{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
879 visninger | Oprettet:

Max H
Max H
Tilmeldt:
26. dec 2008
Følgere: 9 Emner: 11 Svar: 3.320

Købe hund i udlandet. {{forumTopicSubject}}

Der er mange der henter hund i udlandet og vil gerne hører jeres erfaringer. Er der nogle ting man skal være opmærksom på?, hvis man køber hund i feks Tyskland. Der skal man,som jeg forstår det søge tilladelse og er det noget der er let at have med at gøre. Hvad med De papir,pas,tavle der følger hunden. Er det noget som automatisk bliver samlet og følger hvalpen ved afhentning?.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Købe hund i udlandet.
  • #1   26. jan 2017 Der er ikke den store forskel på at købe hund i Danmark og i Tyskland, men der er endnu større risiko for at falde i hænderne på en platugle i Tyskland, end der er i Danmark.
    Med hensyn til papirer etc., så skal man være OBS på, hvad man skal bruge dem til. Hvis man fx vil have hunden overført til fx DKK, så skal man købe en hund, som har papirer, der kan godkendes af DKK. Der findes et hav af klubber i Tyskland.
    Hvis du vil have hjælp, skal du nok startede at fortælle, hvilken race, hvilke papirer etc., du går efter.


  • Max H
    Max H Tilmeldt:
    dec 2008

    Følgere: 9 Emner: 11 Svar: 3.320
    #3   26. jan 2017 Tak for svar. Nu er det kun ved tanken og ikke noget konkret i nu. Hvad med indførelsen af hunde under 12 uger. Der skal man vil søge tilladelse?.

  • #4   26. jan 2017 Der skal søges om tilladelse. Dokumenterne kan findes på fødevarestyrelsens side. Opdrætter skal udfylde noget selv også, og godkendelsen skal være i hus, før hunden må importeres. Hunden skal føres direkte hjem, og grænseovergang og dag skal angives. Hunden skal desuden have lavet en export pedigree, hvis den skal overføres til DKK.

    Det er i hvert fald sådan, jeg husker det.


  • #5   26. jan 2017 Hov, vi fik passet med det samme, men da vi skulle have export pedigree, fik vi den først med posten nogen tid efter, da hjemlandets kennelklub havde nosset i den.

  • #8   26. jan 2017 Der kom nye regler den 29/12-2014 for indførsel af hunde. En hvalp må gerne indføres til Danmark når den er min 8 uger gammel uden rabiesvaccination. Når den at blive 12 uger inden indførslen skal der dog rabiesvaccination til. Du skal være opmærksom på reglerne i de lande hunden evt skal transporteres igennem hvis det ikke er fra et land der grænser op til dk. Udfyld dette skema så får du svar https://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Guides/Sider/Sådan-rejser-du-med-din-hund.aspx
    Første spørgsmål skal besvares med ja, da du ejer hunden når du rejser med den.


Kommentér på:
Købe hund i udlandet.

Annonce