{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.893 visninger | Oprettet:

Slidgigt- Behandling {{forumTopicSubject}}

Hej ..

Vores ældste Hund Zoey som er en amstaff på 6 år har fået slidgigt i albuen. Vi har fået af vide at man kan behandle med Cartrophen som er en sprøjte der skal direkte ind i det "syge" område. Det er 4 sprøjter med en ugens mellemrum her når man starter behandlingen op, også er det alt efter hvordan det virker enten 2 sprøjter med en uge mellemrum hvert halve år eller hver 3 mdr.

Nogle der har erfaring med denne behandlings metode?

Min kæreste har fundet en anden behandlings metode hvor de sprøjter guld ind og det er smerte linderne.

"De senere år har vi desuden på vores klinik haft stor succes med smertelindrende guldbehandling af slidgigtramte led, hvilket er et bivirkningsfrit nemt supplement eller alternativ til traditionel smertelindring med steroider m.m. Guldet indlægges ambulant og guldsaltene blokerer de "smerteceller" der reagerer omkring leddet og giver dermed en langvarig aktiv smertelindring." Dette er et uddrag fra en dyrlæge som tilbyder denne behandling? Hvad siger I og er der nogle som har prøvet denne behandling?


Info:
Hun er 6 år og er blevet trænet med, løbet, cyklet med. hun har ikke vist nogen tegn på at have ondt før for en uge siden, og vi har fået taget røngten af hende nu og der er ingen ting i hofterne eller rygge. Hun har en lille smule for stive forpoter. Også har hun slidgigt i venstre albuen, hvor dyrlægen sagde der ingen tvivl om at det kan hun godt mærke og det gør ondt.

Hvad ville I gøre? Give den ene eller ande behandling eller slet ikke give nogen?

Håber der er nogle der kan give mig lidt mere styr på hvad valget skal ende med. smiley Det blev lidt langt sorry smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Slidgigt- Behandling
Kommentér på:
Slidgigt- Behandling

Annonce