{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.114 visninger | Oprettet:

M
M
Tilmeldt:
23. apr 2013
Følger: 1 Emner: 33 Svar: 179

Tager du din hund i snor? {{forumTopicSubject}}



Jeg har en bulldog, og jeg er ved, at få grå hår over, at folk ikke tager deres hund i snor når vi møder dem. Render min hund frit, tager jeg ham straks i snor når jeg ser en anden hund. Ikke fordi han gør noget, for det gør han ikke, men fordi han nu er blevet overfaldet så mange gange, at jeg er ved, at blive nervøs for, om det er noget der vil påvirke hans adfærd.
Han er kun blevet overfaldet af chihuahua'er. Men det er så også sket mange gange, fordi de af en eller anden grund aldrig er i snor, og derfor farer hen og går fuldstændig amok på min hund.
Det er frustrererende!
Jeg kan godt se, at han er begyndt, at reagere anderledes på de helt små hunde (han tager det nu pænt), og det frustrerer mig! Han er godt socialiseret, og har altid kunne med alle, men hvor mange gange skal han overfaldes før det ændrer sig?!


- Hvornår har du snor på din hund, og hvornår lader du den løbe frit?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tager du din hund i snor?
  • #1   27. apr 2014 Mine løber frit hvor det er tilladt og ikke andre hunde. Er der andre hunde vi ikke kender, får de snor på og vi går et andet sted hen.

  • #2   27. apr 2014 Mine løber næsten altid frit, kommer der andre og vi ikke kan komme væk, jamen så ryger de i snor smiley

  • #3   27. apr 2014 Jeg lader dem (Lulu) løbe frit, når vi er komplet alene på et sted, hvor jeg har godt udsyn (f.eks. på stranden). Kommer der andre, ryger hun fluks i snor.

    Det er almindelig pli.


  • #4   27. apr 2014 Vaks er udelukkende fri i hundeskoven, fordi den er indhegnet
    - Ellers er han altid i snor, og jeg gør mit for at holde ham i ro og på plads, når nogen passerer os.

    - Vaks er selv blevet angrebet, dog af en hund 20 gange større end ham, så han er bange for hunde og er udfarende af den grund, når han er i snor. Derudover er han bange for cykler og løbere (længere historie, folk har sparket og prøvet at hamre cykelhjul ned over ham en enkelt gang), og kan også finde på at gø af højlydte biler.

    Så ja, jeg træner, hvad jeg kan og holder ham i snor af ovenstående grunde.


  • #5   27. apr 2014 Mine går fri hver eneste dag på meget af vores lange tur. Men kommer der andre hunde kommer de altid i snor. Også for at sende et signal til den anden hunds ejer om at mine hunde ikke skal hilse på. Mine hunde er meget ofte sammen med andre hunde og lege osv Men det er hunde de kender, har en relation til og matcher med og med ansvarlige ejere. De skal ikke påduttes alle mulige fremmede hunde og mere eller mindre ansvarlige ejere.

  • #7   27. apr 2014 Lady løber frit hvis jeg har godt overblik og der ikke er andre, møder vi andre med eller uden hund, ryger hun i snor uanset.
    Hun skal ikke være til gene for andre.


  • #8   27. apr 2014 Holly ryger altid i snor, så snart vi ser skyggen af nogen (hunde, mennesker mm.)
    Det er almen høflighed.
    Men ellers løber hun altid løs - dog ikke ved veje og andre befærdede steder.


  • Nicolai
    Nicolai Tilmeldt:
    apr 2014

    Svar: 26
    #9   27. apr 2014 I snor:
    Min hund er næsten altid i snor.

    Uden snor:
    - På indhegnede ko-marker (når køerne ikke er væk).
    - Når vi går rundt om ko-markerne.

    Indkald:
    - Sker altid når jeg ser andre hunde eller mennesker.

    Er det bare et menneske som passerer os, går vi ind til siden, og jeg får ham til at sitte (tager ikke snor på), og giver ham fri når personen så er forbi os. Det er af ren høflighed, for Frodo er skideligeglad med mennesker - men ikke alle mennesker er ligeglade med hunde.

    Er der andre hunde får han snor på med det samme. Min hund vil hilse, og det er jo ikke alle hunde og/eller ejere der mener, at det er OK.

    "Vi" er desværre også blevet overfaldet et par gange smiley

    Den sidste gang af en lille arrig gravhund. Jeg plantede solidt begge hænder i hver sin ende på gravhunden, mens min mor holdt vores hund, og så råbte jeg: "NEJ!!" og kastede den væk.

    Du kan da gøre det samme når de små "rotter" springer på din smiley

    - Skal man prøve at se lyst på det, er både gravhund og chi forholdsvis lette at få væk. Engang blev min hund overfaldet af en Samojede. Se dét, var straks værre - så var gravhunden her i mandags peace of cake.

    Jeg har nultolerance over for aggressive hunde som render løs.

    (Venlige hunde har jeg intet imod. Det synes jeg - og min hund - blot er hyggeligt).


  • #10   27. apr 2014 Når vi færdes i vores villa kvarter er Malou altid i snor, men tager vi i skoven er hun fri, men bare jeg spotter en bevægelse ryger hun i snor.

  • #11   27. apr 2014 Molly kommer tilbage i snor hvis vi møder andre, ligemeget om det er mennesker med eller uden hund smiley
    Andre skal ikke belemres med at jeg har hund.. smiley


  • Louise M
    Louise M Tilmeldt:
    okt 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 9
    #13   27. apr 2014 Min er altid i snor dog har han op til 7M at kunne rende på men er der andre hunde, mennesker, katte, cykler eller knallerter så angriber han så min er altid i snor... ^^

  • #14   28. apr 2014 Maliq er stort set altid i snor smiley Hvis han endelig er fri, er både min kæreste og jeg der. Han bliver kun sluppet hvor vi har meget godt udsyn med resten af stedet, f.eks. stranden, og kommer der en anden så er det i snor, for ellers vil han heller hilse på dem en at hører på os, og det er ikke iorden synes jeg! smiley

  • Irene L
    Irene L Tilmeldt:
    mar 2011

    Emner: 2 Svar: 120
    #16   28. apr 2014 Pelle er løs de fleste steder vi færdes, det vil sige hvor jeg har godt udsyn. Vi bor lige ved bygrænsen.
    Ser jeg andre hunde eller mennesker sætter jeg line på eller tager ham på plads hvis vi ikke kan undgå at passere dem tæt, ellers laver jeg afstand til dem.

    Pelle været vant til fra hvalp af, at han ikke skal i kontakt med alle to- og firbenede vi møder og det gør det hele meget nemmere.


  • #17   28. apr 2014 Min hund er løs i hundeskoven, og der kalder jeg ham ind, hvis jeg når at spotte en anden hund før han gør. ( Der er ret tæt bevoksning i dele af skoven ).

    Han er løs i alle øvelser på træningsbanen, men der er han jo under kommando og "på arbejde"

    På alle andre tidspunkter er han i snor.

    Min hund er frygtelig hunde- og menneskeglad, og for de, der ikke kender ham kan han virke voldsom i sin iver.


  • #18   28. apr 2014 Miner er altid i snor hvis de er med i skoven eller på stranden
    Men her hjemme når jeg går på markerne er de altid fri


  • #19   28. apr 2014 Mine er aldrig uden snor, har helt styr på dem, men jeg vil ikke risikere at miste en af hundene fordi andre ikke kan styre deres hunde. og der skal ikke mere end ét bid til at min race dør af det.

  • #21   28. apr 2014 Minifutten Jeg hader også når jeg møder hunde uden snor Folk har så meget med at sige, smiley min hund gør ingenting Nej men hvad hvis min gør noget Så langt tænker de ikke

  • #23   28. apr 2014 Når jeg lufter Baby er han stort set altid i snor.
    Han får lov at løbe løs, de steder jeg har overblik smiley

    Jeg møder ALT for mange hundeejere der ikke respektere os andre en SKID! Om vi så træner, eller hvad vi gør, så er de pisse ligeglade.Herude gør folk ikke engang et halvhjertet forsøg på at få deres kræ til at komme..

    Så sent som igår, kom der 2 brian typer gående med en fransk buller. Den havde hverken snor eller halsbånd på.
    Da den tøffer hen mod Baby, mens den bjæffer, kan jeg høre i baggrunden "Ej kom Mittie. Mittie kom så"..

    Jeg stopper op med Baby, så de kan få fat i deres hund... Men fandme om de ikke bar går forbi?! Og igen kalder sølle på hunden, som nu er begyndt at ville lege med Baby, som han bestemt ikke gider.

    Da jeg drejer af, siger den ene "Ja min hund er jo ikke i snor".. NO SHIT SHERLOCK? Det havde jeg slet ikke set?!?!


  • #25   28. apr 2014 Jeg har altid Aslan i snor, simpelthen fordi jeg ikke stoler 100% på at han kommer. når jeg kalder..
    I hundeskoven eller andre indhegnede områder hvor hunde er tilladt uden snor, får han lov til at løbe, men bliver dog kaldt ind, hvis der kommer andre hunde, da han ikke er vild med alle slags hunde smiley


  • #26   28. apr 2014 Whipperne er løse i hundeskoven, og der kalder jeg dem altid ind hvis der kommer en anden hund. Ellers er de altid i snor bl.a. fordi jeg stoler fast på at de vil løbe efter alt, der bevæger sig, om det så er en kat, en hare eller en kronhjort. Og med 60 km/t er de hurtigt langt, langt væk!

  • #27   28. apr 2014 Har nogen gange overvejet at sætte sådan en stander med "Ikke fuld kontrol over hunden? Her tag en snor" og en masse snore, op. For nøøøj her er mange løse hunde og folk gider ikke engang PRØVE at kalde på dem. Og flere af dem der ingen kontrol har, har altså aggressive hunde smiley

    Mine er i snor. For de kommer ikke hver gang jeg kalder :b


Kommentér på:
Tager du din hund i snor?

Annonce