{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.659 visninger | Oprettet:

Hundeforsikring. {{forumTopicSubject}}

Hej Hundevenner. smiley
Jeg sidder og kigger efter en hundeforsikring til min schæferhvalp på 13 uger. Indtil videre er Agria den hundeforsikring, som siger mig mest. Problemet er bare at der er så mange tilkøb man kan købe til sin forsikring, og der er jeg lidt i tvivl om min hund har behov for nogle af disse.
Det skal lige hurtigt indskydes at jeg har reddet hvalpen fra et misbrugerhjem da hun kun var 4 uger gammel, og at vi endnu ikke ved at om hun måske har nogle skavanker med derfra. Vi er selvfølgelig i dialog med vores dyrlæge ofte, men hun råder os nu til at anskaffe en hundeforsikring.

Nu er mit spørgsmål så. Er der nogle der kan hjælpe mig med at finde ud af hvilke tilkøb jeg måske kan få brug for, da der er SÅ mange at vælge i mellem. Og/ eller kan i anbefale andre forsikringer end lige Agria?

Håber i kan hjælpe :).
- Debbie.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundeforsikring.
  • #2   29. dec 2015 Jamen der er alt fra: Agria Medicin, Agria Genoptræning, Agria Special inklusiv Agria Tryghed, Agria led, Agria Avl, Agria Brugshund. Sådan lidt af det hele.
    Men jeg tænker at medicin og måske det der agria led var en god ide, da schæfer tit får det der med hofterne? smiley


  • #3   29. dec 2015 Vi har valgt tilkøb af medicin dækning. Den koster ikke ret meget og kan gøre en stor forskel, især ved kronisk sygdom.
    Vi har fravalgt genoptræning fordi vi formentlig ikke ville lade hunden gå igennem en stor operation og genoptræningsforløb alligevel.
    Så man skal ind og se på hvad man synes man vil bruge sin forsikring til hvis uheldet er ude. Hvilke sygdomme og skader man vil sige ja eller nej til behandlingen af.


  • #4   29. dec 2015 Okay, Og i synes det fungerer godt nok, med den forsikring eller? smiley

  • #5   29. dec 2015 Avl er jo ikke relevant for dig.
    Skal du bruge hunden til andet en hyggetræning? ( brugshund)
    Led kender jeg ikke, men den ville jeg da overveje med en schæfer. Alt efter hvad det dækker over.


  • #6   29. dec 2015 Nej, Den skal bare være hyggehund :).

    Der står :" Hvis din hvalp ikke er stambogsført i Dansk Kennel Klub Agria Led erstatter hofteledssygdomme, albueledssygdomme og osteochondrose i alle led for hunde der ikke er stambogsførte hos Dansk Kennel Klub. Du skal tegne Agria Led inden din hund fylder 4 måneder.
    Dækning til hofteledssygdomme
    Dækning til albueledssygdomme
    Dækning til osteochondrose i alle led"

    Så jeg tænker at den er ret vigtig at have med. smiley


  • #7   29. dec 2015 Problemet er, at hunden jo for længst skulle have været forsikret for at have glæde af forsikringen. Mange dækninger bortfalder hvis hunden forsikres sent, eller hvis den har skavanker i forvejen.
    Hvad med ansvarsforsikring - hvor har i den? Den er lovpligtig og et absolut minimum af hvad man skal have af forsikringer på sit dyr.


  • #8   29. dec 2015 Hvorfor skulle den forlængst have været forsikret? Den har kun været til dyrlæge for at få sine vaccinationer, som forsikringen alligevel ikke dækker? Så jeg forstår ikke helt hvordan jeg skulle kunne ha' fået glæde af den nu?
    Dyrlægen siger den ser fin og at den ikke fejler noget, så jeg tror ikke at dækningerne skulle bortfalde, da den er sund og rask? smiley
    - Selvfølgelig er den ansvarsforsikret.


  • #9   29. dec 2015 Jeg har kun alm ansvar til Robin hos Danske Forsikring. Det er rigeligt til vores behov

  • #10   29. dec 2015 Har haft agria en gang til Floyd , de satte så prisen op efter et år, så ham blev rykket til dyrekassen , hvor jeg også havde min gamle hund , der har aldrig været problemer

  • #11   29. dec 2015 Jeg vil sige sygeforsikring og medicin forsikring er de vigtigste

  • #12   29. dec 2015 Jeg har medicin, genoptræning og tryghed på min sheltie.

    Nu i har redet den fra en misbrug hjem. Ville jeg tænke over om den har fået nok modermælken. Var det min hund var det medicin og genoptræning. Kan ikke huske hvad de andre dækker lige præcis


  • #13   29. dec 2015 Jeg har Agria til min hvalp.. Jeg har ikke gjort brug af den endnu, og kommer forhåbentlig heller ikke til det. Vi har valgt medicin dækning til. Vi blev tilbud led dækning, men eftersom opdrættet ikke har led problemer i linjerne, er jeg ikke bekymret for lige den del. smiley
    Avl har jeg heller ikke, da jeg vil lade de "professionelle" om at opdrætte, så køber jeg bare deres afkom smiley

    Den gamle er ikke sygeforsikret, og har aldrig haft brug for en forsikring til hende.. Hun er 7 nu.. Hende har jeg så en opsparing til hvis uheldet skulle være ude (7-9-13)..


  • #16   29. dec 2015 Jeg har også Agria og har valgt medicindækning med smiley - Har endnu ikke haft brug for dem, heldigvis.

  • #17   29. dec 2015 Jeg kan hjælpe dig, jeg har selv kigget forsikringsbetingelser MEGET, da vi har købt en schæfer på 10 mdr og hun skal fortsat sygeforsikres.

    Jeg skriver igen når jeg kommer på pc og kan undersøge den bedste dækning, også i forhold til hendes alder.

    Personligt blev jeg skuffet over agria da jeg læste betingelserne, men jeg var heller ikke interesseret i tillægsforsikringer smiley


  • #18   29. dec 2015 Alka vs. Agria

    Jeg har valgt at stille disse to op mod hinanden, eftersom at Alka har en rigtig god dækning, til en billig pris, og du nævner selv Agria - de har mange tillægsforsikringer, som man kan tegne.

    Hvis vi starter med at kigge på den alm. sygeforsikring, prisen og dækningen - så tager vi den alm. sygeforsikring, dækning og pris hos alka, mod den samme, men MED relevante tillægsforsikringer hos Agria.

    Jeg kan naturligvis ikke gennemgå ALLE punkter på begge forsikringer, det tager for lang tid, men jeg linker dig forsikringsbetingelserne til sidst, så kan du selv læse, hvis du føler du "mangler" noget.

    Pris
    Agria tilbyder gratis ansvarsforsikring, når din hvalp er under 4 måneder. Du har en række valgmuligheder, som standard er der en fast selvrisiko på 956 kr, det er denne jeg regner med - hvis du tager en højere (2016 kr.) bliver forsikringen billigere, en lavere (657 kr.) bliver den dyrere.

    I mine beregninger har du en dækning på 21230 kr. pr. forsikringsår hos Agria. Dette koster 158 kr. om måneden. Hvis du vil have en dækning på 37150 kr. koster det 215 kr. om måneden.

    Hos alka er der udvidet ansvarsforsikring inkluderet i deres ansvarsforsikring - dvs. dækning til hvilken som helst træning (inkl, med figuranter) er inkluderet, hvis du skulle få lyst til dette. Hos alka har du en fast selvrisiko på 1115 kr. og en variabel selvrisiko på 0%. Dvs. efter de 1115 kr. dækker forsikringen ALLE udgifter. De dækker med 25700 pr. SKADE (ikke pr. år) og det koster 183 kr. om måneden.

    OBS: Begge forsikringer er regnet UDEN den rabat man får, hvis man er medlem af diverse foreninger smiley

    Så når vi sammenligner prismæssigt, så kan Alka bedst betale sig, fordi:
    De dækker pr. SKADE og ikke pr. år. Så hvis hunden falder og brækker benet, og får en sten i øjet, så dækker alka op til 25.700 kr. pr. skade, hvorimod Agria kun dækker 21.230 / 37.150 kr. pr. år uanset antal skader.

    Derudover har Agria en variabel selvrisiko på 20%, Alka har en på 0%, fordi deres selvrisiko er højere end normalt. Det betyder, at skal din hund have dyrlægebesøg for 10.000 kr. på en skade, så dækker Alka 8885 kr. af dyrlægen regningen, Agria dækker 7236 kr. (med en selvrisiko på 956 kr.)

    Dette er naturligvis et fiktivt eksempel, og forudsætter at begge forsikringsselskaber dækker skaden.

    Dækning

    Der er også en del forskel på dækningen. Begge forsikringer er livslange.

    Agria dækker IKKE genoptræning. Alka dækker genoptræning op til 120 dage efter første dyrlægekonsultation (og prisen er så inkluderet i de 25700 kr. pr. skade)

    Ingen dækker udleveret medicin (hos Agria har du så mulighed for at tegne en tillægsforsikring)

    Alka dækker IKKE ledsygdomme, det gør Agria heller ikke med mindre hvalpen er registreret i DKK, men det kan tilkøbes hos Agria

    Du kan selv læse mere her:
    Alka: http://www.alka.dk/Privat/Forsikringer/Bilforsikring/~/media//Dokumenter/Betingelser/Hent-Betingelser/HF_02_indd

    Agria: http://www.agria.dk/globalassets/dk/vilkar/hund/vilkar-hund.pdf/

    Endelig pris
    Hvis du vil være fuldt dækket hos Agria (eskl. livsforsikring), så bliver det 228 kr. om måneden - MEN husk lige at kig på betingelserne.. Der er stadig begrænsninger på genoptræning, medicin osv, så læs det lige igennem. Her vil du så dækkes af medicin (som Alka ikke tilbyder), genoptræning (som Alka tilbyder i deres pris), led (som Alka ikke tilbyder - men du SKAL forsikre før hvalpen fylder 4 måneder), special med tryghed ("Agria Special med Tryghed dækker bl.a. specialistbehandlinger som tandbehandlinger, ledimplantater, kemoterapi samt tilskud til pasningsordning hvis du selv bliver syg.")

    Endelig pris hos Alka vil fortsat være 183 kr. om måneden med alm. sygeforsikring, ansvarsforsikring, udvidet ansvarsforsikring og genoptræning.

    Du skal blot være opmærksom på, at forsikrer du hos Agria efter de 4 måneder, vil det bliver dyrere og der vil være nogle ting, som ikke dækker :)


    Jeg håber dette kan hjælpe dig! Jeg kan se en fordel hos Agria for dig, fordi du har mulighed for at tilvælge en del forsikringer - vi har valgt Alka, idet de yder en bedre dækning, fordi vi forsikre en unghund/voksen hund, og ikke en hvalp. Vores hund har desuden DKK-tavle, så vi regner ikke med HD og AD problemer, og den billige forsikring gør også, at vi har mulighed for at ligge penge til side hver måned smiley Jeg kan dog godt se, at det ikke nødvendigvis er det rette valg for alle - så jeg har prøvet at være så neutral som overhovedet mulig.

    Held og lykke med hvalpen smiley


  • #19   29. dec 2015 Jeg har Dyrekassen DK.

  • #20   29. dec 2015 Flot arbejde Milla smiley

  • #21   29. dec 2015 Citere lige : Vores hund har desuden DKK-tavle, så vi regner ikke med HD og AD problemer,"

    En dkk tavle er så absolut ikke en garanti for der ikke er hd/ad problemer, mere så folk ikke tror den er det......


  • #22   29. dec 2015 René: Jeg mener, at jeg kan se, at hele vejen igennem er der ikke problemer med HD og AD, så derfor regner jeg ikke med, at der skulle opstå noget. Jeg er godt klar over, at bare fordi der står DKK på tavlen, så udelukker det ikke muligheden for HD og AD, men vi har i hvert fald elimineret det bedst muligt, og så må tiden vise når hun bliver fotograferet en gang til sommer/efterår smiley

    Jeg kan godt se det måske kom lidt forkert ud - men jeg har ikke lige analyseret hver eneste sætning af mit ret så lange indlæg smiley


Kommentér på:
Hundeforsikring.

Annonce