vare hvor det er børnearbejde i indien. Vi spiser kalvekød. Vi eller her er de andre spiser gåse lever. Nogen vil have gåse dun i dynen selvom vi har set hvordan dunen bliver plukket imens gåsen er levende. Jeg kunne blive ved. "

    Undskyld til TS.


  • #23   20. feb 2013 Jeg købte i sin tid også en ganske lille beaglehvalp af medlidenhed.

    Han lå helt alene udenfor i en utæt boks og gemte sig under noget vådt halm.
    Jeg burde være vendt om og gået, men det kunne jeg ikke - helt ærlig, kunne I?

    Bortset fra det, så VED jeg, at der er flere opdrættere (også registrerede), som sælger deres overskudshvalpe (flere på en gang) til hundehandlere for ikke at brænde inde med dem.
    I mine øjne er de faktisk værre end hundehandlerne.


  • #24   20. feb 2013 så stop det hvis de har dkk tavler så kontgakt dkk så må de gå vider med det

  • #25   20. feb 2013 Natravnen -ja det kunne jeg gå fra, og har gjort det ved flere lejligheder. Ikka langt fra hvor jeg bor, er der hvert år et marked. Her kommer osse hundehandlere (og hestehandlere, dyrehandlere m.fl.) som forsøger at komme af med hvalpe, og osse henviser til kuld de har hjemme. Mange af disse hvalpe ligner praktisk talt alle fordomme man måtte have om hundehandlerhvalpe.

    De gange jeg er stødt på den slags, har jeg kontaktet den dyrlæge der skal være tilstede på sådanne markeder. Det samme har jeg gjort når jeg har set en hest der ikke har haft det godt -dem er der osse ofte en del af blandt hestehandlernes shetlændere.
    En enkelt gang har min mor og jeg ringet direkte til politiet, der dog sendte to betjente som ikke anede en d yt om dyr, og sådan set bare grinede af os og kørt euden så meget som at kigge på det stakkels kræ (her var tale om en shetlænder med hove der voksede henaf jorden, seriøst undervægtig og med en skade på øjet der i DEN grade burde tilses af en dyrlæge)

    Ang opdrættere der sælger til hundehandlere, så er jeg ikke stødt på det. Heldigvis, for du har helt ret, det er bestemt ikke det mindste bedre end selv at være hundehandler.
    Jeg kender dog som sagt ikke til sådanne opdrættere og håber godt nok ikke der findes ret mange af den slags.


Kommentér på:
hunde handler

Annonce