{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
848 visninger | Oprettet:

Louise B
Louise B
Tilmeldt:
21. feb 2013
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1

Grøn stær? {{forumTopicSubject}}

Hej.
Min hund Balou, har igennem de sidste 2 år haft problemer med det ene øje. Tit klemmer han øjet sammen og der løber vand fra øjet. Han bliver, mens øjet er sammenklemt, stille og gemmer sig væk. Han er normalt en meget glad og livlig hund. Han er her de sidste måneders, begyndt at snappe ud i luften, som om han prøver at fange usynlige fluer. Dette gør han flere gange om dagen.

Har hørt at det kan lyde som grøn stær.
Er det nogle har erfaringer med dette?

Har jeres hund fået et normalt liv på trods af lidelsen?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Grøn stær?
  • Louise B
    Louise B Tilmeldt:
    feb 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1
    #2   21. feb 2013 At han på grund af racen, pomeranian, har tildens til våde øjne. Er bare ikke så sikker på at det "bare" er våde øjne.

  • #3   21. feb 2013 Når de klemmer øjnene sammen, så har de ondt.... det er altså sikkert. Forstår ikke helt dyrlægen, hvis han ikke har tjekket ham grundigt. Har han målt trykket i øjet...

    Jeg kender intet til grøn stær, men min døjede med kronisk regnbuehindebetændelse... og ja når de har problemer med øjnene, så har de altså oftes ondt....



  • #5   21. feb 2013 den almindelige dyrlæge ser ikke ret tit de sjældne lidelser.
    vor dyrlæge mente i juni at Edda havde grøn stær... og var derfor blevet blind i løbet af en nat... men han syntes ikke hun virkede til at have ondt og hvad han kunne læse i hans bøger skulle grøn stær behandles før hunden blev blind.... hvilket kunne ske på 12-24 timer... så hun skulle bare lære at leve med det.
    da vi så 3 uger senere syntes at det ikke gik med at Edda skulle lære at begå sig som blind hund og vi syntes hun virkede til at have det værre så tog vi til en anden dyrlæge (fordi vor egen havde ferie). Og så var det held i uheld at vi på den klinik kom ind hos den af klinikkens dyrlæger som havde øjensygdomme som speciale og hun kunne straks se at Edda aldrig havde haft grøn stær, Edda havde en hjernetumor..... fordi Edda's symptomer var så tydelige for hende men straks ville få en almen dyrlæge til at tænke på grøn stær, blev Edda testet for hendes tryk i øjnene (som var normalt), delvist øjenlyst (viste også at edda ikke havde grøn stær) og så blev Edda filmet og fotograferet inden Edda blev sendt over regnbuebroen..... Edda skulle vist være case i undervisning af andre dyrlæger, som hende vi var inde ved var med-arrangør af.


Kommentér på:
Grøn stær?

Annonce