{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.534 visninger | Oprettet:

vær opmærksom - drabsforsøg på tøjret hund! {{forumTopicSubject}}

Er lige stødt på dette på Facebook og vil gøre opmærksom på det:


Drabsforsøg på tøjret hund????
D. 27/3 skal vi i lidl og købe ind.
Vi sætter hunden ved indkøbsvognene udenfor butikken-tjekker at der ikke ligger noget som den kan tygge på(det er en hvalp på 7 mdr.som bider i alting)
Datteren er ude og tjekke hunden efter 10 min.-intet at bemærke.
Da vi så er færdige med at handle-efter yderligere 10 min. ligger der hundegodbidder og PANODILER spredt foran hunden ???
Vi kontakter dyrlægen som beder os komme straks da det kan medføre døden hvis den har spist af pillerne.
Hunden får flere indsprøjtninger som får den til at kaste op.Det gør den så ca. 15 gange.Biliver igen tilset af dyrlægen og vi får en regning på 850 kr.
Jeg går tilbage til Lidl og konstaterer at der er et overvågningskamera udenfor butikken.Jeg taler med personalet som henviser til kundeservice som henviser til politiet.Kontakter politiet som meddeler at de ikke tager imod før tirsdag efter påske??
Min 17 årige datter-Nanna-henvender sig personligt på Frederikssund politistation og beretter om forløbet.De tager ikke imod anmeldelsen da de ikke mener det vil føre til noget???Jeg ringer til politiet og ender -efter lang tids snak-med samme resultat.De vil ikke modtage anmeldelsen og henviser til en mailadresse hvor vi kan klage.

Del gerne dette da der muligvis render et forstyrret menneske rundt som ikke bryder sig om hunde.Og samtidig et budskab til Nordsjællands Politi som åbenbart ikke tager borgerne alvorligt!!! Tak. Venligst Tommy Wahlgren.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  vær opmærksom - drabsforsøg på tøjret hund!
  • #1   3. apr 2013 Sikke da en omgang. Håber hunen er ok nu? Politiet skal modtage jeres anmeldelse , efterforske den , og til slut kan de så vælge at sige at, sagen frafalder pga manglende beviser. Men indtil da, skal de tage i mod.

  • #2   3. apr 2013 Hvornår lærer folk, at man ikke sætter sin hund udenfor butikkerne?
    Der er så mange syge mennesker i den her verden!


  • #3   3. apr 2013 Hvad fanden sker der for folk??? -_- Årh, det gør mig så vred sådan noget der..
    Håber at hunden er okay!!!


  • #4   3. apr 2013 Syntes det er så svinsk at man ikke engang kan sætte sin hund uden for en butik uden folk enten stjæler den eller nu åbenbart prøver at forgifte/slå dem ihjel smiley



  • #7   3. apr 2013 Man skal ALDRIG sætte sin hund foran en butik! Folk er sindssyge og kan finde på hvad som helst.

  • #8   3. apr 2013 Folk er fanme syge i hovedet altså. Lige meget hvordan man vender og drejer det, så er det da forfærdeligt at man kan være så forskruet oven i sin knold at man kan finde på at gøre skade på andre menneskers kæledyr (eller andre mennesker for den sags skyld).

    Med hensyn til den der med at have hunden tøjret ude foran en butik, så skal vi nok lige huske på at det jo ikke er alle der tænker ligesom mange gør herinde på HG, og at de højst sandsynligt har gjort det i en god mening, nemlig for at hunden ikke skulle være alene hjemme mens de gik ud og handlede, eller hvad ved jeg. Jeg siger dermed ikke at man skal tage sin hund med, men jeg siger bare at jeg mener man skal passe på med at smide om sig med ''uansvarligheds-kortet'' før man lige kender lidt mere til tankerne bag smiley


  • #9   3. apr 2013 Synd for hunden er det bestemt - ingen tvivl. Den har ikke bedt om at blive sat der.

    Men lad nu den hund blive hjemme når der handles.
    Jeg bor lige overfor en DagligBrugs og ser bare så mange tilfælde hvor det er lige ved og næsten går galt.

    Har endnu ikke set et forsøg på at volde alvorlig skade heldigvis - men en tøjret hund der får en forbigående hund i hovedet fordi fører bare ikke tænker, børn der render hen til en fremmed hund, børn og endda voksne der driller hunden...

    Jeg forstår overhovedet ikke behovet for at lade sin hund sidde der uden opsyn - lad den blive hjemme eller hvis I er 2, så lad den ene af jer blive ved hunden mens den anden handler.

    Der er alt for mange ting der kan gå galt sådan et sted...

    Puh så fik jeg afløb...


  • #10   3. apr 2013 Maj-Britt - Nu skriver ejeren at datteren var ude og tjekke til hunde som jo klarede sig ganske udemærket! Hvad er problemet så i at den har sat der i 2 x 10 min. ?
    Du burde vide hvad folk gør mod deres hunde.
    Har oplevet ude foran IKEA i Århus at der lå en hund. og man går sgu nok ikke lige i IKEA for at lave et lille køb og komme ud efter 5 min.

    Hunden skal lære det og var tilsyneladende ikke død, og hvis den havde været det var det jo ikke ventetidens skyld.

    - Derudover meget ubehagelig oplevelse og utrolig at der findes sådan nogle mennesker som har SÅ ondt i deres egen røvhul. FØJ. !


  • #13   3. apr 2013 Vi kan jo ikke gå og frygte det værste KONSTANT. Så burde vi sgu låse os selv og vores hunde inde!!
    Den skal også lære at komme med på ture og vente på sine ejere. En hund skal lærer at dens ejere kommer tilbage uanset hvor længe den skal sidde og vente.
    Uden at hyle og tude osv.


  • #14   3. apr 2013 Helene: Det trænede vi da vi skulle til færdselsprøve - men hunden var altid under opsyn af enten mig selv (den kunne ikke se mig) eller dem jeg trænede med.
    Den behøver ikke sidde uden opsyn for at lære det.

    Og når nu man VED at nogle folk desværre er syge i potten, uansvarlige med hunden der kommer forbi så der kan opstå tumult mellem din og den anden, at børn ikke altid forstår at fremmede hunde er NO GO osv - hvorfor så tage chancen?

    Og med den hundelov vi har i dag.. ja undskyld men jeg er bare for glad for min hund til at gøre det...


  • #15   3. apr 2013 Hvis man er to ude og handle, så kan den ene da ligeså godt blive ude ved hunden. Så kan den jo fint komme med på indkøb

  • #17   3. apr 2013 Det er såmænd skræmmende at man ikke længere kan sætte sine hund nogle vegne, men sådan er det efterhånden blevet. Umiddelbart har jeg aldrig kunne se et problem i at folk sætter deres hunde uden foran netto, rema 100 eller andre steder, hvis de bare skal have nogle småting, men det er efterhånden blevet for farligt at gøre.

    I sommer var jeg ude for at én hundeejer havde placeret sin hund uden foran BILKA, hvor jeg arbejdede. Den sad der i 2 timer, og jeg var flere gange ude og se til den og give den vand. DET synes jeg til gengæld ikke er i orden.


  • #20   3. apr 2013 Jeg har så ikke brugt ordet "uansvarlig" om dem der stiller sin hund foran en butik - men jeg stiller mig helt bestemt uforstående overfor, at de tør gøre det smiley

    Jeg har i en lille bondeby hvor vi engang boede, én gang sat min hund udenfor en lille lokal købmand mens jeg drønede ind efter en liter mælk... Vi snakker altså 3-5 min. væk...
    Udenfor sad min lab. blanding - da jeg kom ud, blev hun krammet og fodret af en fremmed dame.
    Ingen skade sket - men hvad nu hvis hun ikke havde fundet sig i at blive krammet? Hvad nu hvis hun ikke kunne tåle hvad damen fodrede hende med.

    Jeg var ret irritereret på damen - men endnu mere irriteret på mig selv.. for jeg havde jo sat hende i den situation.
    Og siden har mine ikke siddet alene nogen steder..

    Kald mig bare pylret - men fordi jeg er pylret, så er det ikke min hund der forsøges stjålet fra hundekrogen eller forgiftet foran en butik.

    Det kunne rent faktisk ligeså godt ha' været en af jeres hunde det var sket for, i stedet for den i historien ovenover.
    Og ja nok er det sjældent - men sjældent er jo ikke = aldrig..

    Kald mig paranoid, pylret - ja hvad I vil.. Jeg har det helt OK med det smiley


  • #22   3. apr 2013 Det er jo ikke kun hvad MIN hund kan finde på, men også hvad andre hunde der kommer forbi kan finde på? Hunde i lange lorte flexliner og ejere der lige synes de skal hilse.. ikke om min hund skal risikere en dårlig oplevelse hvis jeg kan undgå det.

    Men vi kan diskutere det fra nu og i al evighed uden at komme videre - så vi må nok bare blive enige om at være uenige smiley


  • #24   3. apr 2013 Nej men der går ikke noget af mig eller hunden, for at jeg går ned til købmanden uden dem smiley

    Så jeg synes ikke helt det kan sammenlignes med de eksempler du skriver ovenfor.

    Men fred være med det smiley



  • #27   3. apr 2013 Forskellen er at jeg trods alt er der til at hjælpe min hund hvis hun bliver overfaldet på alm. gåtur.

    Og jeg lever ikke pakket ind i vat - og det gør mine hunde heller ikke smiley


  • #28   3. apr 2013 Stakkels hund... Men ja, dybt uansvarlige ejere smiley Ejeren har jeg sgu ikke ondt af. Forhåbentlig har de lært lidt om alm. ansvarlighed efter denne omgang...



  • #29   3. apr 2013 Jeg syndes altid det er lidt tragikomisk, når jeg ser folk udtale at det er frygteligt man ikke længere kan binde sin hund uden for brugsen.

    Man har faktisk aldrig i de 48 år jeg har levet kunne være sikker på ens hund var der og ok, når man kom ud fra en butik hvor man havde efterladt hunden foran.
    I dag høre man oftere om det ja, og jeg er da sikker på det også sker oftere end i gamle dag, men jeg er også sikker på der er mere fokus på problemet i dag, og at det ikke alene er fordi problemet er steget voldsomt. Det skete faktisk også da jeg var barn for små 35 år siden. Jeg kan da huske at en klassekammerat fik stjålet sin hund uden for Glostrup Centret.
    En anden kammerat fik stjålet sin nogle år efter denne gang uden for en forretning, også i Glostrup.

    Derfor: At efterlade sin hund uden opsyn er uansvarligt, og ikke noget man gør hvis man elsker sin hund. Nu såvel som altid.
    Dermed ikke være sagt det er ok at stjæle, forgifte eller på anden måde skade en efterladt hund. Det er det naturligvis ikke.


  • #30   3. apr 2013 Jaja, så meget for at overveje inden man smider ''uansvarlighed-kortet''...

  • #32   3. apr 2013 Sabrine: Det kan godt være det ikke er alle der læser HG. Men som sagt er det altså et problem som er langt langt ældre end HG. Og det er da bestemt ikke på HG jeg hørte om det første gang.
    Jeg kan ikke se hvorfor du skal bestemme hvad andre må og ikke må skrive.
    Uansvarligt er det. Og det burde være almen viden efterhånden.


  • #33   3. apr 2013 Christian og Calle's Moar: Jeg bestemmer ikke hvad folk må skrive og ikke må skrive. Det må i da sådan set helt selv om. Jeg synes bare nogen gange man godt kan tænke lidt over hvordan man formulere tingene, men det er jo bare min holdning til det, og deler man ikke den holdning så er det jo bare sådan det er.

    Jeg tænker bare selv at jeg personligt ikke ville bryde mig om at blive kaldt uansvarlig, fordi nogle mennesker ikke er enige i den måde jeg holder hund på. Det er lidt som om det bare er nemmere at række ned på andre end det er egentlig at forklare dem på en pæn måde hvorfor man mener at man ikke bør tøjre sin hund ude foran en butik.



  • #34   3. apr 2013 Nu er ejer af hunden mig bekendt ikke i den her tråd. Men havde det været mig der havde mistet/ fået smidt gift ved min Westie, dengang jeg efterlod hende udenfor Spar. Så vidste jeg altså godt det var uansvarligt.
    Selvfølgelig ville jeg efterlyse hende/advare alle vegne, Selvfølgelig ville jeg være ulykkelig. Men det ændre altså ikke den kendsgerning jeg handlede uansvarligt, og det måtte jeg så finde mig i nogle sikkert ville fortælle mig.


  • #35   3. apr 2013 Calle's Moar!: Tja, som sagt forstår jeg bare ikke behovet for at smide den slags i hovedet på andre mennesker, som uden tvivl gør deres bedste. Men der er jo heller ingen grund til at fortsætte den diskussion, for det bliver vi jo aldrig enige om, så fred være med det smiley

  • #36   3. apr 2013 Jeg sætter aldrig mine hunde foran en forretnng...Når det er sagt så er det et sygt samfund vi lever i...Politiet er overhovedet ikke længere til for en almindelig lovlydig borger...De er til for bander og lovbrydere som de tager sig god tid til at tage sig af...Og der er bare så mange folk som går rundt i vores samfund, som er syge i hovedet...Og de gør som det falder dem ind vel vidende, at politiet ikke tager en anmeldelse om div ulovligheder alvorligt..
    Hvis udviklingen fortsætter sådan, så kan vi om 25 år godt regne med, at nogen mennekser har taget sagen i egen hånd, som det nu er med div. bander allerrede




  • #38   4. apr 2013 Isabelle: Ja og nej. Jeg er helt enig i, at man ofte er alt for bange for ting, som egentlig sjældent sker og vi mennesker har det med at overvurdere risikoen for eksempelvis at blive overfaldet (uanset om det er os selv eller hundene).
    Nyheder er nemlig kun nyheder, når det er sensationsværdigt, og derfor ikke noget der sker hele tiden.

    Jeg mener heller ikke at verdenen er et værre sted at leve i end for eksempelvis 50 år siden, men kriminaliteten har rykket sig til andre områder.
    Førhen var der mange bankrøverier og røverier på tankstationer ; i dag er der knap så mange men til gengæld oplever vi flere hjemmerøverier.

    Nu har jeg ikke en hund, der er oplagt at stjæle, men havde jeg en hvalp, chi eller anden lille hund ville jeg trods alt ikke turde sætte den uden foran et supermarked, ganske enkelt fordi der faktuelt i dag sker flere tyverier af hunde end ellers. Er frygten overdreven? Måske..


  • #39   6. apr 2013 Det kan godt være man ikke er enig i hvordan folk holder hund, men kan man da så ikke holde sin "biiip"!
    Jeg syntes simpelthen det er for meget at vi skal leve i konstant frygt og lade sine hund blive hjemme altid og ikke blive socialiseret . !
    Jeg nægter det og jeg har også min hund for at kunne være selvstændig og passe på sin familie. Uden at være bidsk . (:

    Men folk er og skal ikke være enige men man må gerne tænke før man taler. smiley


  • #40   6. apr 2013 Helene: Er nødt til lige at sige, at socialisering intet har at gøre med, at side uden opsyn foran en butik. Det kan gøres ganske fint uden (endda bedre hvis du spørg mig fordi du er mere herre over situationen når du er faktisk er der)

    Men jo - vi holder hund forskelligt og fred være med det smiley


Kommentér på:
vær opmærksom - drabsforsøg på tøjret hund!

Annonce