{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.490 visninger | Oprettet:

Den perfekte hund til mig {{forumTopicSubject}}

Nu skal jeg flytte om 1 - 2 år og der kan jeg ikke have min tonse vuf med, men jeg kan sku ikke leve uden en hund, så jeg begynder allerede nu at sætte mig ind i en hunderace som er noget for mig.

Nu for i lige lidt info om hvad jeg kan tilbyde og så vil jeg gerne høre om i kan skrædder sy den perfekte hund til mig.

1. Jeg er en kvinde som elsker dyr, og træner positiv træning.

2. Jeg kan bedst lide mellem størrelse hunde med kan også godt lide de små, dog ikke så meget dem over 30 kg smiley

3. Jeg kommer til at bo i lejlighed hvor dyr er tilladt.

4. Jeg vil gå 4 turer om dagen af 25 min stk.

5. Jeg ønsker en hund som ikke fælder alt for meget.

6. Jeg tilbyder træning og vil gerne træne ring træning til stævner, da jeg ønsker med tavle.

7. Jeg ønkser ikke en gøende hund.

8. jeg ønsker ikke en super giga aktiv hund, den må gerne være doven af natur, men stadig kunne lide at gå lidt tur.

9. den skal være stor nok til at kunne holde sig 6 timer om dagen når den bliver voksen.

10. Jeg tilbyder et helt år til at være hjemme og træne alene hjemme og renlighed.

Håber det hjalp jer lidt og hvis der mangler noget så spørg smiley Nå nu må i komme med alle jeres gode skræddersyede hunde til mig held og lykke smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Den perfekte hund til mig
  • #1   28. aug 2013 Vil du bruge hunden til noget særligt?
    Og hvad med mental aktivering?


  • #2   28. aug 2013 Måske en Cavalier King Charles??

  • #3   28. aug 2013 Minion: så vidt jeg husker, er det noget med, at daddy ikke vil give slip på tonsevuffen:)

  • #4   28. aug 2013 Minion det ville jeg meget gerne, men min far vil ikke af med ham ^^

    C&N Ja jeg vil rigtig gerne gå til hunde træning med den 1-2 gange om ugen + jeg vil gerne have tavle på den da jeg gerne vil udstille smiley


  • #5   28. aug 2013 Kan de ikke have problemer med øre og øjne de der cavalier king charles eller er det noget sludder jeg har hørt? smiley

  • #6   28. aug 2013 Var du interesseret i chihuahua, siden du lavede en tråd for lidt siden og spurgte ind til racen? Hvis ja, hvorfor skriver du så her, at du bedst kan lide en mellem størrelse hund? Undrer mig bare.

    Der er mange (små) racer, der gøer, men det kan selvfølgelig trænes til et moderat omfang. Hvilke job regner du med at få, siden du kun er væk 6 timer om dagen?

    Jeg har selv en chihuahua og en dværgpinscher. Men umiddelbart skal de begge have en del mere motion end det, du skriver. Som minimum skal min den store gå en eller to lange ture om dagen af en tines varighed. Der kan selvfølgelig ind imellem være dage, hvor det ikke kan lade sig gøre, men så leger han f.eks. med andre hunde i et par timer eller lignende.
    Bare du ikke vælger chihuahua eller andre små racer, fordi den er lille og du derfor tror, det er en doven sofakartoffel, der ikke behøver så meget motion. De små racer er tit misforstået og undervurderet af hvad jeg kan se og deraf understimulerede og nogle irriterende og hys små sataner. Siger ikke det er alle hunde, der er/bliver sådan, men lad være at vælge en lille race, fordi du tror, det er lig med mindre energi og mindre motion.

    smiley


  • #7   28. aug 2013 Lige som alle andre hunde, kan cavalieren med masser af pels og hængeører kan de godt have lidt problemer med ventilationen i ørerne smiley

    Øjne har jeg ikke hørt at de skulle have noget de skulle være disponeret for. Øjenlysningen af forældrene tager jeg som en alm undersøgelse....?


  • #8   28. aug 2013 Minion: Ja jeg kan godt lide labber men syntes stadig de er lidt for store, eller også er jeg bare vant til store labber O_O

    Christina: Ja det er jeg faktisk, grunden til at jeg skriver mellem er fordi det er faktisk dem jeg bedst kan lide, men nu ser jeg så mere på at hunden skal have det godt, så jo mindre den er jo mere plads vil den vel føle den har i en lejlighed + så syntes jeg at chi'en er en facinerende race smiley (Jeg kan også godt lide de små jo;)


  • #9   28. aug 2013 Det er min opfattelse, at du kan have en hvilken som helst størrelse hund i en lejlighed, hvis den har sine egne steder og får rigeligt med motion, socialisering, aktivering og stimulering. De er der nok delte meninger om. Vi har selv et hus på 210, og der er ingen forskel i, hvor hundene er i forhold til da jeg havde lejlighed. De har deres hyggesteder og kurve, og de er for det meste i stuen alligevel.
    Du skal gå efter en race, der passer til din hverdag, ikke størrelsen på din lejlighed.

    Dog er de en god ide at tænke over, at du er nødt til at bære hunden op og ned ad trapperne det første halvandet eller to år. Derudover kan jeg godt se, at det kan virke lidt trangt at have en stor hund i en lejlighed, men imo har hunden det lige godt om den bor i lejlighed eller hus, såfremt de ovennævnte ting er overholdt..


  • #10   28. aug 2013 tak for det gode råd Christina, det er altid dejligt og have med i posen smiley Jamen så er jeg mest til de mellem størrelse racer og for mig er det 5 - 10 kg smiley

  • #11   28. aug 2013 Da jeg var barn/ung/hjemmebane, havde vi dansk/svensk. Det er en fantastisk race, synes jeg, men den er ikke for alle. Den er lidt speciel, men opdrager man den kærligt, men konsekvent og giver den masser af akvitering og stimulering, er det den skønneste hund.

    For mig var den dog lige en tand for stor, da jeg boede i Århus. Jeg ville ha' en hund, der var nem at fragte med offentlig transport, f.eks.
    Prøv at gøre dig klart hvordan din hverdag kommer til at se ud, og om det er vigtigt, at den f.eks. Er let at have i en taske over til en veninde, om den skal kunne løbe ved siden af cyklen eller sidde i en kurv. Peanut vejer knap 5 kilo, nok omkring 4,7. Hans størrelse var perfekt for mig


  • #12   28. aug 2013 Hvad med papillon? De er godt nok små, men super lærernemme. De kræver dog nok lidt mere aktivering end du skriver, men det handler jo om at indrette sit liv efter det. Min papillon går til agility 2 gange om ugen og får flere små ture og en lang som dagen - og hun eeeelsker at flade ud på sofaen når vi kommer hjem. Faktisk er det hendes primære beskæftigelse når vi er hjemme..

    Hun gør dog, men er sikker på at det kan trænes - især hvis det tages i opløbet fra hvalp af. Skal siges vi bor i et mini hus på ca. 45 kvm. Og hun passer perfekt ind her.

    Ellers er der cockeren. Der er så også ret meget gang i dem, men igen - det er et spørgsmål om at aktivere dem tilstrækkeligt, så er de også super rolige og behagelige når de er hjemme. Og så er de så vanvittig kærlige og nemme.


  • #13   28. aug 2013 Dansk/Svensk kender jeg alt til vi har selv den dejligste dreng derhjemme som jeg selv har opdraget, han er super duper skøn, men han fælder ekstremt meget og det er bare nogle trælse stride hår.... og ja som du skriver så er han sku for tung.... han er svær at have med nogle steder fordi han ikke lige kan proppes i en taske han vejer (10 kg)

  • #14   28. aug 2013 Hvis du synes, ds er for tung, så skal du jo ned på de helt små racer?
    Men igen... betyder det mest for dig at have en hund, der kan komme i en taske end at du får den ønskede størrelse? For mig var det ekstremt vigtigt, men jeg gider heller ikke bøvle med en stor hund og offentlig transport. I Århus må man heller ikke have store hunde med i bybusserne, og i regionalbusserne og tog skal man betale børnebillet for at få hunden med. Jeg valgte ikke en chihuahua udfra at den skulle kunne være i en taske, men min hverdag de fem år jeg boede i Århus, krævede at jeg kunne have min hund med de fleste steder og komme rundt med offentlig transport.


  • #15   28. aug 2013 Hvad med Fransk bulldog eller boston terrier? Med det rette foder fælder de ikke ret meget udover ved sæsonskift ligesom alle andre hunde.

  • #16   28. aug 2013 Dværgpudel? Kunne det være et bud?

  • #17   28. aug 2013 ja dværgpuddel eller mellem pappilon tænker jeg også er gode små hunde der ikke er helt små, men alligevel bør ligge under 10 kg

    det er aktive hunde og potentielt gøende men knap tom timers motion om dagen og så noget hjenegymnastik når i er hjeme det vil også være nok for mange hunde...

    og hvis du har et helt år til at træne før du får en hverdag, så er gø træning vel muligt?


  • #18   28. aug 2013 og begge med fornuftig pels smiley

  • #20   28. aug 2013 Whippet?

  • #22   28. aug 2013 En papillon kunne være en mulighed. Dog skal de børstes engang i mellem. Deres pels er "selvrensende" forstået på den måde at den er silkeblød og skidtet praller af på den.

    En papillon er en aktiv hund, men vil meget gerne arbejde smiley
    Min papillon gør dog ikke. Kun på kommando og når der kommer gæster.


  • #23   28. aug 2013 Det er nu ikke så meget øre og øjne det er det store problem ved cavalieren, men hjertet.

  • #24   28. aug 2013 En Boston terrier

  • #27   29. aug 2013 Tusind tak for de mange bud, jeg kan høre jeg skal ud og se på udstillinger smiley

    Stine H er det ikke dyrt at blive ved med at holde en shih tzu i hvalpe klip? smiley samme med puddel, skal der ikke bruges mange penge på at klippe dem hver måned.... havde nemlig overvejet begge hund smiley


  • #28   29. aug 2013 Jo.
    Hvis du vil have en hund, der ikke fælder - så skal den enten trimmes eller klippes, og det koster penge, hvis man ikke vælger at lære, at gøre det selv.
    Og ellers er der kun de hårløse racer tilbage, og de opfylder ikke rigtigt dine størrelses-krav.


  • #29   29. aug 2013 jeg kunne jo self tage et kursus og så gøre det selv... ikke nogen dårlig ide smiley

  • #30   29. aug 2013 nogen der har et link til hvor jeg kan se om der er nogen kommende udstillinger? smiley


  • #31   29. aug 2013 Det kommer jo også lidt an på, hvilken stamtavle, du vil have på hunden. Hvis du tager til udstilling og kigger, kan du også få en snak med nogle af opdrætterne. Dermed ikke sagt, at du ikke kan tage til eksempelvis en DRU-udstilling og kigge, hvis du har bestemt dig for DKK - eller omvendt. Jeg synes bare, det kunne være en god idé at vide lidt om de forskellige klubber, inden man tager på udstilling og eventuelt henvender sig til en opdrætter. smiley

Kommentér på:
Den perfekte hund til mig

Annonce