Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Løsne 10 skruer 800 kr.
  • Ophængning af 3 billeder og et spejl 1.500 kr.
  • Samling av sofa 500 kr.
  • Vandtilførsel 500 kr.
  • Afmontering af gammel vaskemaskine + montering af ny (væg-gennemføring) 1.000 kr.
  • Udskifte kuglehane 843 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Uddannelse til hundetræner - hvad mener I?
  • #1   2. sep 2015 Syntes det er er rigtig god ide

  • #2   2. sep 2015 Bring it!
    Så kunne vi måske komme af med de tvivlsomme uddannelser og trænere.


  • #4   2. sep 2015 Umiddelbart kan det lyde som en fængslende ide. Men det er et område hvor jeg vil sætte pris på at myndighederne blander sig uden om - så længe der ikke er tale om træning hvor hundene lider overlast! I Danmark er hundetræning jo for det meste noget der foregår i klubber, hvor instruktørene er der på frivillig basis og bruger deres fritid på - ulønnet - at bringe det de selv brænder for videre til andre hundeejere. Det vil formegentlig ændres temmelig meget hvis vi allesammen skal godkendes af myndighederne.
    Og det næste spørgsmål, der melder sig er så hvem der skal besluttet hvordan den rigtige måde at træne en hund på er ? Der er tusindvis af veje til målet når man taler hundeopdragelse/hundetræning. Med den mangel på rummelighed der ofte udvises fra danske ministerier og depardementer ville jeg være seriøst bekymret for at vi ville få en unødigt snæver ramme at arbejde indenfor.


  • #5   2. sep 2015 Ja men den skal være selvstændig, dem jeg har stødt på fra DCH har ikke været noget at råbe hurra for.



  • #8   2. sep 2015 @Beltane: Der findes nu også gode og særdeles kompetente trænere i DcH smiley Og selve deres træneruddannelse er blevet strammet gevaldigt op.

  • #9   2. sep 2015 Mette Marie - Uanset hvad, så vil de altid skulle være under nogle klubregler en selvstændig træner ikke skal være under..

    Hvad med efter basis-uddannelsen? uddanner de sig så videre?


  • #10   2. sep 2015 Ja, de fleste gør. I vores klub melder vi dem på lydighedstrænerdelen med det samme vi melder dem på grundtræneruddannelsen smiley
    Og ja, der er stor forskel på at være privat hundetræner og så træner i klubregi.


  • #11   2. sep 2015 Som igen er klub-baseret smiley Hvad med uddannelse uden for klubben?

  • #12   2. sep 2015 Umiddelbart tænkte jeg også at det er en god ide, men ved nærmere eftertanke er jeg lidt i tvivl om hvor god ideen er. Hvem skal fx vælge hvad der skal til og hvornår man er god nok?
    Bestemte uddannelser? Bestemt mængde erfaring? En eksamen?

    Og meget af den træning der foregår ude i landet er måske ikke tip-top super moderne og fantastisk effektiv, men så længe hunden ikke ligefrem lider overlast er det vel okay?

    Jeg er også meget enig med Krumme i, at måske er adfærdsbehandlere et bedre sted at starte end med alm hundetræning. Men her er lidt de samme problemer: Hvad skal der til af uddannelse, viden og erfaring for at være en god nok adfærdsbehandler?


  • #13   2. sep 2015 Jeg er også stødt på nogle forfærdelige trænere rundt om i klubberne, men der findes også super-dygtige trænere i klubberne.
    Det er min opfattelse, at grænsen mellem klubtræning og privattræning ikke længere er helt så skarp som den var en gang. Flere og flere klubber sender trænere på dyre kurser i privat regi, så de er lige så godt klædt på til træneropgaven som den private underviser, der selv har betalt sin uddannelse.


  • #15   2. sep 2015 @Beltane: Det er formegentligt meget forskelligt fra lokalforening til lokalforening. I 'min' klub er vi flere der ofte tager kurser udenfor DcH regi for at få noget andet input også (fx pt er en af vores trænere også igang med Canis klikker instruktøruddannelsen).

  • #16   2. sep 2015 OKay smiley Jamen det lyder godt at der er fremgang der smiley

  • #17   2. sep 2015 Verdensmesteren i LP-lydighed har ikke et kursus i at være træner - jeg ved godt hvem jeg personligt ville vælge, hvis jeg skulle modtage noget undervisning.

    Jeg synes ideen er dårlig - den bedste undervisning / de bedste kurser jeg har været på, har altid været af folk, der selv har prøvet hvordan det er at gå med en konkurrencehund og dermed også kan bevise, at de ved hvad de taler om - ikke bare har lært noget teori de kan ævle af sig ...


  • #18   2. sep 2015 Martine - lige præcis!
    Noget af det bedste undervisning jeg har fået er af en virkelig garvet hundefører uden alle mulige fine uddannelser, men med en gevaldig flair for at spotte svaghederne/problemerne og med en kæmpe erfaringsbase at grave en løsning frem fra!


  • #19   2. sep 2015 Tror ikke nødvendigvis at man får bedre trænere ud af at kræve en uddannelse, omvendt så er der helt klart nogen trænere, som kunne rænge til at blive opdateret omkring adfærd og træningsmetoder !
    Men i sidste ende handler det jo også om kemi, og hvad man vil med sin hund. Der er jo stor forskel på, om man kommer der for at træne sin hund til at konkurrere i lydighed eller lign. Eller om man bare kommer der for at socialisere hunden og få lidt grundtræning.
    Så måske er det meget godt at der er lidt forskellige typer at vælge imellem ?


Kommentér på:
Uddannelse til hundetræner - hvad mener I?

Annonce