{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.262 visninger | Oprettet:

Hjælp seniorhunde med nyt hjem {{forumTopicSubject}}

Set på fb:

Hjælp - Fie og Molly er kommet i klemme ??

Seniorhunde søger hjem - sammen eller hver for sig. Deres ejer er kommet på hospitalet og kommer desværre nok ikke hjem igen. De bor nu alene, så det haster med at finde et eller to hjem!

Begge hunde befinder sig i Nordsjælland, men kan køres til det rette hjem.

?? Fie: Gammel Dansk Hønsehund på 10 år. Steriliseret, sundhedstjekket og vaccineret.

Fie er en rolig, eftertænksom og kærlig hund. Hun har de sidste 7 år levet sammen med sin "lillesøster" Molly, så hun er vant til at omgås andre hunde både i hjemmet, når hun har været med på jagt og sammen med nabohunde. Hun møder andre hunde med en lille smule reservation, men har aldrig været på kant med andre hunde. Hun er ikke trænet som jagthund, men er rimeligt velopdragen som familiehund. Hun er vant til at bo på landet, hvor hun har kunnet løbe frit på markerne, hun er i god form, men kræver ikke længere så meget motion.

Fie er en god vagthund, der passer på sit hus, men som altid er imødekommende over for fremmede, så snart de kommer indenfor døren. Hun er dog ikke vant til små børn. Fie er hunden, der knytter sig tæt til sin ejer, og som gerne deler sofa - hvis man ikke nægter hende det. Fie er vant til at bo sammen med en kat.


?? Molly: Gammel Dansk Hønsehund på 7 år. Steriliseret, sundhedstjekket og vaccineret.

Molly er en frisk, glad og kærlig hund. Hun har altid været den fjollede og lidt uartige "lillesøster". Molly er vant til at omgås andre hunde både i hjemmet og sammen med nabohunde. Hun er den underdanige hund, der gerne vil være venner med alle. Hun er også vant til at bo sammen med en kat.

Molly er en god familiehund, der elsker både børn og voksne. Hun elsker opmærksomhed og er opsøgende for klap og kærlighed. Hun er ikke trænet som jagthund. Molly er fuld af energi, hun er vant til at bo på landet, hvor hun har kunnet løbe frit på markerne. Hun er en hund, der fortjener en del motion, og som er i sin bedste alder.

For at undgå impulshandlinger koster de to dejlige hunde et symbolsk beløb på 500 kroner.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10155196501437859&id=806262858


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp seniorhunde med nyt hjem
Kommentér på:
Hjælp seniorhunde med nyt hjem

Annonce