{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.266 visninger | Oprettet:

Ft Springer Spaniel eller FT Cocker Spaniel ???? {{forumTopicSubject}}

Vi er på udkig efter en ny hund. Den skal både kunne fungere som familiehund og på jagt.

Vi har valgt det skal være en Spaniel, da vi rigtig godt kan lide deres sind og da dens adfærd på jagt passer bedst til det behov min kæreste har på de jagter han går på.

Det aller allervigtigste er, at den skal kunne fungere godt som familiehund. Vi er en familie på 4, min kæreste og jeg og vores 2 børn på 11 og 14 år. Vi bor på en stor gård med marker lige bag gården og bruger meget tid udendørs. Her skal hunden kunne være med og følge os rundt hvor vi står og går uden at løbe væk.

Når den er inde i huset skal den være rolig og lydig, og den skal ikke have et enormt behov for at skulle ses og snakkes med konstant, men skal kunne slappe af og lægge sig hvis man beder den om det. Her tænker jeg ikke på hvad den er trænet til, den del har vi helt styr på, men hvordan dens temperament er ved netop de 2 racer.

Vi har haft en Springer som var netop som beskrevet ovenfor og vi overvejer derfor stærkt en Springer igen. Men synes også at en FT Cocker Spaniel kunne være et godt valg, og den er knap så stor som Springeren.

Men FT Cocker ved vi ikke så meget om. Det jeg frygter mest er, om den har et energiniveau som er for højt når den er indendørs, for det holder jeg ikke ud (taler af erfaring med Irsk Setter!)

Vi vil gerne høre Jeres erfaringer med de nævnte racer, deres temperament og opførsel og hvor meget I aktiverer dem hver dag smiley

På forhånd tak smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ft Springer Spaniel eller FT Cocker Spaniel ????
Kommentér på:
Ft Springer Spaniel eller FT Cocker Spaniel ????

Annonce