{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.010 visninger | Oprettet:

charlie F
charlie F
Tilmeldt:
9. aug 2013
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18

hunde fabrik advarsel {{forumTopicSubject}}

Hej som indlægget antyder vil jeg gerne gøre opmærksom på en der sælger hunde. og hun fortalte blankt at hun havde 17 hunde og 2-3 kul. Vi købte så en hund af hende. mest fordi vi havde ondt af hunden. den lugtede meget dårligt og var generelt ikke plejet, chippet eller noget som helst. Da vi skulle hente hunden var den 3 måneder ældre end først antaget. Alt virkede lidt skummelt, men vi købte hunde for at den kunne få et bedre hjem. Hunden har været meget sky og lettere aggressiv, men det meste har vi fået pillet af den. Jeg har så lige set en annonce fra samme dame ved navn Jane og på det ene billede med trillebøren er det vores hund der står på kanten. Men til andre folk, så tænk jer godt om før i køber af hende. evt burde hun meldes. http://www.dba.dk/chihuahua-lhasa-apso-hund-7/id-91940019/


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hunde fabrik advarsel
  • #1   9. aug 2013 Var det ikke bedre ikke at støtte hende ved at købe hund af hende.
    Kan sagtens forstå din tankegang, men nu har hun jo fået penge i kassen.


  • #4   9. aug 2013 Som de andre siger - lad være med at købe hund sådan et sted smiley I gør jo selv, at det kan betale sig for vedkommende smiley

  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #5   9. aug 2013 Ja ved det godt. Men vi havde betalt en god del af beløbet som depositum, det var først den dag vi skulle hente hende at hun fortalte om mange af de ting der. den første gang vi så hunden troede vi var hos damen, men det viste sig så at være en lejlighed hun havde lånt af en veninde og det var et helt andet sted vi skulle hente hunden.

  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #6   9. aug 2013 Jeg har heller ikke fortrudt at vi købte hunden. den krævede bare en del mere arb end som først antaget.

  • #7   9. aug 2013 " vi er nogen gange så heldige at vi fpr TEACUPS" tænk er det heldigt at få så små hunde?

    det lugter langt væk af pengefabrik, også at hundende er på opstillede billeder med blomster og i rene omgivelser

    øv øæv


  • #8   9. aug 2013 De andre har sagt det!

  • #9   9. aug 2013 Hvorfor advare mod noget man selv har gjort bevidst?

  • #10   9. aug 2013 hvorfor ikke melde hende når man ved hvad der foregår'?

  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #11   9. aug 2013 Jeg har oplyst de højere magter om hendes forretning. ser umiddelbart ikke ud til der sker det store. ( desværre). Nu sætte jeg ikke dette opslag ind for at få af vide det var dum at købe hunden. Den havde jeg gættet. Men i den situation vi så hundene i osv havde vi ikke den mistænke før vi stod med hunden i armene. Jeg lavede indlægget for at jer andre kunne tænke lidt over det hvis der var nogle der havde ide om at handle med hende.

  • #12   9. aug 2013 Øv hvor er det kedeligt at det kan betale sig for sådan en person at avle :(. De stakkels dyr!!!!!!!

  • #13   9. aug 2013 Charlie:
    Hvis du virkelig, virkelig vil gøre en forskel, og mener din advarsel dybt alvorlig, så brug købeloven og aflever hunden tilbage og få dine penge retur,
    Lad være med at støtte et sted som det du fortæller om.
    Advarsler er desværre ikke nok, den eneste måde man kan lukke sådan et sted, er ved at der INGEN købere er... men du er køber.. du holder stedet igang...


  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #15   9. aug 2013 Det er jo lettere sagt end gjort. der er jo ingen der får en hvalp hjem og så aflevere den igen et par dage senere. men ja det er rigtig det er det eneste der er at gøre. og jeg vil umiddelbart sige at jeg havde søgt rundt for at se om der var noget på hende inden vi købte hunden, og der var intet at finde.

  • #16   9. aug 2013 Jeg ved godt det er meget lettere sagt end gjort...

    Og netop disse sider kan rede én fra at lave sådan en brøler:
    http://tjekhvalpen.dk/default.aspx

    http://www.koeb-hund.dk/pages.asp?ID=126


    Det er nogle af de første sider som kommer op når man googler det at købe hvalp.
    Det kræver ikke den helt store Sherlock Holmes i den internet-tid vi lever i.


  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #17   9. aug 2013 hold nu op man. der sidder godt nok nogle her og er hellige når de køber hund. Ved i hvad mange gange undskyld fordi at jeg har købt en hund fra en hunde fabrik. Jeg må nok hellere slette oplægget senere i dag, for det er ikke for at oplyse folk om en dårlig oplevelse man har haft. det her oplæg er kommet til at handle om at høvle folk ned, som har begået et fejlkøb.

  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #19   9. aug 2013 Ja det kan godt være. Men jeg søgte på nettet for at se om der var noget at komme efter på lige netop den sælger. mere kan man jo ikke rigtig

  • #21   9. aug 2013 Mere kan man jo ikke rigtig?
    Jo, som jeg skriver: hvad med at læse op om det at købe hund generelt?
    Har du overhovedet klikket på de links jeg har lagt ind??
    Der står på de sider udførligt hvad man skal spørge om som køber, hvad man skal holde øje med, ting man skal være opmærksomme på, hvilke krav man skal have til opdrætter...
    Det er det man gør!

    Og det er også derfor den her advarsel ikke hjælper.
    Jeg ville virkelig ønske det var så simpelt.
    Det ville rede en masse hunde.
    Men én enkelt advarsel, til én enkelt opdrætter på HG, er ikke vejen frem.
    Købere skal gå på nettet og læse om det at købe hund først... det er vejen frem.


  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #25   9. aug 2013 Jeg giver dig ret karina. Har læst de links. men kan ikke ændre på det nu. det er et halvt år siden jeg fik hunden. Og har meldt hende til de højere magter. så da jeg så hun annoncerede igen ville jeg prøve at gøre lidt ved det. Til gengæld køber jeg nok aldrig en racehund hos en opdrætter igen. Jeg købte min grand danois hos en, og den blev aflivet da den var 2 1/2 år pga en masse defekte pga af indavl og ligende så holder mig til hul-i-hækken-hunde he he

  • #27   9. aug 2013 Det er ellers kun ved køb af stambogsførte hunde du kan undgå indavl. Stambogsførte racehunde har en udregnet indavlskoefficeint. Og man vælger bare til og ikke mindst fra som køber. En hul i hækken kan snilt være mor søn parring osv. Og ingen aner det - eller fortæller det.

    Det vigtigste under køb af hund er evnen til at sige nej tak - duer ikke.

    Når det er sagt, så synes jeg det er godtdu advarer. Men skriv evt. Mere om hvorfor andre ikke skal gøre som du. Det rykker mere når man hører nogen faktisk har fortrudt deres køb.

    Det betyder ikke man ikke elsker hunden. Men blot at man er blevet klogere!


  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #28   9. aug 2013 alt så fint ud og dyrlægen så også tavlen. Men hans konklusion var at der var noget der ikke var helt iorden. og har aldrig haft sundere hunde end mine blandingshunde.

  • #30   9. aug 2013 Ja sorry, det var ikke for at ryge i flindt. Men synes lige det var lidt nemt at smide "jeg kunne ikke gøre mere kortet" og så ligesom ligge alt ansvar fra sig der... det var derfor jeg lige skrev som jeg gjorde.


    Og det med indavl det forstår jeg ikke, DKK har klare etiske regler for hvad der må foregå af indavl. Så der er faktisk mere styr på om der er indavl ved tavle-avl end ved hul-i-hækken parringer, hvor Fido måske er far til genboens retreiver der netop bliver parret med Fidos søster der er på besøg. smiley
    Så det med indavl det kan jeg SLET ikke se som et argument for ikke at købe en ordentlig gennemtjekket hund af sunde linjer hos et seriøst opdræt der tager hånd om socialisering, prægning og miljøtræning.

    Det står igen alt sammen i de links jeg har givet: alt det med skrønen om f.eks. for høj indavl i tavle-opdræt.


  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #31   9. aug 2013 Det var bare min dyrlæges konkludering. Men det var ikke det her det startede med. vi er kommet lidt rundt i hjørnerne. Men afslutning på indlægget må være at folk skal være opmærksomme hvis de vil købe hunde fra den kvinde. det kræver lidt arbejde. men til gengæld er vores hund derfra dog sund og rask.

  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #34   9. aug 2013 den hund jeg købte fra hende er 1 1/2 år nu. Jeg tror også jeg sender oplysningerne videre om hende igen, nu da jeg ikke har set hendes annoncer siden sidst jeg meldte hende. Så må vi se om der ikke sker noget.

  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #36   9. aug 2013 jo selvfølgelig her er et

    profilbillede
  • #37   9. aug 2013 Hvilken race skulle det være?

  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #38   9. aug 2013 lhasa apso og chihuahua. og det er sådan cirka det eneste jeg så stoler på nede fra hende. For så både moren og faren.

  • #39   9. aug 2013 Hvorfor skal folk ikke handle der så? De får jo en sund og rask hund?

  • #40   9. aug 2013 Er den lidt ruhåret?

  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #42   9. aug 2013 Ja jeg fik en sund og rask hund. Men vi har også kæmpet en kamp for det. den var rigtig meget menneske sky og er det stadig lidt, var meget bange og aggressiv og generelt har bare ikke haft noget videre menneskelig kontakt. De gik 17 hunde i hendes hjem, hun havde ikke nogle møbler pga en flyttemand havde "snydt" hende, der lå aviser på gulvet det var så der hundene gjorde det,for de blev ikke luftet regelmæssigt osv osv.

  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #43   9. aug 2013 Hun sælger chihuahua med stamtavle og lhasa apso med stamtavle. og 2 af dem havde så fået parret sig sammen. Vi så dem og der var ingen tvivl om at hun er en blanding af de to.

  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #44   9. aug 2013 og nej den er ikke sådan ruhåret.

  • #46   9. aug 2013 Undskyld.... Vil du give mig navn og adresse i en PB? Hvis hun også avler hunde med stamtavler må hun ikke avle uden .

  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #47   9. aug 2013 et til

    profilbillede
  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #48   9. aug 2013 Jeg kan ikke huske den præcise, men hun boede på madsenø men kan se at hun på dba står til at bo i nørre alslev. Og der er ingen tvivl om at det er hende for det er nøjagtig samme billeder som sidste år da annoncen var i. Ja det er jo også vores der er på billedet. Jeg ved desværre ikke hvilken klub det er. Hun havde bare hvalpe med stamtavle af begge racer sidste år.

  • 2hearts
    2hearts Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 17
    #50   11. aug 2013 Her er endnu en af de fabrikker http://www.dba.dk/chihuahua-taeve-7-uger-m/id-92240942/
    Personen har også 2 forskellige adresser smiley


  • #51   12. aug 2013 TS: Kontakt Dyrenes beskyttelse og politiet igen. Fortæl dem hvem sælger er og at du har set annoncer fra vedkommende den 9 august i år. Henvis dem til artiklerne Minion linker til. Vær helt sikker på de ER klar over hvem du taler om inden du lægger røret på.
    Når de ved hvem der er tale om, så må de da handle.


  • #52   12. aug 2013 TS: For at din advarsel skal være virksom ville et efternavn/kaldenavn være dejligt, det ser ud til sælger muligvis har skiftet efternavn, eller kalder sig noget andet end da hun var i myndighedernes søgelys. Ligledes ville en nuværende adresse være hjælpsom.
    Begge dele noget jeg går ud fra du er i besiddelse af, når du har købt hund af vedkommende


  • #55   12. aug 2013 Jeep, hun har også boet omkring Præstø.

  • charlie F
    charlie F Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 18
    #56   13. aug 2013 Hvis jeg havde set de link inden havde jeg jo aldrig købt den hund. Og jeg havde sku søgt efter hende. Men nu har jeg da heldigvis fået en dejlig hund, så må vi bare få gjort noget så der ikke er andre der kommer til at støtte hende som jeg har gjort.

  • #57   7. jan 2014 Hejsa. jeg har oprettet en gruppe, der hedder Hunde Salg - Køb ikke de her steder.

    Grupper er oprettet for at gøre det nemmere at komme uden om syge hvalpe, hvalpefabrikker og hundehandlere. Så har i dårlig erfering eller kender til nogle af disse "grupper" er i velkommen til at tilføje jeres historie. https://www.facebook.com/groups/601699863230895/


Kommentér på:
hunde fabrik advarsel

Annonce