{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.178 visninger | Oprettet:

Min hund har bidt min far. {{forumTopicSubject}}

Ja som overskriften siger så har Aslan her til aften bidt min far under den sædvanlige aftengåtur smiley
Han gik forbi en anden hund i snor (hvilket han af en eller anden grund bestemt ikke kan håndtere) så min far ville tage fat foran i hans sele for at holde ham lidt på plads alt imens han roligt får afvide at den anden hund gerne må være der, men da hånden kom forbi hans mund bed han altså ud, der er ikke gået hul men han bed alligevel rimelig hårdt.
Han har gjort det få gange før men jeg syntes bestemt ikke det er sjovt at han bliver ved smiley
Da han var lille gjorde han det ikke, og der var heller ingen problemer med at passere en anden hund i snor, men efter han har haft besøg af én bestemt hund er det bare som om han føler han skal beskytte sig selv overfor alle andre hunde.
Hvad pokker skal vi gøre for at få ham til at lade være med sådan noget? Der er ingen af os der tror det er fordi han ér aggressiv for han er jordens dejligste, kærligste hund ellers smiley

-Skal lige siges at han starter til hundetræning her til Maj, men jeg ved ikke om det også vil hjælpe ham til at slappe mere af når der er andre hunde?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min hund har bidt min far.
  • #1   23. mar 2013 Det har jeg også kendt et par hunde som gjorde... smiley Jeg vil sige som dig, jeg oplever bestemt heller ikke der er fordi hundene har villet bide men mere som om de simpelthen ikke kan overkomme situationene og så reagere de ret uhensigtsmæssigt.
    Måden jeg ville håndtere det på ville være at arbejde med hans problem med at passere andre hunde - altså øg afstanden til hvor han er ok og så arbejdt ud herfra. Desuden ville jeg naturligvis undgå situationer hvor han bliver så presset han han reagerer sådan.
    Men som sagt, vil give dig ret, jeg oplever heller ikke hundene som reagerer sådan har været aggressive hunde som "med fortsæt" ville bide den det gik ud over smiley


  • #3   23. mar 2013 Synes det er en god ide, at du starter op til træning.

    Jeg kan jo se, at du fik hunden 31. januar 2012 -


  • #4   23. mar 2013 Jeg tror det er et hændeligt uheld at han har bidt din far, har prøvet lidt det samme med Thomsen. Vi var til træning, og Thomsen har set sig sur på en anden hanhund, som han nogle gange gør, jeg skal stille mig foran og have fat i halsbåndet for at berolige ham. Men han er hurtig også har han fået bidt i mit ben, et bette hul fordi hans hjørnetand ramte benet.

    Jeg har en lille satan af en hanhund, der er nogle hanhunde han ikke kan klare synet af. Lige meget om det er til træning eller bare på tur. Til hundetræning kan jeg altid bare sige nej og bede om hans opmærksomhed, men på tur er han fuldstændig lukket af for al kontakt (alle midler er afprøvet, ingen kontakt whatsoever) og her hjælper det at være forberedt, lige så snart vi ser en anden hund så skifter vi fortov eller så trække vi ind til siden (fx. på stier) og venter på den anden hund er passeret.

    Er det alle hunde han reagere på? Eller er det kun hanner? Nu ved jeg ikke hvor gammel han er, men kunne det tænkes han er blevet kønsmoden og bare siger skrid?


  • #5   23. mar 2013 Jeg vil lige tilføje at hundetræning er et rigtig godt sted at starte smiley Jeg har i hvert fald nemmere ved at håndtere Thomsen på grund af hundetræning smiley

  • #7   23. mar 2013 Måske din hund stresser lidt op når den møder andre? Du skriver han er I sele, hvis han er svær at holde I sele kan du sætte halsbånd på.
    Hvis en yngre hanhund får "tæv" af en ældre, udvikler de ofte eget køns agresivitet.
    Men som skrevet start med at gå sammen men en anden hund på den afstand din hund ikke stresser I, og gør afstanden mindre.


  • #9   23. mar 2013 Cmp; Det med at prøve at undgå situationen og træne ham i det på afstand har vi prøvet, men jeg tror vi er RIGTIG dårlige til at aflæse hans signaler desværre for det har endnu ikke "givet pote" smiley

    Isabelle; Siden han var 9 uger gammel er han kommet i hundeskove og er blevet socialiseret med alle slags hunde ligefra små chihuahua'er til store sankt bernardshunde, og han kan stadig med andre hunde i hundeskove eller andet sted hvor de er løse, det er når de er i snor problemet er der, vi er også nød til at holde ham når der kommer nye hunde i hundeskoven indtil den er sluppet løs, for ellers knurre han sålænge den er i snor smiley
    Vi kender ikke rigtig nogen rolige, venlige hunde hernede. Han leger meget med én bestemt hund men hun er også lidt af en vildbasse, og de 2 kan sagtens mødes i snor uden konflikter.

    Helle; Ja vi glæder os også rigtig meget til at starte op med ham smiley Vi prøvede også noget træning da han var hvalp, men det sted var vi ikke tilfreds med og forsøgte så selv at opdrage ham, men nu kan vi godt mærke at der er brug for professionel hjælp smiley

    Emma og Thomsen; Det er stortset alle hunde han reagere på, pånær meget få. Dem han reagere voldsommest på ér dog hanhunde. Men samtidig har han også 2 bestemte hanhunde venner (begge 2 under 1 år) som han holder rigtig meget af at få lov til at gi en lille møsser når han er ude og gå smiley Han er 15½ måned så han er lige mellem teenager og voksen, så det kunne muligvis også være pga kønsmodenhed.

    Ulla; Vi har tidligere gået til træning, men kun én gang da vi ikke brød os om træningsmetoden så vi glæder os også til at starte med ham igen smiley

    Snuden; Ja det tror jeg han gør, eller også er han bange eller sådan noget.. er ihvertfald 110% sikker på at han ikke gør det for at være ond, for når han kommer hjem efter en gåtur hvor han har lavet ballade sætter han sig foran en med de største uskylde øjne og gir pote.. der er bestemt intet ondt skabt i ham ellers smiley Halsbånd er jeg ikke den største fan af, så det fortsætter med at blive sele, den vi har er der håndtag i ryggen så den er dejlig nem at gribe fat i smiley
    Denne her opførsel er faktis kommet efter at en ældre (dog mindre) hund bed han i poten da han lå og sov.. de 2 hunde har aldrig kunne sammen og kommer nok heller ikke til det -men kan det virkelig være sådan noget som dét der er skyld i det?

    Allergisk overfor snobber; Han har engang under leg kommet til at sætte sit knæ oven på en tot pels hvor der også røg noget ud, hvor han pev ja smiley
    Men han er langhåret så det var noget der var utrolig svært at undgå da han var lille (han møvede sig ind under os når han ville lege smiley )




Kommentér på:
Min hund har bidt min far.

Annonce