{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.079 visninger | Oprettet:

ØV ØV ØV løse hunde på gåtur :( {{forumTopicSubject}}

Ja ØV..

Nu har jeg læst om mange herinde som møder løse hunde på gåturer, der farer hen i hovedet på deres egne osv.
Og det er en af mine største mareridt med en lille chihuahua hvalp at det sker..
Men nu skete det så! smiley heldigvis skete der ingenting, men sikke et chok og hvor er det bare træls.

Vi har et stadion meget tæt på hvor jeg bor, bag det lægger der en "skov" hvor en stor del af den må bruges som hundeskov, altså må hundene være løse (hvis man har 100% styr på dem) i den del.

Mig og min kæreste tog vores lille chi hvalp på 4½ mdr med ud på boldbanerne for at lege i det gode vejr. vi har en flexi line på 8 meter, så han rigtig kan lege og boltre sig, da vi ikke kan slippe ham fri.
Boldbanerne er selvfølelig ikke en del af hundeskoven.

Det er et sted der kommer en del hunde, dog møder vi sjælendt så mange pr. gang. Og der har i de 2 uger vi har haft ham, intet været. Folk er simpelthen så søde, enten tager de hunden i snor, kalder den til sig eller spørger om de må hilse.
Min hvalp må selvfølgelig gerne hilse, for jeg vil jo gerne have ham social.

Nå men vi rendte og legede og hyggede os rigtig i det gode vejr. og Lucky nød at fise rundt. Først kommer der en schæfer uden snor, men da ejer har helt styr på den og de bare går i "deres" side, gør det os ikke noget.
Men kort efter kommer der to mellem størrelse hunde (løse) med deres ejer gående lidt bagved. vi holder os helt ovre i den ene side af banerne, tager ikke kontakt til ejer eller noget, Lucky bemærker dem næsten ikke. så jeg synes ligesom jeg har signaleret at vi ikke er interesseret i kontakt og ikke vil snakke. Vi går videre, men da jeg lige vender mig for at sige noget til min kæreste ser jeg hundene farer hen imod os, de ser søde ud og ligner de bare vil lege, men jeg vil ikke tage chancen. Så selvom jeg ikke vil tage Lucky op når der kommer hunde, røg han altså direkte op på armen. Ejeren stod et stykke væk og kaldte på de to hunde, men de var da ligeglade. Det tog laang tid før hun fik dem med..

Hold op hvor var det ubehageligt. Det er trods alt kun et bid der skal til før min hund lægger død smiley Synes det er så træls folk ikke lige kan have styr på deres hunde eller have dem i snor. For selvom de to bare ville lege så var det virkelig ikke behageligt. Jeg kan jo ikke altid vide om de faktisk gør noget, og da både min og mindst en af de andre er hanhunde, kan jeg jo ikke vide om den kan med andre hanner. smiley

Ved ikke om jeg vil noget med den her tråd, men skulle bare ud med det.. smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  ØV ØV ØV løse hunde på gåtur :(
  • Matilde
    Matilde Tilmeldt:
    jan 2013

    Følger: 1 Hunde: 2 Svar: 869
    #1   16. maj 2013 Olivia har en go ven: en bulldog-lignende <b> kæmpe</b> vil skyde på at han vejer 60-70 kg, og de vil så gerne lege sammen, men kan ikke fordi kæmpen ikke ved at han er en kæmpe : ) så selvom den anden hund "bare vil lege" kan det blive problematisk med en stor størrelse forskel..
    Løse hunde med ejere der ikke har styr er den største pest. Så respektløst synes jeg.


  • #2   16. maj 2013 Jeg kender det alt for godt! Jeg har en lille Tjekkisk rottehund, som blev "overfaldet" af tre basset hounds. Han endte med af bide en af dem i øret fordi de tumlede ham sådan.. Hvis ikke man har styr på sin hund skal de ikke gå løs!

  • #3   16. maj 2013 Netop matilde.

    Jeg er så bange for der sker min hvalp noget. han er jo så lille, så selvom han er go til at "råbe" højt, så kan man bare ikke stole på hunde man ikke kender.

    og jeg har det da skidt med at tage ham op, for vil jo heller ikke gøre ham bange for store hunde, men man kan bare ikke så godt beskytte ham nede på jorden når han selv farer rundt og gør..

    Jeg synes det er så respektløst af folk, for det kan da godt være de ikke gør noget, men det er et forkert bid så har jeg altså ikke en hund mere.
    Min kan jo maks bide et hul i hendes hund. smiley Jeg håber da virkelig aldrig det ville ske.

    Og noget er at "beskytte" min hvalp fra en hund, men TO... jeg har jo ingen chance for at skærme mod to.. så han måtte altså lige op på armen. og så må han hilse på de andre store venlige hunde vi heldigvis også møder.


  • #4   16. maj 2013 Der skal ikke meget til at smadre en chi, og en brækket ryg er ikke noget som kan fikses. Hvis I vil socialisere den med store hunde så find en som er megrt rolig og som I er trygge ved smiley



  • #5   16. maj 2013 Det er lige det, og derfor bliver jeg også skide bange og synes det er så træls med sådanne løse hunde.. vil da også kunne komme på boldbanerne osv. og hygge med min hund, bare fordi han er lille smiley

    jeg har mødt et par stykker på vores gåturer som har været rigtig søde, hvor jeg har snakket med ejer inden de måtte hilse.. f.eks. en lab str, som lagde sig ned så lucky kunne hilse smiley


  • #6   16. maj 2013 Min er glad for de fleste hunde, han vil altid hilse, men nogle kan han alligevel ikke lide når han hilser på dem. Jeg har altid taget ham op hvis der kom en hund hvor ejeren ikke lige var i nærheden. Og det har ikke gjort ham bange smiley

    Min må hilse på alle hunde, men ikke hunde uden ejere der er til stede så der kan gribes ind hvis de skulle blive uenige. For det er nemlig min hund der kommer værst til skade smiley


  • #7   16. maj 2013 min må også hjertens gerne hilse, men ejeren skal være der og vi skal aftale det først.. altså begge skal lige sige ok for det.. især når det er store hunde, så vil jeg gerne være sikker på at den ikke gør noget..

    synes det er så dejligt med de ejere der lærer deres store hund at lægge sig når den skal hilse på de helt små.. men det er jo ikke fordi alle skal.. smiley

    og det er ikke kun fordi han er lille, sådan synes jeg det burde være for alle.


    Dejligt at høre at de ikke nødvendigvis bliver bange af at man tager dem op når der kommer hunde smiley var/er lidt bange for at han kunne begynde at se store hunde som farer.. men mon ikke det går når han for det meste hilser på dem


Kommentér på:
ØV ØV ØV løse hunde på gåtur :(

Annonce