{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.834 visninger | Oprettet:

Min Saga blev overfaldet :'( {{forumTopicSubject}}

Puha ja, bliver lige nødt til at dele min oplevelse med jer, da en af de ting jeg har frygtet aller mest, blev lige pludselig til virkelighed igår, da en løs stor hund kom løbende, og angreb Saga lige udenfor vores dør smiley

Efter at have drønet afsted til vores lokale dyrlæge, fandt de ud af at den havde brækket hendes kæbe, hvilket var for voldsomt til at de selv kunne ordne hende.
Så afsted til en specialist, og efter i alt 6 timer hos dyrlægen fik vi hende med hjem, og specialisten spåede heldigvis hendes fremtid som god!

Har både taget fri fra skole og arbejde, for at passe hende, og i det hele taget for at jeg selv kan komme mig over det.
Saga er kun 6 måneder, så selvom jeg faktisk kun har haft hende i lidt over 4 måneder, er tanken om hvor tæt på det var, at jeg havde mistet hende fuldstændig ulidelig!

Hun kom i nakose hele 2 gange igår, hvilket jeg tror har givet hende temmelig meget kvalme. Hun bevæger sig knapt nok, men ligger bare og sover hele tiden.
Det er dog lykkes mig at få en smule mad og vand i hende, men hun har stadig ikke tisset siden det skete, hvilket er godt 27 timer siden nu :s

Hun har fået forbinding rundt om hele kæben, som hun skal have på i en hel måned. Hun virker knapt nok til at have bemærket det nu, men bliver "spændende" at se hvordan hun tager det, når hun er kommet sig mere over det. Hun plejer at hade at have ting siddende, bare halsbåndet var hun noget tid om at acceptere..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min Saga blev overfaldet :'(
  • #1   12. dec 2013 Stakkels lille vovse. God bedring.
    Håber at ejeren af den løse hund har fået at vide hvad der skete, så han ikke har den løs i fremtiden.


  • #2   12. dec 2013 Åh det var dog frygtelig ! jeg håber Saga snart kommer på toppen igen .

    I har vel noget i gang med ejeren til den anden hund ? den må godt nok ha været voldsom eller bare ramt meget uheldigt smiley


  • #4   12. dec 2013 Nej hvor er det frygteligt smiley Lille bitte pus. God bedring med hende, godt hun har god hundemor som dig til at passe på hende. Burde ejer af den løse hund ikke betale regninger for det der? Eller er det kun ved 'skambid' .. Og hvordan fik den brækket kæben på din lille prinsesse?

  • #5   12. dec 2013 Shit! Hvad er det dog for en hund, som de har haft rendene??!! Hvad faen er der galt med folk! Jeg ville have tabt sutten hvis noget i nærheden af det der skete ved min hund!!

    God bedring med hende, jeg håber ikke at hun har taget skade af det psykisk!


  • #6   12. dec 2013 Den løse hund er desværre vores nabos - meget ubehageligt..
    Den er ekstrem beskyttende, og mener åbenbart at vores lejlighed, og området ude foran vores lejlighed, også er en del af dens territorium.
    Så det er ikke særlig rart, at skulle udenfor døren nu!

    Det var ekstremt voldsomt, den gik direkte efter struben, men fik ram på hendes underkæbe i stedet, som blev brækket. Den slap derfor (heldigvis!!) ret hurtigt, for at bide igen, men så lykkedes det min kæreste at hive Saga ind i vores lejligheden, og smække døren i foran den anden hund :s


  • #7   12. dec 2013 Ej nej nej smiley Bed den i hendes kæbe så den brækkede? Sikke et møgdyr!!!! smiley Håber virkelig ejer af det kravl skal betale for jeres regninger. Jeg håber heller ikke det er sket noget med din lille pige psykisk. Bliver sgu så sur!!

  • #8   12. dec 2013 Vi nåede knapt nok selv ud af lejligheden, vi skulle ud og gå tur, hvor Saga gik først ud af hoveddøren - 2 sekunder efter, var den over hende smiley

    Jeg bærer i hvert fald hende ud fra nu af, indtil jeg er sikker på, at den ikke også er udenfor!


  • #9   12. dec 2013 Har i ikke meldt den?

  • #10   12. dec 2013 at bære hende er nok ikke en holdbar løsning i det her tilfælde ! jeres nabo skal bare få styr på den hund og det kan kun gå for langsomt ! tænk hvis hunden også hopper op af dig når du går med din hund på armen , møghund !

  • #11   12. dec 2013 Ja, vi har fået snakket med både forsikringsselskabet og politiet.
    Det viste sig dog at hans hund ikke er ansvarsforsikret, og muligvis er den også ulovlig, så det bliver en lidt større sag end forventet nu smiley


  • #14   12. dec 2013 #10
    Nej, det er bestemt ikke en holdbar løsning, vi har også krævet at han køber en mundkurv til den med det samme. Og selvfølgelig at han ikke lader den rende rundt løs mere!!
    Men indtil jeg ser den med mundkurv på, så tager jeg ingen chancer, og lader hende ikke gå først ud af døren mere smiley


  • #16   12. dec 2013 Hvor er det dog frygteligt. Tænk at en hund overfalder en hvalp, møg køter. Rigtig god bedring med hende, sikke en start på livet.

  • #18   12. dec 2013 Puha god bedringen med din hund


  • #19   12. dec 2013 Ja, Saga er også sygeforsikret, så de betaler alt tilbage undtagen selvrisikoen, som vores nabo så skal betale.
    Vi snakkede med ham om det igår, hvor han fortalte at vi nok skulle få pengene, når han fik solgt hvalpene (!!??).
    For den er åbenbart drægtig, på trods af at politiet mistænker at den er ulovlig.. Og på trods af, at den er så aggressiv!! :-S

    Får det virkelig dårligt af at tænke på, hvor de hvalpe havner henne!


  • #20   12. dec 2013 #17
    Det spurgte vi også politiet om, men når Saga ikke døde af overfaldet, så plejer de som udgangspunkt ikke at aflive hunden sagde de.
    Medmindre det viser sig at den er ulovlig, så de ville tage nogle blodprøver af den.


  • #21   12. dec 2013 Men det er faktisk slet ikke din sygeforsikring, der skal dække regningen. Det er modpartens forsikring på hunden der dækker.

  • #22   12. dec 2013 Føj da for en oplevelse! Håber der bliver gjort noget ved det kræ :s

    Go bedring med Saga.. Sikke en træls start på det bette liv smiley


  • #23   12. dec 2013 Din forsikring skal sådan set ikke blandes ind i det. Han skal bare betale det hele- enten af egen lomme eller via sit forsikringsselskab.
    Hvor er det modbydeligt at skulle se sig sådan over skulderen i sit eget hjem på den måde! Øv! Godt det ikke gik værre med den bette, selvom en brækket kæbe er mere end rigeligt voldsomt.


  • #24   12. dec 2013 #21
    Ja, men han har hverken syge- eller ansvarsforsikring på den :-S
    Så min forsikring har lagt ud for dyrlæge regningerne til at starte med, så han skylder dem penge, i stedet for os nu.


  • #25   12. dec 2013 puha, din hund lever livet farligt sålænge den hund er løs i området, det er to spitsekunder sp er det slut og der skal ikke meget til så lille en hund ....

    var det mig forlangte jeg den blev inde og skulle den ud var det i snor og mundkurv med en ejer i den anden ende af snoren


  • #26   12. dec 2013 #23
    Ja, egentlig burde han, men fordi han hverken har penge eller forsikring, har politiet overtaget den del af sagen, så det ikke er os, der skal gå og kræve penge af ham. Det ville have været meget ubehageligt!

    Så jeg er blot glad for at mit forsikringselskab gider at ligge ud for dyrlæge regningerne, så jeg i det mindste ikke også skal tænke på det økonomiske smiley


  • #27   12. dec 2013 hvalpe ????? er han sådan en der laver hvalpe for at få lidt penge..... og så på en ulovlig aggressiv hund...... det koster pange at lave hvalpe.....


  • #28   12. dec 2013 For pokker en grim oplevelse, og sikke en omgang smiley

    Håber hurtigt Saga kommer sig..

    Ejeren af den anden hund må være et kæmpe fjols.. Han skulle have et gigantisk spark i rø... smiley


  • #29   12. dec 2013 Stakkels lille pus smiley ønsker hende alt godt fremover, håber heller ikke hun har taget skade psykisk. *Krammer* herfra mig

  • Max H
    Max H Tilmeldt:
    dec 2008

    Følgere: 9 Emner: 11 Svar: 3.318
    #31   12. dec 2013 Stakkels din lille hund. I nu en ejer der ikke burde have hund. Synd for den anden hund,men må håbe den bliver aflivet. En sådan hund og en uansvarlig ejer kommer der ikke noget godt ud af.

  • #32   12. dec 2013 Puuh, sikke en omgang! Jeg håber virkelig jeres hund kommer sig efter sådan et grumt overfald, og så håber jeg virkelig at det får store konsekvenser for jeres nabo! Sikke en narhat man! Det er da virkelig ingen undskyldning for at lade den køter gå løs, samt ikke at have nogen forsikring. Håber det bedste for jer smiley

  • #33   12. dec 2013 Hun er en rigtig glad, tillidsfuld og modig lille hvalp, så jeg håber virkelig heller ikke at denne her oplevelse har forandret hende.
    Indtil videre har hun heldigvis taget det overraskende roligt synes jeg, selv til dyrlægen lå hun forsigtigt og logrede når vi snakkede til hende smiley


  • #34   12. dec 2013 Skrækkeligt!!
    Stakkels hvalp smiley hvordan går det med det lille pus nu?

    Håber virkelig overfaldthundens ejer får en bøde som det mindste.
    Hvor må det dog være ubehageligt og bo et sted hvor man ikke kan gå ud fra din egen dør uden og blive overfaldt..
    Bor i i boligselskab? Så kan i klage der.


  • #35   12. dec 2013 Og selv om det er svært, så er det virkelig vigtigt hun får lov og hilse på stille og rolige hunde helst hurtigst muligt, så hun ikke bliver bange for dem.

  • #36   12. dec 2013 Hun er også blevet syet i tungen, så hun har ikke været særlig glad for at drikke. Men vi har fundet en metode, hvor vi forsigtigt sprøjter vand ind i munden på hende med en pipette, så hun blot skal synke - det virker rigtig godt, så nu drikker hun ivrigt!
    Så nu har hun endelig været ude og tisse for første gang siden ulykken smiley

    Ellers sover hun bare hele tiden, vi har fået masser smertestillende med hjem, så hun virker heldigvis ikke til at have ondt.


  • Beanmor *
    Beanmor * Tilmeldt:
    okt 2012

    Følgere: 1 Hunde: 3 Svar: 225
    #37   12. dec 2013 Uha, en grim oplevelse. Stakkels jer. God bedring med lille Saga.

  • #38   12. dec 2013 Det må også gøre rigtigt ondt.
    Mon ikke der går nogle dage før hun begynder og kvikke op igen.
    Både narkosen og medicinen gør hende træt.


  • #39   12. dec 2013 Line, jeg er imponeret over din ro!! Jeg ville nok allerede have indledt en heksejagt på Møgkøteren inde ved siden af.. OG hans hund smiley

  • #41   12. dec 2013 Men ja, vi bor i boligselskab - og har også tænkt mig at gøre dem opmærksom på situationen!

    #39
    Haha, det har jeg skam også overvejet! Men nu får politiet lige en chance for at gøre deres inden jeg indleder min heksejagt smiley


  • #44   12. dec 2013 Maiken T
    Hørt smiley


  • #45   12. dec 2013 pas på ,virkelig MEGET PÅ, det er et sekund så er den over igen..... og det er ikke sikker det går lige så godt næste gang, og det vil ske hvis den ikke bliver fjernet.... før eller siden vil den ramle ind i jer igen, man lufter jo flere gange om dagen.

    jeg syntes du er meget rolig, jeg havde kvalt køteren og ejeren, forlangt den aflivet, sladret om hvalpe osv til den var afsted over alle bjerge, ikke om eg ville bo ved sådan en lorte hund og lorte ejer



  • #46   13. dec 2013 At jeg står og råber og skriger af ham, og beder ham om at flytte, hjælper jo ikke på situationen.
    Jeg har (/havde) faktisk ikke noget imod min nabo: Han er meget venlig, men også meget forvirret, og har slet ikke styr på noget - og bestemt ikke hunden. Den er en alt for stor mundfuld for ham, så han har lovet at starte til træning med den - hvis politiet altså lader ham beholde den.

    Ja - han er stadig en KÆMPE idiot, for at ikke have styr på sin hund, og vi har også krævet at den bliver ført i snor og med mundkurv med øjeblikket virkning.
    Men ellers er både politiet, forsikringen, boligselskabet og kommunen kommet ind i sagen, så jeg stoler på at de kan vurdere, hvad der skal blive af ham og hans hund.

    Men hvis jeg ikke er tryg ved den løsning, som de kommer frem til, har jeg skam også tænkt mig at fortsætte med at klage!


  • #47   13. dec 2013 Bare af nysgerrighed hvad er det for en slags hund han har? eller blanding?

    Ja lyder som om der er fornuftigt gang i sagen så lige nu kan jeg godt forstå du ikke gør mere. Håber ikke drægtigheden bliver gennemført og der kommer flere hvalpe på den hund...


  • #48   13. dec 2013 Han sagde blot at den var lovlig, da vi spurgte, men vi har ikke set nogen stamtavle eller noget på den.
    Vi ved blot at den er parret med en dalmatiner - og det er den i hvert fald ikke selv!

    Må ærligt indrømme at jeg ikke er sat særlig meget ind i de type hunderacer, så tør ikke selv give et bud på om den er lovlig eller ej. Men det kan den blodprøve, politiet har tænkt sig at tage af den, nok vise smiley


  • #50   13. dec 2013 line og saga

    ønsker alt det bedste for din lille yndig cooker,dig + din kæreste.

    Det er altid surt,kedeligt,og frusterende,når der sker et så dumt og grimt overfald,din hund har været udsat for,og så især,når det er naboens hund der er aggresiv og skør.

    Så meget mere,når i, i og for sig godt kan lide den forvirret,og .total uegnet hundeejer.

    Så,jeg kan godt forstå,det er lidt sværere når man,ellers godt kan lide naboen.

    I har gjort det rette.

    Henvendt jer til politi,forsikringsselskab,og boliselskab.

    Det er jo faktisk helt "neutrale" myndigheder,der her kommer ind over her.Og til jeres forsvar,ja,så er i "dælme" forpligtiget til at anmelde et hundeoverfald.
    Uanset om det en bekendts hund,naboens hund,eller en hund,tilhørende sin familie.

    Et dyrlægebesøg,og en operation,koster dyrt.Så,forsikringen,skal jo have div.oplysninger vedr.den angribende hund.

    Boliselskabet,skal vel så vurderer,den angribende hunds race,er den lovlig eller ej ;;

    Politiet bliver vel også indblandet,de skal vel skrive div.oplysninger,omkring hunden,og igen tror jeg,det er forsikringsselskabet,der kræver en redegørelse,fra den offentligs side,altså politi.om race og overfaldets skader.

    Uden at,gøre mig klog,tror jeg nok,at det må være proceduren ;;;

    Håber jeres lille hvalp,kommer igennem de helt store traumer,og det samme gælder jer.

    mange hilsner
    vibeke


  • #51   13. dec 2013 Stakkels lille hund - hvor er det skidesynd for den smiley

  • #52   13. dec 2013 #49
    Hmm, så ved jeg faktisk ikke helt, hvad blodprøven er til for - og hvordan de så vil vurdere, om den er lovlig eller ej..
    Ved du hvordan sådan en procedure normalt foregår?


  • #53   13. dec 2013 Den foregår ved at politiet siger , din hund er ulovlig , du har x antal dage til at finde gyldig dokumentation for hunden er en lovlig race

  • #55   14. dec 2013 Smart smiley
    Vi har endnu ikke hørt mere fra politiet, selvom de sagde at vi ville høre fra dem igen senere på ugen.

    Til gengæld har jeg fået mulighed for at være kunne være hjemme og passe hende helt indtil d. 6 Januar, det er rart!
    Hun får meget nemt kolde ører og poter, så nu har hun fået base oppe i sofaen med en dyne. Men hun spiser stadig med stor appetit - en brækket kæbe kan åbenbart ikke forhindre hende i at stadig være meget madglad smiley


    profilbillede
  • #56   14. dec 2013 Årh, stakkels lille vaps smiley

  • #57   14. dec 2013 God bedring med den lille stakkel smiley
    Vær opmærksom på at din forsikring ikke skal betale. Du har helt sikkert også en begrænsning på din sygeforsikring og denne begrænsning skal der ikke tages af. Din nabo skal betale hver en krone. Tænk hvis din hund blev syg og skulle opereres en gang i fremtiden og så siger forsikringen de kun dækker 3000 og de sidte 8000 er for din regning fordi den så har nået max grænse. Så tvivler jeg på din nabo disker op med disse.


  • #58   14. jan 2014 Er der nogle af jer, der har prøvet at stå i en lignende situation, eller har styr på hvad jeg kan kræve i dette tilfælde?

    Vi har nemlig endelig fået dommen fra politiet - og de har valgt at bedømme overfaldet blot som en "markering", og de har derfor ikke tænkt sig at gøre en hylende fis ved det!!!
    Hvilket jeg selvfølgelig IKKE er tilfreds med, Saga bliver skrækslagen hver gang hun ser den, hvilket jo desværre sker ret tit, når man er naboer.

    Den har også fået sine hvalpe nu (12 stk!! :S), hvilket bestemt ikke har gjort den mindre aggressiv, den gør helt vildt, og flere i området har fortalt at den gør udfald mod en når den er ude og gå tur - også selvom man kommer gående uden hund!
    Så alle går kæmpe buer udenom den, for selvom den har snor på, har den stadig ikke mundkurv på..


  • #59   14. jan 2014 øv smiley
    Hvis ikke politiet vil gøre noget er mulighederne nok ret begrænsede, at prøve at gå til medierne er det eneste jeg lige kan tænke på (lokalaviser og måske EB og BT).
    Kan du komme til tage et billede af hunden?


  • #60   14. jan 2014 Lyder vanvittigt!!! især når man ser de noget mindre bid, hunde er dømt til aflivning for det sidste års tid...

    Jeg ved ikke hvad du kan gøre. Men måske gå til medierne? De er vilde med den slags historier... Og måske det kunne få politiet til at reagere lidt...

    Har Saga kommet sig?


  • #64   14. jan 2014 Jeg ville nok gå til medierne hvis ikke politiet ville hjælpe mig..

  • #65   14. jan 2014 Line jeg beundrer din ro. Jeg var stjernet totalt af, ikke at det havde hjulpet meget, men tror simpelthen ikke jeg ville kunne blive ved med at styre mit temperament.
    Jeg håber I finder ud af et eller andet.

    Hvordan går det ellers med din lille hund, har hun det ok i dag, bortset fra hun selvfølgelig med god grund er bange for hunden?


  • #66   14. jan 2014 Jeg synes også det virker fuldstændig sindssygt! Men i følge politiet har de ikke tænkt sig at aflive den, medmindre Saga døde af overfaldet. Synes det er så absurd at min hund skal dø før de gider at gøre noget ved det!
    For jeg har ingen gang behov for at få den aflivet, men mundkurv - det SKAL den have på HVER gang den er ude, ellers er jeg (og mange andre åbenbart) ikke tryg ved det!

    Jeg har ikke fået noget at vide med blodprøven, men jeg gætter på at den fik grønt lys, siden de ikke har taget den og alle hvalpene.

    Saga har det efter alt godt, hun fik forbindingen af kæben her i onsdags, og har endelig fået grønt lys af dyrlægen til at kunne spise almindelig mad igen, og må endda gerne gumle i bamser igen, så hun er lykkelig! Men det varer noget tid inden hun må bide i hårdere ting, og heller ingen vild leg endnu.

    Men naboens hund gør som sagt meget, hvilket selvfølgelig kan høres i vores lejlighed, så hun er blevet mere anspændt herhjemme efter overfaldet, hvilket er klart - hun bliver jo konstant mindet om den!

    Andre hunde er hun nu stadig glad for, men hvis de er store og gør hurtige bevægelser, bliver hun forskrækket, og trækker sig tilbage. Men hvis de bare er stille og rolige i starten, inden hun har set dem an, så leger hun glædeligt med både små og store stadig smiley


  • #67   14. jan 2014 Forstår ikke sådan hund ikke bliver aflivet, den kan da ikke være normal oven i bøtten når den angriber en lille hvalp smiley
    Skræmmende at tænke på den har de mange hvalpe lige nu, hvordan mon de bliver smiley


  • #69   15. jan 2014 Nej, jeg tror også at jeg lige vil ringe til politiet - evt også fra en anden kommune, og høre om det det virkelig kan passe, eller om det bare er vores politi, der ser meget løst på loven.. :-\

  • #70   17. jan 2014 Nå, jeg nåede aldrig så langt - der var nogle ude og kigge på hvalpene, og de blev også bidt af den!! :S

    Jeg håber VIRKELIG at de melder det, for så kan politiet umuligt blive ved med at ignorere det!


  • #72   17. jan 2014 Nej, det begriber jeg heller ikke - jeg synes så tit man hører historier om politiet, der tager og afliver hunde, selvom modparten knapt nok blev skadet. Det her er fuldstændig modsat!

  • #73   17. jan 2014 Jeg fatter simpelthen ikke de afgørelser der bliver fortaget !!

    Skal dog lige siges at han lyder virkelig som en klovn, at tage fremmed ind til tæve med så unge hvalpe, kan altså være et sats... Står i alle bøger og spørg enhver erfaren opdrætter at det ikke er unormalt at en tæve kan skifte til løvemor, selv over for ejer..

    Og det er selvom den normalt er den sødeste og rareste hund..

    Så jeg håber da ikke der bliver gjort noget ved tæven på baggrund af at hun følger sine instinkter om at passe på sine små...



  • #75   17. jan 2014 DKK

    Det læser jeg skam smiley , men det er TS's hund den er gået efter, det trådstarter nu snakker om, er at tæven nu har bidt nogle der har været og kikket på hvalpe..

    2 situationer som ikke kan sættes op mod hinanden..


  • #76   10. apr 2014 Hvordan er det gået i denne sag ?

    Er der sket noget med naboens hund, eller får han stadig lov til at have den løs uden hverken mundkurv eller snor ??


  • #77   10. apr 2014 Det lyder da til at det var de hvalpe der blev annonceret til salg herinde for ikke så længe siden???

    Hvis det var TS's nabo så må jeg godt nok kondolere.. Mage til ubehagelig klaphat skal man da lede længe efter..

    Jeg fik en sviner af rang på PB efter at have kommenteret på annoncen..


  • #78   10. apr 2014 Turbo

    Jo det var det vist nok..


  • #79   10. apr 2014 oOH.... har de været annonceret herinde ... smiley

  • #80   11. apr 2014 Jep.. I en anden (åben gruppe) blev der skrevet at han havde bekymringer omkring en af hvalpeejernes opdragelsesmetoder...

    Nogle mennesker skulle virkelig bare holde sig langt væk fra avl!


Kommentér på:
Min Saga blev overfaldet :'(

Annonce