{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.006 visninger | Oprettet:

Hvorfor gør hun dette ?? {{forumTopicSubject}}

Godaften HG smiley

Vores hund Zenta som er en blanding af Lab/kliener har været/er en rigtigt "problem hund"... Vi har fået rette hende en del ind med en del arbejde men der er stadig lang vej i nu med hunde træning og vi har kontakt med en adfærds behandler.

men her har jeg lige et spørgsmål som jeg ikke har fået snakket med hunde træneren om og tænkte der er nogle kloge mennesker her inde der måske havde en ide at kunne løse vores "problem"..

når vi går tur i snor er hun ikke altid den bedste men det er dog bleven meget bedre nu trækker hun "kun" hvor før hen hoppede hun op af en konstant og bed voldsomt i snorren..

det har vi fået trænet væk med at stå stille indtil hun falder til ro igen eller give hende hel kort snor sådan man faktisk går med hende i selen...

men men men når hun har været sluppet fri fra snoren og fået lov til at tosse rund og vi så skal have snor på igen kommer hun lige så flot hver gang vi kalder og sidder pænt og får snor på men så gå fanden i hende og i 2 min ryger hun "tilbage " til det med at bide i snoren og gå amok over den .. er der nogle der har nogle ideer hvorfor hun gør det ?? er det fordi det bare er for kedeligt og have den på ??

hun kan også finde på at gøre det når vi er til træning og vi står stille for at lytte hvad træneren siger så når vi skal igang igen så skal man bruger nogle minutter på at aflede hende fra at bide i snorren eller gø mens hun hopper op af en ... er det bare ren kedsomhed fordi hun er en unghund med ALT for meget krudt i røven ??

håber der er nogle med nogle gode svar og det ikke blev alt for langt og kedeligt..

go aften


Kommentarer på:  Hvorfor gør hun dette ??
 • #1   21. mar 2014 Ingen der har en idé om hvorfor hun gør det ??

 • #2   21. mar 2014 Fustration

 • #4   21. mar 2014 Hehe Søren N sådan havde jeg slet ikke set på det men det kan du da have ret i med hensyn til når børn har været ude og rende smiley ang adfærds specialist har vi nu kontakt til en fordi hun er en meget angst / nervøs hund som ikke har haft den bedste start på livet ..

  Vi snakkede bare om det på vores gå tur idag hvorfor hun gjorde det og så sagde jeg til gemalen jeg ville hører her inde om der var nogle der havde oplevet det sammen eller kender til det


 • #5   22. mar 2014 Sådan er vores også, vi har bare taget det som præcist som Søren siger:

  "Når ungerne kommer ind fra fodbold i haven skal de også lige falde til ro og når det ringer ind til time fra frikvarter, siger læreren også ofte efter et par minutter - "hey", frikvarteret ér altså forbi "

  Der går et par meter og så er hun faldet til ro igen og går som hun altid gør smiley


 • #6   18. apr 2014 Det lyder da som om at hun hos en forrig ejer har "leget ruskeleg" med snoren og ejer har opmunteret til det. Mange syntes at det er så "sødt" når hvalpe gør det. smiley
  Det er møg irriterende, men kan sagtens trænes væk.
  Så good luck. smiley


Kommentér på:
Hvorfor gør hun dette ??

Annonce