{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
865 visninger | Oprettet:

Boston Terrier Racen? {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen.
Som nogle af jer måske ved så arbejder jeg heftigt på at finde den helt rigtige race til min familie jeg har snakket med min mor og far frem og tilbage. Lige pludselig faldt jeg over en BT ! Næh hvor var den smuk og nu vil jeg så gerne have en BT !
Har søgt meget på nettet om den men der er nogle ting jeg gerne ville høre jer hundehoveder om.

1. Hvad for nogle sygdomme er der specielt i denne race

2. Er den god i lejligheder (altså gør den meget)

3. Er den god til små børn?

4. Små husdyr , marsvin og hamster?? Hvordan er den der?

5. Hurtig til at træne med er den meget lærenem og kan man lære den hurtigt at gå uden snor ?

6. Tror i den passer til min familie.

Lidt om min familie:
Vi er en familie på 7 mennesker vi bor i lejlighed i charlottenlund. Vi bor 10 min væk fra en hundeskov og tæt ved vandet. Min storesøster og hendes kæreste er ikke så tit nede i stuen eller køkkenet så der larmer ikke hos os. Vi vil gå til hundetræning med den og træne lydighed og Agillity vil også afprøves. Vi tager Tit i sommerhus hvor vi tager på stranden tit så den skal helst kunne lide vand. Vi vil motionerer den mere end en time hver dag.
Og hvad ved i ellers om en BT vil hører alt det Info i ved om den !!!! Så kom bare med det!

Manglede også lige at skrive.
Lillesøster : 9 år
Mig : 14 år
Storebror : 16 år
Storesøsters kæreste : 17 år
Storesøster : 18 år
Men den skal helst kunne sammen med børn i alle aldre og helst kunne klare en del larm. Smid også gerne nogle billeder ind af jeres Boston Terrier.

Hilsen Miiiiiig smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Boston Terrier Racen?
  • #1   31. jul 2013 Ud fra dine tidligere tråde, passer ingen hund til jer. Det vigtigste en hund kræver, er en ansvarlig ejer, og det skal i arbejde på.
    Men det er en lærenem race og så gør den ikke voldsomt meget. De andre situationer har jeg ikke set denne race i. En hund er ligeglad med om man er 10 eller 40, bare man opføre sig pænt overfor hunden, med at undgå larm og ikke overskrider dens grænser.


  • #2   31. jul 2013 Ja ved godt at jeg/ min familie vi lyder måske til at være dårlige og ansvarlige ejere men det er vi ikke både min mor og far har haft hund siden de var børn så de ved meget om hunde. Min storesøsters kæreste har også haft hund og vi er søde og gode mennesker og vi kan godt finde ud af at have hund smiley

  • #3   31. jul 2013 Hov uansvarlige*

  • #5   31. jul 2013 jeg synes du lyder til at være meget fornuftig,og i skal vel alle sammen være enige om det ansvar det er at få en hund..
    Jeg kender til to b.t.,de er søde,nemme,gør ikke særlig meget,.De "snorker lidt,kan godt lyde som en kaffemaskine der skal afkalkes,det synes jeg er hyggeligt.Men ligesom mopsen,kan de også være lidt stædige,men , det er en del af deres personlighed..,og så er den social.

    Held og lykke hvis vælger en sådan lille fin hund

    hilsen
    vibeke


  • #6   31. jul 2013 Dejlig smuk og lærenem "miniboxer".
    ud over hvad de andre skriver, kan de være ret krigeriske overfor andre hunde af eget køn. Så god socialisering fra hvalp er et must.
    men det er det hos alle hunde..


  • #7   31. jul 2013 Ja tak for svarende mig og familie vi har allerede aftalt at det er samlet at vi køber en hund. Men jeg tror mest det bliver mig og min mor og far der kommer til at gå ture med den. Men jeg tror den vil få masser af motion da min storesøster også løber tit.

    Men når den går og sådan normalt lyder den så ligesom en bulldog??
    Og hvad med sygdomme?


Kommentér på:
Boston Terrier Racen?

Annonce