{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.398 visninger | Oprettet:

Aggresiv hund {{forumTopicSubject}}

Jeg aner ikke hvad jeg skal kalde det her forum, uanset hvad har jeg bare brug for at dele min ekstremt dårlige oplevelse med jer, og forhåbentlig kan i få mig i bedre humør.

Jeg har to hunde og hver lørdag og søndag, går mig og mine forældre til hundeleg med dem, oppe bag min skole. Det plejer at være enormt hyggeligt, og hundene løber bare rundt deroppe og leger, uden snor på.
Der er et hold for store, og for små hunde. Mine hunde er små, så vi er hos de små.
Idag kom der så en schæfer, som for et halvt år siden fik lov at være der fordi den var bange for de store hunde. Hunden har ikke været der i et halvt år, kommer nu, ejeren så at der kun var små hunde, men slap alligevel sin hund.
Hun kan i forvejen ikke styrer sin hund, og lige så snart hunden var fri, begyndte den at jage alle de små hunde væk. Min yngste hund, på 10 måneder, skriger, seriøst. skriger. Hvorefter han løber hjem, og jeg løb rundt og ledte efter ham i 10 minutter, indtil jeg besluttede at lede derhjemme.
Min anden hund løb hjem til min veninde, som bor helt nede i den anden ende af byen, hun lukkede ham heldigvis ind, og ringede til mig.
Men mine forældre hjalp med at lede efter de 7 andre hunde der var stukket af, og min mors veninde som står for det, løftede sin egen hundehvalp på 6 måneder op i favnen. Den aggresive hund hopper så op efter hunden, og bider hende hårdt i benet.
Da de har fået styr på Hugo (den aggresive hund) ser alle at han har blod på snuden, og tungen.

Jeg er virkelig rystet over den her situation, prøv lige at tænk hvis der havde været en lille hundehvalp på 8 uger, og Hugo havde fået fat i den? Den havde været død.
Ingen melder Hugo, fordi han er med i hundeklubben, men hvis det sker en gang til, så melder vi hund og ejer, og alle ved godt hvad det medfører, når en hund har bidt en anden hund.

Undskyld lang tekst. ;(


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Aggresiv hund
  • #1   16. feb 2014 Jeg håber din mors veninde har lært et eller andet!

    Og naturligvis skal Hugo ikke meldes fordi mennesker opfører sig så afsindig tåbeligt.


  • #2   16. feb 2014 Sikke da en omgang smiley :-(

  • #3   16. feb 2014 Fubert, ja mon ikke. Coco er stadig helt oppe at kører, og kan ikke slappe af. Det er næsten en time siden det skete, og han halser stadig, selvom vi kun har 200 meter hjem deroppe fra. smiley

  • #4   16. feb 2014 sikke et underligt forhold til hundeloven. Tænk at true med at få slået andres hunde ihjel...

  • #5   16. feb 2014 Vi truer ikke med det, min mor snakkede med min far om det, da de havde snakket med alle de andre hvis hunde stak af, og vi har jo ikke meldt. Men hvis det sker igen, finder de sig ikke i det, og det er jo klart. Hugo's ejer prøvede ikke engang at fange hugo, før han næsten var nede ved mit hus.

  • #6   16. feb 2014 Så er det også en trussel og det er sygt i mit hovede.

  • #10   16. feb 2014 Fy isa!
    Husk lige lige, at det er kun muskelhunde, du må sige sådan om.


  • #12   16. feb 2014 For mig, som jeg læser det, virker det som noget rod med den træning
    gudskelov for at ingen af de små blev kørt ned under flugten.
    hvis der ikke er hegn mellem de to grupper hunde, så burde de da lege/trænes på hvert sit tidspunkt.
    om schæferen vitterlig var agressiv, eller måske mere top tunet og kuldret på 1. Etagen, sådan en kan nu også virke voldsom.


  • #13   16. feb 2014 Jeg forstår absolut heller ikke denne fredning af schæferen her på siden - uanset hvor aggressiv hunden er, så er der altid en undskyldning for dens adfærd....

    Jeg kan forstå at du er rystet over situationen, jeg ville sgu os skide en grøn snemand hvis en aggressiv schæfer eller anden stor race piskede rundt og jagtede alt der ku gå og stå....
    Når ejeren ikke kan straffes på anden måde, så må hunden betale prisen - og selvfølgelig skal det anmeldes.


  • #14   16. feb 2014 Jeg havde nu heller ikke anmeldt det...
    Og det af den simple grund, at i selv arrangerer noget værre rod af noget hundeleg... Og som du skriver har i SELV givet hunden lov til at deltage sammen med de små hunde...
    Sådan en gang "hulter til bulter" arrangeret hundeleg er dømt til at gå galt.... og det gjorde det så...
    uansvarligt af alle... ikke kun schæferejeren... (der tydeligvis heller ikke tænker sig ret meget om)




  • #15   16. feb 2014 Jeg freder bestemt ikke schæferen, ærligt, så bryder jeg mig ikke meget om racen, men har set denne adfærd flere gange hos specielt unge schæfere de steder jeg har trænet gennem tiden, som kan virke voldsom, men ikke er aggressiv adfærd.
    jeg synes man skal passe på med at kaste aggresivitets kortet.
    kan godt forstå den angst det har medført hos de øvrige ejere og små hunde, men jeg synes brøleren ligger på måden det arrangement er stablet på benene.


  • #16   16. feb 2014 Jeg synes ikke umiddelbart at kunne læse at hunden har bidt nogen andre til blods.
    Der står at den har blod på tungen og på snuden - men der står ikke noget om, at der er gået hul på nogen anden hund.

    Men - under alle omstændigheder - og nej, det har INTET med racen at gøre, så har man sgu selv tigget og bedt om at det går galt, når man lader hunde mødes på den måde.
    Det er topmålet af ignorance af både hundeejere og hende, der er ansvarlig for foretagenet.

    Synes ikke det er rimeligt - igen racen uagtet - at hunden skal bøde med sit liv fordi mennesker foretager et vanvittigt tåbeligt valg. Jeg håber dog, at de alle som en har lært af det!


  • #17   16. feb 2014 i min verden er det fuldstændig ligemeget om det er en schæferhund, en amstaff eller en yorkshire terrier. Man skal ikke true med at melde folk. For som ts selv skriver: "og alle ved godt hvad det medfører, når en hund har bidt en anden hund." så det er er jo ren trussel på hundens liv.
    Den lov har jeg hadet fra før den blev indført og den rammer alle hundeejere ikke kun dem den er tiltænkt.


  • #18   16. feb 2014 Er nogen hund blevet bidt til blods?

  • #19   16. feb 2014 Mener fuldig det samme som Aiko

  • #20   16. feb 2014 Den schæfer lyder sær i mine ører: bange for hunde på dens egen størrelse og bider en person som står med en hvalp i armene?! håber ejeren får den i behandling, eller måske bare respekterer at den ikke er egnet til at lege med andre hunde. Lyder som om den er blevet ret uheldig socialiseret.

    Og så skal sådan en stor hund selvfølgelig ikke i legegruppe med små hunde, mange små-hunde racer er spinkle af bygning og bør slet ikke puffes/skuffes/kanøfles af 30+ kg ukontrolleret legemaskine smiley


  • #22   16. feb 2014 Det er klart man bliver forskrækket når man oplever at ens hunde bliver jagtet væk fra pladsen af en tilsyneladende aggressiv hund.
    Mon ikke også schæferens ejer har fået sig en forskrækkelse ?

    Jeg syens ikke der er grund til at melde noget, men man kan jo godt tage en snak med ejeren om at man ikke er tryg ved hunden og sammen finde ud af hvad man gør fremadrettet


  • #23   16. feb 2014 Hvis hunden ikke har skambidt - har ejeren vel intet at frygte? Og et eller andet sted, tænker ejeren sig måske om en ekstra gang, når "truslen" om anmeldelse foreligger....
    Det er ikke til at vide hvad der er sket - ingen af os var der udover TS.
    Jeg synes også at skambidningsparagrafen er for hysterisk, men hvis en hund virkelig skambider - med alvorlige skader eller døden til følge - ja, så kommer den til sin ret IMO.


  • #26   16. feb 2014 hvis der er nogen som har noget at have det i, så må det være hende der blev bidt i benet.

    Jeg må tilstå, at stod jeg og måtte tage min hund på armen, fordi jeg følte at jeg måtte beskytte den mod en hund med tænder og så blev bidt af den anden hund - så fik den både støvle, nøgler, karabinhager og hvad jeg ellers havde ved hånden efter sig. Og jeg ville da slet ikke bruge en undskyldning som 'den er med i hundeklubben' smiley


  • #27   16. feb 2014 hehehe.. wow for et profilbillede pixel.. smiley
    sorry for OT

    Jeg ser for mig, en schæfer i totalt powerraid og stress, råben og skrigen, hunde og mennesker der løber afsted for alle vinde, det skal gå galt.
    savner dog stadig at finde ud af, om nogen blev bidt til blods, en hund, eller damen?
    Jeg er også blevet bidt/hapset i benet af en hund, der var totalt oppe og køre i en meget presset situation, den var bestemt ikke aggressiv.


  • #28   16. feb 2014 MLA - jeg syntes det var passende i disse tider smiley

  • #29   16. feb 2014 jep, så absolut meget rammende smiley

  • #30   16. feb 2014 Det der med damen der blev bidt -kunne dte ikek tænkes at hunden i virkeligheden ikke bed efter damen, men simpelthen hapsede efter hunden i armene. Jeg har altså kendt en del søde og rare hunde der enedes fint med andre, men som simpelthen ikke kunne håndtere når dyr bæres i armene. Min hanhund kan ikke have det når vi bærer på mine forældres kat -det er ikke fordi han normalvis gør katten noget, men bærer manden, SÅ bider han efter den, gør af den osv... og sådan er jeg altså stødt på en del hunde der osse reagerer hvis det er en hund man har på armen.
    Så skal ejer af hunden self have tilstrækkeligt styr på den til at kunne undgå at den får chancen, men den behøver altså ikke være bindegal, blot fordi den bider efter en hund nogen har taget op.

    Ang anmeldelse, så har jeg det sådan at man anmelder sgutte skader opstået ved hundemøder man selv har sagt god for. Kommer en tilfældig hund forbi og angriber, så er det helt fint at anmelde. Men skader, konflikter mm kan ske når man smider en større flok hunde sammen og lader dem selv styre slagets gang... og den slags anmelder man altså ikke. Man havde jo chancen for at ytre sine betænkeligheder og trække sig fra legen, hvis man var bekymret for en hunds størrelse eller opførsel... det gjorde man ikke, så må man tage de knubs det kan give (og måske være blevet klogere)


Kommentér på:
Aggresiv hund

Annonce