{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.455 visninger | Oprettet:

Maria A
Maria A
Tilmeldt:
1. mar 2016
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 10

Hund spist kyllinge ben - HJÆLP!! {{forumTopicSubject}}

I går aftes havde vi fået kylling, og da min brune labrador Luna på næsten to år tit går i skraldespanden, valgte jeg at smide resterne af benene og der ud i skraldespanden udenfor. Det skal siges at skraldespanden er fyldt til kanten så benene ligger øverst. Her til morges da Luna går rundt uden for, opdager jeg at den står henne ved skraldespanden og æder noget fra jorden. På en eller anden måde har den fået nogle af benene ned, og står nu og æder dem. Jeg reagere hurtigt og råber at de må hun ikke - hvad resultere i at hun bare sluger det endnu hurtigere!!
Jeg ringer efter mine forældre og spørg om de vil kigge efter hende imens jeg er på arbejde, det hele skete 08.40. Hun har i løbet af dagen været hos mine forældre og de har gået tur med hende. De siger hun ikke opfører sig anderledes end hun ellers ville. Hendes appetit er der stadig, og da de gik sled hun men det var lidt tyndt.
Klokken er nu 18.45 hun har lige leget lidt voldsom lege med min kærestes schæfer og har nu ligget sig hen foran brandeovnen.
En kollega fra mit arbejde sagde at jeg skulle holde øje med hende gummer, at hvis de blev blege kunne de være tegn på indre blødninger. Tjekkede hendes gummer da jeg hentede hende fra mine forældre og de var blege. Mine forældre siger derefter at det kommer jo an på farven af hunden - de har en sort labrador og den har sorte gummer. Luna er lys i huden så de mener ikke man kan se det på den måde.
Jeg har mærket hende på maven for lidt siden og hun spænder op når jeg mærker omkring mavesækken - men omkring tarmene er der intet.
Kan jeg gøre noget for at forhindre noget nu efter ni timer eller er det for sent? Hvad gør jeg? Er virkelig nervøsKommentarer på:  Hund spist kyllinge ben - HJÆLP!!
 • #1   1. mar 2016 altså jeg ved at man nogle gange anbefaler at give hunden asparges fra dåse/glas hvis den har spist noget spidst ... men om det er lige sent nok, eller overhovedet hjælper ved jeg ikke .... måske der ikke er sket noget ... mine ville også spænde op hvis de trykkes på maven .....

  men uanset kan du få en dåse asparges i den skader det intet...


 • #2   1. mar 2016 Øhhm har du overvejet og ringe til din Dyrelægen

 • #3   1. mar 2016 Ring til vagten

 • #4   1. mar 2016 ro på - ro på ...

  Sålænge hunden opfører sig normalt, spiser, drikker, tisser og skider, leger og er glad,er der ingen ko på isen.

  Det er en skrøne, at hunden ikke må få kyllingben - de kan sagtens fordøje dem - man kan være superuheldig at et stegt/kogt ben, der ko er noget hårdere kan være sværere for hunden at fordøje, men det er yderst sjældent, at der sker andet end at hunden har nydt sit lækre tyveri...


 • #5   1. mar 2016 Pia, jeg hæftede mig mere ved at det vidst er tilberedte ben. Ikke at det er kylling
  Men som udgangspunkt sker der intet.
  Jeg ville dog ikke lade hunden masse rundt med maven fyldt, men samtidig er det jo mange timer siden.


 • #6   1. mar 2016 Jeg har fodret hunde med tilberedte kyllingeben et utal af gange - FØR jeg blev klar over, at det var farligt.

 • #7   1. mar 2016 Rigtig mange hunde har fået tilberedte kyllingeben og har klaret det fint, men hunden kan faktisk også dø af det, hold øje med hunden, hvis den virker smerteplaget, går krumrygget eller bliver sløj så kontakt dyrlægen straks jeg har set en hund dø af at spise kyllingeben, det er ikke noget kønt syn!

 • #8   1. mar 2016 Lyder måske underlidt. Men giv den noget vat med a38, altså almindelig hus vat.
  Du kan også give den asparges.
  Vat pakker sig rundt om kylling ben og kommer med ud i den anden ende, det samme gøres asparges.


 • Maria A
  Maria A Tilmeldt:
  mar 2016

  Følger: 1 Emner: 2 Svar: 10
  #9   1. mar 2016 Hvor meget vat ville i sige hun skulle spise?
  Har givet hende nogle snittede asparges og har nu hentet vat ved den lokale købmand.


 • #11   1. mar 2016 hvis hendes gummer er hvide, ikke lyserøde, men hvide, så ville jeg tage til dyrlægen.
  Ellers som de andre siger med asparges og ventetid.


 • Maria A
  Maria A Tilmeldt:
  mar 2016

  Følger: 1 Emner: 2 Svar: 10
  #12   1. mar 2016 Har kontaktet dyrlæge - vedkommende forslog også bomuldsvat.

 • #13   1. mar 2016 Der sker heldigvis i langt de fleste tilfælde ingenting, så jeg ville også bare holde ekstra øje med hende.

 • #14   1. mar 2016 Jeg har fået forklaret vat fra flere dyrlæger. Derfor jeg forslog dette. Og ja det virkede på vores hunde, da de havde spist skroget fra 5 grill kyllinger. Der kom kylling pakket ind i vat ud i den anden ende og begge hunde overlevede uden nogen dyrlæge behandlinger.
  Dog var de lidt trætte af, at få serveret vat med a38 flere gange, i stedet for deres høj elskede tør foder.


Kommentér på:
Hund spist kyllinge ben - HJÆLP!!